Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 10 Klinik Gigi Jitra Plg Unggul

Sama seperti penjagaan kesihatan tubuh yang lain, kesihatan gigi dan mulut juga memainkan peranan yang penting. Justeru itu, selain penjagaan di rumah, mendapatkan rawatan dari pakar pergigian juga merupakan salah satu cara yang perlu dipertimbangkan. Untuk itu, perkongsian kali ini kami akan senaraikan beberapa senarai klinik gigi Jitra bagi anda yang tinggal di kawasan ini.

Semua klinik yang kami kongsikan ini, dijamin mempunyai perkhidmatan yang cemerlang dengan harga yang sangat munasabah. Tanpa membuang masa, jom lihat senarai klinik gigi di Jitra ini dalam perkongsian di bawah!

Senarai Klinik Gigi Jitra


1. Jitra Dental Clinic

klinik gigi di jitra

Jitra Dental Clinic merupakan sebuah klinik gigi yang terkenal dengan suasana yang amat mesra serta penuh profesionalisme. Klinik ini menjadi pilihan utama bagi ramai pesakit gigi, tidak hanya kerana keahlian doktor gigi muda yang sangat mahir, tetapi juga kerana kecekapan mereka dalam menjalankan proses pencabutan gigi yang mencabar.

Kebolehan doktor-doktor di sini amat mengagumkan, dan anda pasti tidak akan merasakan sebarang kesakitan semasa mendapatkan rawatan di klinik ini.

Alamat: Pejabat Perkhidmatan, Kompleks Kesihatan Jitra, Pekan Jitra, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 8:00am – 5:00pm (Ahad – rabu), 8:00am – 3:30pm (Khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian Dentabay Jitra

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Dentabay Jitra adalah tempat yang luar biasa untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang terbaik. Mereka menggunakan peralatan berteknologi tinggi yang menjadikan rawatan mereka efisien dan hampir bebas kesakitan.

Bagi sesiapa yang meragui klinik ini, anda boleh berasa yakin bahawa anda berada dalam jagaan yang baik. Kami sangat mengesyorkan klinik pergigian ini kepada sesiapa yang mencari penjagaan pergigian berkualiti tinggi dan terbaik.

Alamat: No. 208 and 209 (Ground Floor), Kompleks Sim, Pekan Jitra 2, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 6:30pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Dr. Liyana

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Dr. Liyana adalah sebuah klinik pergigian yang bersih dan teratur dengan penyedia perkhidmatan pergigian yang prihatin dan memberikan penjelasan yang baik kepada pesakit-pesakitnya. Klinik ini yang sentiasa kemas dan bersih turut mempunyai kakitangan yang sangat mesra, menjadikannya tempat rawatan pergigian yang kami sangat syorkan.

Alamat: No 41,Tingkat Bawah, Jalan Kpj 2/1,Kompleks Perniagaan Jitra 2, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 10:00pm (Jumaat – rabu), 9:00am – 7:00pm (Khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Darul Aman Jitra

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Darul Aman Jitra dikenali dengan kelembutan dan penjelasan yang terperinci mengenai rawatan yang bakal diberikan oleh doktor di sini. Bukan itu sahaja, doktor di sini tidak hanya memberikan rawatan gigi yang cermat, tetapi juga memberikan penjelasan yang tenang dan mudah difahami kepada pesakit. Suasana klinik ini juga sangat damai, mencipta suasana yang menyenangkan untuk rawatan pergigian anda.

Alamat: 229, Jalan Indah, Taman Tunku Intan Safinaz, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Ahad – jumaat)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian Dr Salmee & Dr Rusli

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Dr. Salmee & Dr. Rusli merupakan sebuah klinik pergigian yang cukup terkenal dengan keindahan dan keselesaan tempatnya. Staf-staf di sini sangat baik, dan mereka memberikan layanan yang istimewa.

Satu perkara yang sangat dihargai oleh pelanggan adalah sikap mereka yang sangat lembut dan mesra, terutamanya Dr. Syafiah. Selain itu, harga perkhidmatan di klinik ini juga sangat berpatutan.

