Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Klinik Gigi Bangsar 10 Yg TERBAIK

Kesihatan gigi dan mulut memainkan peranan penting dalam penjagaan kesihatan secara keseluruhan, sama seperti penjagaan kesihatan tubuh yang lain. Oleh itu, selain daripada usaha penjagaan di rumah, mendapatkan rawatan dari pakar pergigian juga merupakan satu langkah bijak yang perlu dipertimbangkan. Dalam perkongsian kali ini, kami ingin membantu anda dengan senarai beberapa klinik gigi Bangsar paling terbaik buat anda yang tinggal di kawasan ini.

Menariknya lagi, semua klinik yang disenaraikan ini menawarkan perkhidmatan cemerlang dengan harga yang sangat munasabah. Jadi, tanpa perlu membuang masa, jom kita lihat senarai klinik gigi terpilih di Bangsar yang mungkin sesuai untuk anda!

Senarai Klinik Gigi Bangsar


1. Klinik Pergigian Bangsar

klinik gigi di bangsar

Klinik Pergigian Bangsar menawarkan pengalaman rawatan gigi yang lancar dan mudah. Anda tidak perlu membuat temujanji untuk menjalani rawatan pembersihan gigi (scaling) di sini.

Seluruh proses, termasuk waktu menunggu, hanya mengambil masa satu setengah jam sahaja. Doktor gigi dan jururawat di klinik ini sangat membantu, mesra, dan sabar dalam memberikan perkhidmatan yang berkualiti.

Alamat: Jalan Bangsar, Bangsar, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 8:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian Bangsar Baru

klinik gigi di bangsar

Klinik Pergigian Bangsar Baru adalah sebuah klinik pergigian yang sangat disyorkan dengan doktor-doktor dan kakitangan profesional. Doktor-doktor di sini sangat mesra dan sentiasa bersedia untuk menjelaskan prosedur dengan terperinci kepada pesakit, serta memberikan pilihan-pilihan yang bersesuaian dengan cadangan mereka.

Mereka menjadikan prosedur pergigian ini sangat selesa dan kurang menyakitkan bagi pesakit.

Alamat: 7a, Jalan Telawi 5, Bangsar Baru, 59200 Kuala Lumpur, Bangsar

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu), 9:00am – 12:00pm (Ahad)

Lokasi | Ulasan Bisnes


3. Siraj Dental Surgery

klinik gigi di bangsar

Klinik Siraj Dental Surgery adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan rawatan gigi yang berkualiti tinggi. Klinik ini sangat disarankan kerana terdapat doktor-doktor yang profesional dan kakitangan yang berpengalaman.

Doktor-doktor di klinik ini tidak hanya mahir dalam bidang mereka, tetapi mereka juga sangat mesra dan bersedia untuk menjelaskan dengan terperinci mengenai prosedur rawatan kepada pesakit. Mereka tidak hanya memberikan pelbagai pilihan rawatan, tetapi juga memberi cadangan yang sesuai dengan keperluan pesakit.

Selain itu, mereka berusaha untuk menjadikan prosedur rawatan ini selesa dan kurang menyakitkan bagi pesakit, menjadikan pengalaman rawatan gigi di Klinik Siraj Dental Surgery menjadi luar biasa.

Alamat: 15A, Jalan Bangsar, Bangsar, 59000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Ulasan Bisnes


4. Little GiGi@Bangsar

klinik gigi di bangsar

Little GiGi@Bangsar merupakan sebuah klinik pergigian kanak-kanak yang terkenal di kalangan ibu bapa kerana menawarkan persekitaran yang sangat selesa dan mesra untuk anak-anak.

Klinik ini mempunyai staf yang ramah, termasuklah doktor yang sangat mesra dengan anak-anak. Selain itu, suasana di klinik ini amatlah selesa dan nyaman, menjadikan pengalaman lawatan pergigian anak-anak menjadi lebih menyenangkan.

Alamat: 14, Jalan Telawi 3, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Imperial Dental Specialist Centre

klinik gigi di bangsar

Imperial Dental Specialist Centre adalah tempat rawatan gigi yang terkenal di kalangan masyarakat kerana proses rawatan yang mereka tawarkan sangat mudah dan para doktor di sini sangat mesra dan jujur.

Khususnya, Dr. Alice & Christine sentiasa responsif dan memahami keperluan anda sebagai pesakit. Mereka menjelaskan perkara dengan sangat baik dan memberikan nasihat yang berguna untuk penjagaan gigi anda.

Alamat: 62 & 64, Jalan Telawi, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 8:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Bangsar Dental Specialist Centre

klinik gigi di bangsar

Bangsar Dental Specialist Centre adalah sebuah pusat perubatan gigi yang terkenal dengan perkhidmatan yang sangat baik dan mesra. Di sini, anda akan menjumpai doktor gigi yang lembut dan paling baik hati.

Walaupun harganya agak mahal sedikit, pelanggan-pelanggan menganggapnya berbaloi dengan mutu perkhidmatan yang diberikan. Selain doktor gigi, mereka juga mempunyai pembantu perubatan yang sangat mesra dan sentiasa membantu dalam proses rawatan.

