Segala informasi di sini ditulis oleh editor-editor CariDestinasi berdasarkan pengalaman dan research kami sendiri. Sebelum pembaca menggunakan dan melayari blog ini sila baca Disclaimer di bawah ini, Privacy Policy dan Terma & Syarat.

Para pelawat yang menggunakan informasi di blog ini secara automatik dianggap bersetuju dan sudah memahami Disclaimer, Privacy Policy dan Term of Use blog ini. Jadi para pelawat yang membaca dan menggunakan maklumat di blog ini bertanggungjawab untuk menggunakan dengan tanpa niat buruk.

Kami TIDAK jamin ketepatan informasi yang dikongsi

Pihak CariDestinasi.com tidak menjamin ketepatan informasi yang dikongsi di dalam artikel-artikel di sini adalah tepat ! Ianya banyak bergantung kepada peredaran masa dan ketepatan informasi senantiasa berubah dengan pantas.

Sila buat research sendiri untuk mengesahkan ketepatan informasi yang anda dapatkan di blog ini. Sekiranya ada yang salah sila email atau komen untuk pihak kami rujuk semula.

Pengiklanan

Blog ini juga ada ruangan iklan seperti Google Adsense, advetorial dan juga pautan affiliate. Kalau anda klik kami mungkin akan mendapat komisyen yang boleh digunakan untuk membangunkan lagi blog ini.

Dan sekiranya anda klik pautan affiliate di blog ini dan membeli/menempah, kami juga akan mendapat komisyen. Antara contoh pautan affiliate yang ada di blog ini ialah daripada Booking.com ataupun Agoda.

Komentar-komentar pembaca

Komen yang dikongsi oleh pelawat adalah dalam pengawasan kami. Kami alu-alukan komen-komen yang positif dan kritikan yang membina baik untuk artikel terbitan kami atau apa-apa yang berkaitan. Komen yang di luar topik dan tiada faedah langsung seperti cacian, makian, kata-kata kesat dan seangkatan dengannya akan dipadamkan tanpa segan silu. Jadi fikir sebelum komen.

Free Ownership Right

Segala imej dan sumber yang dirujuk dan digunakan di dalam blog ini adalah sebahagiannya milik kami sendiri dan ada  sebahagiannya yang diambil dari laman web lain yang berstatuskan ‘free ownership right’ dan bukannya diambil secara sembrono sahaja. Sekiranya ada media seperti gambar dll yang melanggar hak cipta anda atau siapa-siapa sila email dan kami akan baiki sekiranya tuntutan anda sah.