Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Kedai Komputer Johor Bahru Terbaik Untuk Dapatkan PC Baharu

Pada era serba moden ini, PC menjadi satu keperluan, lebih-lebih lagi buat mereka yang menyertai pembelajaran online atau sedang work from home. Buat artikel kali ini, kami kongsikan sebuah kedai komputer di Johor Bahru untuk memudahkan anda mendapatkan PC yang canggih dan berkualiti tinggi.


Kedai Komputer Johor Bahru Terbaik

Kedai Komputer Johor Bahru Terbaik

JUSPC Technology merupakan salah satu kedai komputer terbaik di Johor Bahru. Kedai komputer ini menawarkan perkhidmatan PC custom yang boleh disesuaikan mengikut keinginan anda. Menggunakan teknologi canggih dan jenama dipercayai global, anda pasti boleh mencipta PC idaman anda yang aesthetic dan high-performance!

JUSPC Technology Gaming PC Builder, Southkey

Alamat: 01-06 Blok G Komersial, Southkey Mozek, Persiaran Southkey 1, 80150 Johor Bahru, Johor

Waktu operasi: 10.00 am – 7.00 pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Telefon: 014-641 8119

WhatsApp JUSPC Technology


Kenapa Pilih JUSPC Technology

Kenapa Pilih JUSPC Technology

JUSPC Technology merupakan satu-satunya kedai di Johor Bahru yang menjual peralatan watercooling PC dengan binaan premium. Selain itu, kedai ini juga menawarkan after sales yang top-notch. Anda boleh dapatkan perkhidmatan installation dan delivery percuma untuk semua pembelian.

Sekiranya anda membeli PC di JUSPC Technology, anda akan turut menerima sokongan teknikal serta servis pembersihan habuk seumur hidup. Tidak cukup dengan itu, semua produk mereka dilengkapi dengan waranti penukaran produk one-to-one! Terdapat juga perkhidmatan on-site repair di sekitar Johor Bahru.

Mungkin anda tidak boleh datang sendiri ke kedai mereka untuk pilih komponen PC yang anda inginkan, tetapi tidak mengapa. Anda hanya perlu pilih dan pesan dalam talian melalui laman web mereka. Maka, tidak perlulah anda bersusah-payah ke kedai. Mudah bukan? 

JUSPC Technology menyediakan perkhidmatan penghantaran, dan juga waranti pickup dan return percuma meliputi seluruh Malaysia. Tambahan pula, anda boleh mendapatkan servis pengurusan kabel dan stress testing profesional di sini. 

Satu lagi sebab mengapa ada perlu beli PC di JUSPC Technology adalah kerana mereka menjadikan kepuasan pelanggan sebagai prioriti. Selain daripada variasi kelebihan yang telah dinyatakan di atas, anda turut akan menikmati rebat 5% untuk apa-apa upgrade yang anda dapatkan.

Bukan itu sahaja, rata-rata pelanggan mereka sangat gembira dan berpuas hati dengan layanan serta produk yg diberikan. Masih ragu? Anda boleh lihat sendiri review yang ada di Google dan Facebook, memang ramai yang puji team JUSPC Technology yang friendly dan responsif. 

Anda tidak mahu memilih komponen PC anda sendiri dan sebaliknya meinginkan pakej PC yang lengkap dengan semua peralatan asas komputer? Jangan risau, JUSPC Technology turut menawarkan beberapa pakej PC menarik yang boleh anda pilih mengikut bajet, keperluan, dan cita rasa anda.

Terdapat set komputer mampu milik, dan juga set yang lebih mahal buat mereka yang mahukan teknologi PC yang lebih advanced. Jadi, anda boleh pilih pakej mengikut cita rasa sendiri! 

Tidak puas dengan artikel ini dan ingin tahu lebih banyak pilihan kedai komputer Johor Bahru? Baca artikel 10+ Kedai Komputer Best di Sekitar Johor Bahru untuk dapatkan senarai kedai komputer Johor Bahru yang menawarkan variasi komponen dan aksesori PC yang terkini dengan harga berpatutan. 

Akhir kata, team Cari Destinasi sentiasa ingin membantu anda membuat pilihan bijak dengan mengongsikan kedai bereputasi tinggi untuk semua. Oleh itu, kunjungilah JUSPC Technology dan dapatkan PC anda di sini. Kami pasti anda akan berpuas hati!

 

5/5 - (6 votes)

Anda Mungkin Berminat

10+ Kedai Komputer Best di Sekitar Johor Bahru

Kedai-kedai komputer (computer shops) kini menawarkan pelbagai jenis produk komputer yang mempunyai ciri-ciri yang hebat dengan harga yang berpatutan.  Pengguna boleh mengunjungi outlet kedai...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x