Pengalaman keseluruhan di Bangsar Dental Specialist Centre adalah luar biasa, menjadikannya tempat pilihan untuk menjaga kesihatan gigi anda.

Alamat: 43-1, Jalan Telawi 3, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Selasa – sabtu), 9:00am – 1:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Klinik Gigi Dr Feeliz Bangsar

klinik gigi di bangsar

Klinik Gigi Dr. Feeliz di Bangsar adalah destinasi utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian berkualiti. Dikenali kerana doktor-doktor yang sangat mahir, sabar, serta memberikan penjelasan terperinci, klinik ini telah memenangi hati banyak pesakit.

Tidak hanya itu, kakitangan dan doktor di sini juga dikenali kerana sikap sopan serta perkhidmatan yang cemerlang. Setiap lawatan ke klinik ini adalah pengalaman yang bermanfaat, dengan doktor-doktor yang memberi nasihat berguna tentang kesihatan gigi dan cara menjaga gigi anda dengan baik.

Oleh itu, bagi sesiapa yang mencari tempat yang menyediakan perkhidmatan pergigian terbaik, Klinik Gigi Dr. Feeliz di Bangsar adalah pilihan yang sangat disyorkan.

Alamat: No 1-1 (First Floor Jalan Pantai Murni 2 Off Jalan Pantai Dalam Pantai Dalam, Bangsar, 59200 Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


8. DenARTistry Dental Clinic

DenARTistry Dental Clinic adalah sebuah klinik pergigian yang luar biasa di bawah pimpinan Dr. Eugene Cheah dan pasukannya. Dr. Eugene adalah seorang seniman sejati dalam bidang pergigian, yang menunjukkan kesabaran dan perhatian yang tiada tandingan terhadap setiap butiran.

Apa yang membuatkan klinik ini benar-benar istimewa adalah dedikasi Dr. Eugene untuk memastikan setiap pesakit merasa selesa dan sentiasa dimaklumkan sepanjang tempoh rawatan.

Beliau mengambil masa untuk menjelaskan setiap langkah dalam proses rawatan, memberikan kepercayaan kepada pesakit dan memastikan pengalaman mereka di klinik ini adalah yang terbaik.

Alamat: G126, G127 & G128 (Ground floor Bangsar Shopping Centre 285 Jalan Maarof 59000 Bukit Bandaraya Kuala Lumpur, 59000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 4:00pm (Sabtu)

Lokasi | Ulasan Bisnes


9. Strawberry & Champ Dental Care (formally known as Smile Avenue Bangsar South)

Strawberry & Champ Dental Care adalah sebuah klinik pergigian yang menonjol dengan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kualiti profesionalisme dan kelancaran pasukan mereka sangat jelas, memberikan kepercayaan kepada pesakit.

Bagi mereka yang merasa gementar melawat doktor gigi, klinik ini adalah pilihan terbaik. Selain itu, klinik ini menawarkan suasana yang menenangkan, bersih, dan bergaya untuk memastikan pengalaman pergigian anda lebih menyenangkan.

Alamat: The Horizon, Unit G-01 Wisma Averis Tower 2 Avenue 5, 8, Jalan Kerinchi, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Arteestic Dental Bangsar South

Arteestic Dental Bangsar South adalah sebuah klinik gigi yang cukup terkenal dengan kebersihan dan keselesaan yang luar biasa. Pelanggan tidak perlu menunggu lama untuk menerima perkhidmatan yang berkualiti di tempat ini.

Para doktor yang bertugas di klinik ini menonjol dengan kelembutan dan profesionalisme mereka, yang selalu diiringi dengan penjelasan yang jelas mengenai prosedur-prosedur yang akan dijalankan.

Selain itu, pasukan jururawat mereka juga terkenal dengan sopan santun dan kebaikan mereka. Dengan penuh yakin, kami mengesyorkan klinik ini kepada semua yang mencari perkhidmatan gigi yang terbaik!

Alamat: Unit UG-8, Upper Ground Floor Vertical Business Suites, Avenue 3, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 10:00am – 8:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 5:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai klinik gigi yang terdapat di sekitar Bangsar ini, anda dapat menyelesaikan masalah pergigian anda dengan cukup selesa dan pantas! Untuk pilihan yang lebih banyak, boleh juga melayar Klinik Gigi yg Pro di KL.

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

10 Klinik Gigi Terbaik Yang Anda Perlu Tahu di Kuala Lumpur!

Pemeriksaan pergigian yang kerap adalah penting untuk mengekalkan kesihatan gigi dan gusi. Ramai pakar gigi telah berkata bahawa lawatan ke klinik gigi seharusnya dilakukan...

TOP 12 Klinik Gigi Ampang Terbaik

Ampang, sebagai satu daripada kawasan yang terkenal di Kuala Lumpur, menjadi tumpuan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti. Dalam usaha untuk...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x