Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 10 Klinik Gigi Kulai yg Best & Pro

Kami tahu kebanyakan penduduk yang tinggal di Kulai, Johor, amat mementingkan kesihatan gigi dan mulut yang merupakan aspek penting dalam penjagaan keseluruhan kesihatan. Oleh sebab itu, pada kali ini kami akan senaraikan beberapa pilihan klinik gigi Kulai yang boleh dijadikan tempat anda mendapatkan rawatan pergigian yang berkualiti.

Semua klinik gigi di Kulai ini menawarkan pelbagai perkhidmatan berkualiti tinggi yang dikelola oleh doktor-doktor berpengalaman yang mesra dengan harga yang cukup berpatutan.

Selain daripada itu, kebanyakan klinik-klinik ini juga menawarkan kemudahan yang selesa dengan suasana yang cantik, memberikan keselesaan kepada pelanggan sepanjang lawatan mereka.

Dengan senarai 10 buah klinik gigi terbaik di Kulai yang kami sediakan dalam perkongsian ini, anda boleh membuat pilihan yang bijak untuk mendapatkan rawatan pergigian terbaik untuk keperluan anda.

Jom lihat di bawah, klinik manakah yang paling sesuai untuk anda di sekitar Kulai, Johor ini!

Senarai Klinik Gigi Kulai


1. Klinik Pergigian Dental Legacy Kulai

klinik gigi di kulai

Klinik Pergigian Dental Legacy adalah sebuah klinik yang terkenal dalam bidang pergigian, menawarkan perkhidmatan terbaik yang tidak dapat disaingi. Dikenali kerana doktor-doktor yang berkebolehan yang sentiasa mengutamakan kelembutan semasa merawat pesakit, serta suasana yang amat selesa, ia adalah pilihan yang jelas bagi sesiapa yang mencari perkhidmatan pergigian terbaik.

Alamat: No 126, Pusat Komersial Indah, Jln Kiambang 14, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Ahad – khamis), 11:00am – 6:00pm (Jumaat, sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. KLINIK PERGIGIAN DENTIME

klinik gigi di kulai

KLINIK PERGIGIAN DENTIME menawarkan perkhidmatan pergigian yang luar biasa dengan harga yang sangat berbaloi. Setiap rawatan yang dilakukan di sini dilakukan dengan teliti dan kemas, memastikan kepuasan pelanggan.

Doktor-doktor di sini juga sentiasa bersedia memberikan pandangan dan cadangan terbaik untuk setiap soalan yang diajukan oleh anda. Dengan pengalaman yang luas, mereka turut memberikan hasil rawatan yang memuaskan.

Selain itu, apa yang paling istimewa adalah sikap ramah dan lemah lembut dari doktor dan staf di sini yang menjadikan pengalaman pelanggan di klinik ini sangat menyenangkan.

Alamat: 268A, Jalan Kenanga 29/8, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Aspire Dental

klinik gigi di kulai

Klinik Pergigian Aspire Dental adalah destinasi terbaik untuk perkhidmatan pergigian yang mesra pelanggan dan penuh perhatian di Kulai. Terletak dengan strategik, klinik ini menawarkan pengalaman rawatan gigi yang unggul dengan harga yang berpatutan.

Doktor-doktor di sini tidak hanya mahir dalam bidang pergigian, tetapi juga sangat mesra dan prihatin terhadap keperluan anda, memastikan anda berasa selesa sepanjang rawatan. Klinik ini mempunyai reka bentuk moden, nyaman, luas, dan bersih, serta suasana bilik rawatan yang dipasang dengan muzik yang menenangkan.

