Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

6 Klinik Haiwan Senawang Plg TERBAIK

Menjaga kesihatan haiwan kesayangan adalah tanggungjawab penting bagi setiap pemilik haiwan. Salah satu cara terbaik untuk memastikan kesihatan mereka adalah dengan mengunjungi klinik haiwan yang berkualiti. Di Senawang, terdapat 6 pilihan terbaik klinik haiwan Senawang yang dapat anda pertimbangkan.

Klinik-klinik ini menyediakan perkhidmatan profesional untuk haiwan kesayangan anda, termasuk rawatan perubatan, vaksinasi, dan penjagaan keseluruhan yang diperlukan. Untuk ketahui apakah senarai klinik haiwan di Senawang ini, ikuti perkongsian di bawah!

Senarai Klinik Haiwan Senawang


1. Klinik Haiwan Senawang

klinik haiwan di senawang

Di Klinik Haiwan Senawang, anda akan mendapati perkhidmatan yang amat profesional untuk haiwan kesayangan anda. Doktor di sini tidak hanya akan merawat haiwan anda, tetapi juga akan memberi penjelasan satu demi satu tentang apa yang berlaku dengan haiwan anda.

Setiap tindakan yang perlu diambil akan dijelaskan dengan teliti kepada anda sebelum dilakukan. Anda pasti akan merasa berbaloi dengan wang yang anda bayar, kerana anda akan mendapat perkhidmatan yang sangat baik untuk kesihatan haiwan kesayangan anda.

Alamat: No. 14, Lorong Matahari 1/1, Taman Matahari Height, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 10:00am – 7:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


2. Klinik Haiwan PETS

klinik haiwan di senawang

Klinik Haiwan PETS adalah tempat yang sangat cekap dan membantu dalam memberikan penjagaan kepada haiwan kesayangan anda. Doktor haiwan di sini sangat mesra dengan haiwan dan sentiasa berusaha yang terbaik untuk merawat haiwan kesayangan anda. Selain itu, harga perkhidmatan yang ditawarkan juga sangat munasabah.

Alamat: 4 Jalan Pusat Perdagangan, 2-1, Pusat Perdagangan Bukit Emas 2, Taman Bukit Emas, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Ulasan Bisnes


3. KLINIK VETERINAR SAMC

klinik haiwan di senawang

Di Klinik Veterinar SAMC, anda bukan sahaja boleh membincangkan harga rawatan dengan selesa sebelum berjumpa doktor, malah kakitangan juga akan menerangkan manfaat rawatan dan memberikan cadangan berdasarkan bajet anda. Di sini juga tiada sebarang caj tersembunyi sama sekali dikenakan.

Alamat: SENAWANG, 80 JALAN BPS 5 BANDAR PRIMA, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 4:30pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Veterinar dan Surgeri Norman

Klinik Veterinar dan Surgeri Norman adalah sebuah klinik haiwan yang berpengalaman yang menawarkan perkhidmatan diagnosis, pemeriksaan, dan rawatan yang pantas untuk haiwan kesayangan anda.

Klinik ini dikelolakan oleh seorang doktor haiwan yang sangat berpengalaman dalam bidang ini. Klinik ini sangat komited untuk memberikan perkhidmatan veterinar yang terbaik dan memastikan kesihatan haiwan kesayangan anda dijaga dengan cemerlang.

Alamat: Dataran kemuning, No. 43G, Jalan Dataran Kemuning 2, Taman Cendana, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Selasa – ahad)

Lokasi | Ulasan Bisnes


5. Klinik Haiwan Ampangan

Klinik Haiwan Ampangan adalah tempat yang sangat disyorkan untuk mendapatkan rawatan haiwan kesayangan anda. Doktor dan kakitangan di sini sangat mesra dan membantu. Doktor di klinik ini menjelaskan dengan jelas keseluruhan situasi berkaitan penyakit haiwan peliharaan anda dan memberikan pandangan yang berguna. Selain itu, harga perkhidmatan yang ditawarkan adalah berpatutan jika dibandingkan dengan klinik-klinik haiwan swasta lain.

Alamat: NO.B-2, 70400, 52, Jalan Cempaka, Bandar Baru Ampangan, 70400 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Ahad – jumaat)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Klinik Haiwan Ee

klinik haiwan di senawang

Klinik Haiwan Ee adalah tempat yang menawarkan harga yang sangat berpatutan untuk perkhidmatan kesihatan haiwan peliharaan anda. Walau bagaimanapun, waktu menunggu untuk mendapatkan rawatan mungkin agak lama jika anda tidak membuat temujanji terlebih dahulu. Dr. Ee juga memiliki pengetahuan yang sangat tinggi dalam bidang kesihatan haiwan, menjadikannya pilihan yang baik untuk merawat haiwan kesayangan anda.

Alamat: 197, Ground Floor, Taman Cheong Loong, 70100 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 9:30am – 7:00pm (Isnin – sabtu), 10:00am – 1:00pm (Ahad)

Lokasi | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai klinik haiwan yang terdapat di sekitar Senawang ini, anda dapat menyelesaikan masalah kesihatan haiwan kesayangan anda dengan rawatan yang paling terbaik, dengan harga yang munasabah dan berkualiti tinggi!

4.5/5 - (2 votes)

Anda Mungkin Berminat

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x