Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

8 Klinik Gigi Kemaman Paling Cekap

Dalam usaha untuk memberikan anda akses kepada perkhidmatan pergigian berkualiti, kami telah menyenaraikan senarai klinik gigi di Kemaman yang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan rawatan pergigian seperti scaling, pemakaian braces, pembaikan gigi, tampalan, cabutan gigi, dan banyak lagi. Kami berharap dengan adanya senarai Klinik Gigi Kemaman yang terbaik ini, ia akan membantu anda membuat keputusan yang bijak dalam menjaga kesihatan gigi anda.

Jadi, tanpa membuang masa, jom kita lihat senarai klinik gigi yang terdapat di Kemaman!

Senarai Klinik Gigi Kemaman


1. Kuala Kemaman Dental Clinic

klinik gigi di kemaman

Klinik Pergigian Kuala Kemaman merupakan sebuah klinik pergigian yang sering menjadi pilihan di kalangan penduduk tempatan.

Klinik ini dikenali atas kemahiran doktor dan jururawatnya dalam memberikan rawatan pergigian yang berkualiti tinggi dengan harga yang rendah.

Ia juga merupakan klinik kerajaan yang cekap dalam menawarkan rawatan yang berbaloi dan cekap kepada masyarakat setempat.

Alamat: Kuala Kemaman, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 8:00am – 4:30pm (Ahad – rabu), 8:00am – 3:00pm (Khamis)

Lokasi | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian Dr. Fatain – Klinik Gigi Kemaman

klinik gigi di kemaman

Selain daripada harga yang berpatutan, staf dan doktor di klinik ini juga terkenal dengan kecekapan mereka ketika mengendalikan rawatan. Tempat ini tidak hanya selesa, tetapi juga menawarkan konsultan dan perkhidmatan rawatan yang sangat baik.

Pendek kata, Klinik Pergigian Dr. Fatain adalah destinasi pilihan untuk mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti dan mesra pelanggan.

Alamat: NO C-01-01 & C-01-02, PUSAT PERNIAGAAN COAST KEMAMAN, BLOK C, Persiaran Coast, Kampung Bakau Tinggi, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 10:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Syarifah Geliga

klinik gigi di kemaman

Klinik Pergigian Syarifah Geliga adalah destinasi terbaik bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi.

Dengan reputasi yang kukuh serta kakitangan yang mesra, efisyen, dan ramah pelanggan, ditambah pula dengan doktor yang lemah lembut dan berpengetahuan, klinik ini menjadi pilihan utama dalam memberikan servis pergigian yang mantap.

Seterusnya, pelanggan juga boleh menikmati ruang yang selesa, memberikan pengalaman rawatan yang baik dan memuaskan dengan memenuhi visi klinik ini iaitu kepuasan pelanggan adalah keutamaan.

Dengan semua kelebihan ini, tidak hairanlah jika Klinik Pergigian Syarifah Geliga sentiasa menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan gigi pesakit.

Alamat: K-3110, Jalan Kuantan – Kemaman, Taman Geliga Sakti, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Ahad – jumaat), 9:00am – 6:00pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Syarifah Cukai

klinik gigi di kemaman

Klinik Pergigian Syarifah Cukai adalah salah satu tempat yang terkenal dengan perkhidmatan perubatan pergigian yang cemerlang.

Kebanyakan pesakit yang pernah mendapatkan rawatan di sini telah memberikan ulasan yang sangat positif tentang doktor dan kakitangan yang berkhidmat di klinik ini.

Alamat: K11960, Tingkat Bawah Rumah Kedai, Batu 2 1/2, Taman Permai Jaya, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Ahad – khamis), 9:00am – 6:00pm (Jumaat, sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian U.n.i Dental

klinik gigi di kemaman

Klinik Pergigian U.n.i Dental adalah sebuah tempat perubatan yang mendapat pujian tinggi dari para pelanggannya. Kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan klinik ini sangat jelas, dengan ulasan yang menyatakan bahawa doktor dan kakitangan di sini adalah yang terbaik.

Rawatan yang diberikan juga dianggap sangat berkualiti, dengan rawatan yang dijalankan yang tidak membawa sebarang kesakitan. Oleh itu, klinik ini sangat disyorkan bagi sesiapa yang mencari rawatan pergigian yang berkualiti.

Alamat: PT 21068 Tingkat 1 Jalan Cenderawasih, Taman Cukai Utama, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Ahad – jumaat)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Klinik Pergigian Lee (Terengganu)

Pilihan klinik yang seterusnya adalah Klinik Pergigian Lee. Salah satu aspek yang menarik adalah pendekatan rawatan yang dilakukan dengan lembut dan penuh perhatian oleh doktor, terutama dalam proses cabut gigi.

Ini membuatkan para pesakit yang mungkin berasa cemas atau risau akan merasa lebih selesa dan yakin dengan perubatan pergigian yang diterima di klinik ini.

Alamat:14269, Jalan Jakar, Kampung Jakar, 24000 Chukai, Kemaman Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Ulasan Bisnes


7. Klinik Pergigian Soh (Soh Dental Surgery) – Klinik Gigi Kemaman

Klinik Pergigian Soh (Soh Dental Surgery) adalah destinasi terkemuka untuk keperluan rawatan pergigian anda. Dengan pelbagai rawatan pergigian yang disediakan, klinik ini telah menjadi pilihan utama untuk mereka yang mencari perkhidmatan pergigian berkualiti tinggi.

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan di sini, dan ramai yang berpuas hati dengan khidmat yang diberikan.

Jika anda mempunyai masalah gigi yang memerlukan prosedur cabutan, jangan risau. Doktor di klinik ini terkenal dengan kecekapan mereka dalam menjalankan prosedur tersebut dengan penuh berhati-hati dan perlahan.

Alamat: 1st Floor, K525, Jalan Sulaimani, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Ahad – jumaat), 9:00am – 9:30pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Sofea

Klinik Pergigian Sofea adalah destinasi utama bagi mereka yang mencari pelbagai rawatan pergigian berkualiti tinggi. Klinik ini telah membuktikan dirinya sebagai salah satu klinik gigi terbaik yang menawarkan perkhidmatan yang memuaskan.

Salah satu perkara yang membezakan klinik ini adalah pendekatan doktor yang penuh perhatian dan teliti terhadap pesakit.

Jangan pernah risau atau takut untuk menjalani prosedur rawatan pergigian terutama apabila perlu mencabut gigi di sini, kerana doktor-doktor di Klinik Pergigian Sofea menjalankan prosedur tersebut dengan perlahan dan berhati-hati.

Alamat: Tingkat 1, PT 21080, Jalan Kedidi, Taman Cukai Utama, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian kami mengenai senarai Klinik Gigi yang terdapat di Kemaman di atas, sedikit sebanyak dapat membantu anda membuat pilihan bijak!

Baca lagi: Klinik gigi yg best di KT

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

10 Klinik Gigi Kuala Terengganu Paling Best

Bagi anda yang sedang mencari klinik di sekitar Kuala Terengganu, terdapat pelbagai pilihan klinik gigi Kuala Terengganu yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik. Kebanyakan klinik...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x