Alamat: No.3C, 1st Floor, Jalan Ismail, Taman Kulai, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Ahad, selasa, rabu, khamis, jumaat), Sabtu & Isnin Tutup

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Aura, Indahpura

klinik gigi di kulai

Di sini, anda akan menjumpai doktor gigi yang profesional yang sentiasa bersedia untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda. Klinik ini juga dilengkapi dengan infrastruktur yang baik, memastikan bahawa anda menerima rawatan pergigian yang berkualiti. Yang menariknya, harga yang ditawarkan di sini adalah berpatutan, menjadikan Klinik Pergigian Aura pilihan yang sangat baik untuk semua keperluan pergigian anda.

Alamat: Ground Floor, No. 4547, Jalan Iris 23, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Tiew Dental Kulai JB

klinik gigi di kulai

Klinik Gigi Tiew Dental di Kulai JB sangat berkualiti kerana ia menyediakan perkhidmatan profesional dengan harga yang berpatutan. Pembantu doktor di sini juga sangat mesra dan sentiasa follow up untuk mengikuti keadaan pesakit. Doktor yang pakar dan berpengalaman serta jururawat yang mesra menjadikan pengalaman rawatan gigi di sini bebas dari rasa sakit dan amat memuaskan.

Alamat: No.222 (Ground Floor), Kenanga, Jalan Kenanga 29/2, Bandar Indahpura, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 10:30am – 6:30pm (Isnin – jumaat), 10:30am – 6:00pm (Sabtu), 10:30am – 2:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Agape Dental Clinic | Klinik Pergigian Agape

klinik gigi di kulai

Agape Dental Clinic adalah antara klinik pergigian terbaik di Kulai, yang dikenali kerana kelembutan, kemesraan, dan kecekapan doktornya. Klinik ini mengagumkan dengan susun atur yang indah dan perkhidmatan yang terbaik.

Alamat: 54, Jalan Gangsa 1, Taman Gemilang, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 10:00am – 7:30pm (Khamis – selasa)

Lokasi | Ulasan Bisnes


7. Aura Dental Clinic – Klinik Gigi Kulai

klinik gigi di kulai

Aura Dental Clinic adalah sebuah klinik pergigian yang terkenal dengan keprihatinan dan efisiensinya dalam memberikan perkhidmatan. Mereka tidak hanya sangat berhemah dan komited dalam kerja mereka, tetapi juga memberikan perhatian yang besar kepada pesakit. Selain itu, kakitangan perubatan di sini, termasuk jururawat, sangat mesra dan membantu. Keistimewaan lain yang menarik adalah bayaran yang sangat berpatutan yang ditawarkan oleh klinik ini.

Alamat: 5008 a tingkat, 1, Jalan Kenari, Bandar Putra Kulai, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 9:00pm (Selasa, rabu, khamis), 9:00am – 1:00pm (Jumaat), 9:00am – 5:00pm (Sabtu, ahad, isnin)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Primecare

Klinik Pergigian Primecare adalah sebuah destinasi yang tidak dapat dinafikan kehebatannya dalam menyediakan perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi. Keprofesionalan staf yang bertugas di sini telah menjadi penanda aras dalam bidang ini, dengan doktor-doktor berpengetahuan luas yang sentiasa bersedia memberikan maklumat yang terperinci kepada setiap pesakit.

Kelebihan klinik ini tidak terhenti di situ, kerana ia juga dilengkapi dengan peralatan moden terkini, termasuk mikroskop, untuk memastikan penyediaan perkhidmatan yang cekap dan berkualiti. Tidak hanya itu, suasana klinik yang selesa dan mesra seakan berada seperti di rumah sendiri menjadikan pengalaman rawatan pergigian anda di sini tidak dapat ditemui di tempat lain.

Alamat: 5, Ground Floor, Taman Impiana, Jln Impiana 1, Kelapa Sawit, 81030 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. MediSpring Dental Clinic – Klinik Gigi Kulai

MediSpring Dental Clinic adalah sebuah klinik pergigian yang terkenal kerana tawaran mereka yang unik. Dalam klinik ini, anda akan mendapati penjelasan yang baik daripada doktor yang berpengalaman dalam bidang pergigian. