Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10 Klinik Gigi Kulim TERBAIK

Terdapat pelbagai pilihan klinik pergigan yang menawarkan perkhidmatan yang murah dan cekap kepada pelanggan di Kulim, Kedah. Semua klinik gigi Kulim ini tidak hanya menyediakan rawatan pergigian dengan harga yang rendah tetapi juga turut menekankan kualiti yang tinggi bagi setiap perkhidmatan dan rawatan pergigian yang mereka lakukan.

Dengan pelbagai pilihan rawatan yang disediakan, semua klinik gigi di Kulim, Kedah ini dijamin akan memenuhi semua keperluan pergigan anda tanpa perlu risau akan kualiti rawatan.

Tanpa membuang masa, jom lihat senarai terbaik pilihan klinik pergigian di Kulim yang telah kami kongsikan di bawah ini!

Senarai Klinik Gigi Kulim


1. Klinik Pergigian Sentosa Kulim

klinik gigi di kulim

Klinik Pergigian Sentosa Kulim adalah destinasi terbaik untuk perkhidmatan kesihatan gigi yang luar biasa. Klinik ini bukan sahaja menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi, tetapi juga memberikan pengalaman yang memuaskan kepada pelanggan.

Dengan suasana yang tenang dan mesra, klinik ini memastikan anda merasa selesa sepanjang rawatan gigi. Keindahan dan kebersihan klinik yang tersusun rapi bersama dengan keadaan sejuknya menjadikannya pilihan terbaik untuk semua keperluan pergigian anda.

Alamat: 68, Lorong Persiaran Kulim Avenue, Lebuhraya Perdana, 09100 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian DentaCare

klinik gigi di kulim

Klinik Pergigian DentaCare dikenali sebagai destinasi terkemuka untuk perkhidmatan pergigian yang cemerlang. Kepelbagaian nasihat yang mereka berikan mengenai rawatan gigi yang berkualiti tinggi sangat bermanfaat. Dengan doktor-doktor profesional yang kompeten di sini, anda akan diberikan penjelasan terperinci mengenai keadaan gigi anda, dan proses pembedahan dijalankan dengan lancar tanpa sebarang rasa sakit yang tidak diingini.

Alamat: No 693, Jalan Pondok Labu, Taman Kemuning, Kulim, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Artisan Dental Kulim

klinik gigi di kulim

Klinik Pergigian Artisan Dental Kulim adalah tempat yang sangat disyorkan untuk rawatan pergigian anda. Klinik ini mempunyai kakitangan yang sangat mesra dan sentiasa tersenyum ketika berbicara, serta tidak sombong. Mereka juga memberikan respons yang cepat melalui WhatsApp, menjadikan pengalaman anda lebih mudah.

Selain itu, doktor-doktor di sini amat lembut dan profesional dalam menjalankan prosedur pergigian, memastikan anda merasa selesa sepanjang rawatan. Pengalaman di klinik ini sangat menyenangkan, dengan harga perkhidmatan yang berpatutan serta dilengkapi tempat menunggu yang sangat selesa.

Jika anda sedang mencari tempat untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian, Klinik Pergigian Artisan Dental Kulim adalah pilihan yang sangat berkualiti untuk disyorkan.

Alamat: No. 10, Taman Cenderawasih, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 8:45am – 7:30pm (Ahad – jumaat)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Ideal Smile

klinik gigi di kulim

Klinik Pergigian Ideal Smile adalah pilihan terbaik untuk anda yang mencari perkhidmatan dental yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan di Kulim. Klinik ini dikenali kerana menyediakan servis dental terbaik dengan cepat dan kecekapan tinggi, serta doktor dan kakitangan yang sangat profesional.

Alamat: Lorong Semarak 1, Taman Semarak, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Isnin – sabtu), 9:00am – 6:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian Dr Nurul

klinik gigi di kulim

Klinik Pergigian Dr. Nurul adalah pilihan terbaik untuk perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi. Staf dan doktor di klinik ini sangat mesra serta memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua pesakit. Klinik ini juga mempunyai suasana yang cantik dan selesa.

Alamat: 3622, Jalan Selasih 2, Taman Selasih, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Dental Clinic Yoga

klinik gigi di kulim

Klinik Dental Clinic Yoga merupakan pilihan terbaik untuk rawatan pergigian yang berkualiti tanpa perlu membayar harga yang tinggi. Dikenali atas kecemerlangan dan pengalaman doktornya dalam pelbagai rawatan pergigian, klinik ini menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan-pelanggan mereka.

Doktor yang sangat berpengalaman ini telah membina rekod prestasi yang cemerlang dalam bidang pergigian, menjadikan klinik ini tempat terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan kesihatan gigi yang dipercayai dan berkualiti.

Alamat: 3691, Lorong Selasih 1/3, Taman Selasih, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Khamis – selasa)

Lokasi | Ulasan Bisnes


7. UNIK POLYCLINIC 24HRS & DENTAL CLINIC

klinik gigi di kulim

Klinik UNIK POLYCLINIC 24 Jam & Klinik Gigi adalah tempat perubatan yang sangat disyorkan berkaitan masalah pergigian anda. Semua doktor dan kakitangan di sini menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi serta sentiasa memberi penjelasan yang jelas kepada setiap pesakit mengenai masalah gigi mereka.

Klinik ini dilengkapi dengan alatan terbaik dan menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan kesihatan. Dengan reputasi yang kukuh dalam memberikan khidmat yang cemerlang, UNIK POLYCLINIC 24 Jam & Klinik Gigi adalah pilihan yang sangat baik untuk dapatkan khidmat perubatan anda.

Alamat: 342C, Taman Seraya Indah, Kampung Keladi, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: Buka 24 Jam

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Excel Dental (Kulim)

Klinik Pergigian Excel Dental (Kulim) adalah tempat yang patut dipertimbangkan untuk perkhidmatan pergigian anda. Doktor gigi di sini sangat lembut dan mesra, malah persekitaran klinik ini juga sentiasa dalam keadaan bersih dan selesa.

Alamat: 280, Lorong Keranji, Taman Keranji, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 7:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Klinik Pergigian Dental Place

Klinik Pergigian Dental Place adalah tempat yang luar biasa untuk mendapatkan rawatan pergigian. Kakitangan di sini sangat ramah dan mesra, menjadikan pengalaman pelanggan sangat positif. Selain itu, doktor gigi di klinik ini sangat baik hati dan memberikan maklumat yang sangat berguna kepada pesakit. Mereka juga menawarkan perkhidmatan pergigian yang sangat cemerlang.

Alamat: 614, (1st floor, Jalan Seraya 1, Pusat Perniagaan Seraya, 09000 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Rabu, khamis, jumaat), 9:00am – 9:30pm (Isnin. selasa), 9:00am – 5:00pm (Sabtu), 10:00am – 2:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Klinik Pergigian Dr. Farhana

Klinik Pergigian Dr. Farhana merupakan sebuah tempat perubatan yang menawarkan lebih daripada sekadar rawatan pergigian. Dalam suasana klinik yang sangat cantik dan selesa, pelanggan dapat menikmati keselesaan sejati. Selain itu, klinik ini juga memberikan perhatian kepada kesejahteraan pelanggan dengan menyediakan makanan dan minuman, menjadikan pengalaman mereka lebih memuaskan.

Namun, yang lebih penting ialah layanan dan servis yang terbaik daripada staf dan doktor klinik ini, yang sentiasa bersedia untuk membantu dan memberikan penjagaan berkualiti kepada pelanggan. Malah, terdapat hadiah istimewa untuk kanak-kanak yang mendapatkan rawatan mereka di sini, menjadikan pengalaman mereka di Klinik Pergigian Dr. Farhana benar-benar istimewa.

Alamat: No. 150 (GF), Persiaran Avenue 3, Perdana Hwy, Kulim Avenue Park, 09090 Kulim, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai klinik gigi yang terdapat di sekitar Kulim ini, anda dapat menyelesaikan masalah pergigian anda dengan cukup selesa dan pantas!

Baca lagi: Klinik gigi di Sungai Petani yang patut dicuba

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

TOP 10 Klinik Gigi Jitra Plg Unggul

Sama seperti penjagaan kesihatan tubuh yang lain, kesihatan gigi dan mulut juga memainkan peranan yang penting. Justeru itu, selain penjagaan di rumah, mendapatkan rawatan...

Top 11 Klinik Gigi Sungai Petani Yg Terbaik

Sungai Petani yang merupakan salah satu bandar di Kedah menawarkan pelbagai pilihan klinik gigi yang menyediakan perkhidmatan pergigian seperti scaling, pemakaian braces, membaiki, tampalan,...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x