fbpx
Beruntung sesiapa yang tinggal di Shah Alam , Selangor kerana mempunyai banyak destinasi tempat makan menarik untuk anda cuba. Boleh dikatakan pilihan restoran,warung, cafe & menu makanan yang ada di Shah Alam sama banyak dengan pilihan restoran menarik di...
Hulu Langat merupakan kawasan ala perkampungan yang sangat popular di kalangan warga kota kerana di sini terletak beberapa air terjun yang sering menjadi kunjungan warga kota setiap hujung minggu.Selain itu, di sini juga terletak beberapa tarikan menarik lain seperti...
Negeri Selangor mempunyai banyak tempat menarik untuk dilawati baik untuk acara makan angin atau untuk acara jalan jalan cari makan bersama keluarga. Alang-alang kalau anda sudah tersesat di Bangi, apa kata singgah di mana-mana tempat makan best di Bangi...
Bagi yang selalu berkunjung ke Air Terjun Sungai Gabai atau ke Pangson di Hulu Langat setiap hujung minggu, jangan lupa untuk singgah bersarapan di Lontong King di Hulu Langat.Sebenarnya dari pemerhatian saya kedai makan pagi di Lontong King ni...
Kalau ada kelapangan pergi ke air terjun di Hulu Langat, Selangor  di hujung minggu, jangan lupa untuk menikmati kesedapan masakan minang di Batu 12 dan lauk kegemaran saya di sini ialah gulai tunjang dan daging dendeng.Kedai makan ni tak...
Beberapa hari lepas CD pergi ke Bangi dan on the way balik tu CD sekeluarga sempat singgah di satu food court yang sangat-sangat menarik. Tak tahu pun ada tempat makan best kat situ. Tiba-tiba on the way rasa nak makan...