Alamat: Tingkat satu, 50, Jalan PJ 3, Pekan Jitra 3, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Klinik Pergigian Yeo

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Yeo adalah sebuah klinik yang terkenal dengan perkhidmatan yang cemerlang dan mempunyai doktor gigi yang amat profesional serta penyayang. Semua doktor gigi di sini juga mempunyai pengalaman yang sangat luas dan rawatan yang diberikan adalah bebas dari kesakitan.

Alamat: 93, Taman Ihsan, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 7:00pm (Isnin – sabtu), 9:30am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Klinik Pergigian Dr. Aiza

klinik gigi di jitra

Klinik Pergigian Dr. Aiza merupakan sebuah destinasi yang menakjubkan untuk menjaga kesihatan gigi anda. Kedatangan anda ke klinik ini akan disambut dengan penuh keramahan oleh staf yang sentiasa mesra.

Doktor gigi yang berkhidmat di sini juga sangat baik hati dan sentiasa bersedia untuk memberikan maklumat yang berguna kepada anda. Dengan semua kelebihan ini, Klinik Pergigian Dr. Aiza adalah pilihan terbaik untuk merawat gigi anda.

Alamat: 16A, Jalan Seri Tunku 1, Plaza Seri Tunku, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Selasa – ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Dr Asrul Azri

Klinik Pergigian Dr. Asrul Azri adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi. Dr. Asrul Azri dikenali sebagai seorang pakar pergigian yang sangat kompeten dan mempunyai pengetahuan yang luas dalam bidangnya. Beliau tidak hanya kompeten, tetapi juga berpengalaman. Selain itu, kakitangan di klinik ini juga cekap dan berpengalaman dalam memberikan perkhidmatan pergigian yang terbaik kepada pelanggan.

Alamat: No 7A, Tingkat Bawah Jalan Changlun, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Klinik Pergigian U.n.i dental Jitra

Klinik Pergigian U.n.i dental Jitra dikenali kerana sikapnya yang sangat mesra terhadap pelanggan-pelanggannya. Doktor-doktor di sini sentiasa memberikan penerangan yang sangat jelas mengenai rawatan pergigian yang diperlukan.

Selain itu, perkhidmatan yang diberikan sangat lembut sehingga tiada rasa sakit yang dirasai oleh pesakit. Kesemuanya ini menyumbang kepada pengalaman yang menenangkan ketika menerima rawatan pergigian di klinik ini.

Alamat: No. 4 Tingkat Bawah, Kompleks Perniagaan, Susuran Kompleks Jitra 2, Pekan Jitra 2, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Sabtu, ahad, isnin, rabu, khamis), 9:00am – 6:00pm (Jumaat)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


10. KLINIK PERGIGIAN ALFATEH JITRA (DENTAL CLINIC)

Klinik Pergigian Alfateh Jitra adalah pilihan terunggul bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian terbaik. Terkenal dengan kebaikan doktor dan stafnya yang ramah serta mudah berbincang, klinik ini adalah tempat yang sangat memudahkan pesakit untuk mendapatkan temujanji.

Persekitaran klinik yang selesa turut menambah keselesaan pesakit, menjadikannya pilihan yang sangat mesra keluarga. Doktor dan stafnya yang sangat baik akan memberikan rawatan pergigian terbaik dan nasihat komprehensif tentang penjagaan gigi.

Oleh itu, Klinik Pergigian Alfateh Jitra sangat disyorkan kepada sesiapa yang sedang mencari perkhidmatan doktor gigi yang berkualiti.

Alamat: Indah, Jalan Jitra, Pekan Jitra, 06000 Jitra, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Sabtu – rabu), 9:00am – 10:00pm (Khamis, jumaat, sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian kami mengenai senarai Klinik Gigi yang terdapat di Jitra di atas, sedikit sebanyak dapat membantu anda membuat pilihan bijak!

Baca juga: Klinik gigi Sungai Petani & Klinik Gigi Kulim

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

10 Klinik Gigi Kulim TERBAIK

Terdapat pelbagai pilihan klinik pergigan yang menawarkan perkhidmatan yang murah dan cekap kepada pelanggan di Kulim, Kedah. Semua klinik gigi Kulim ini tidak hanya...

Top 11 Klinik Gigi Sungai Petani Yg Terbaik

Sungai Petani yang merupakan salah satu bandar di Kedah menawarkan pelbagai pilihan klinik gigi yang menyediakan perkhidmatan pergigian seperti scaling, pemakaian braces, membaiki, tampalan,...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x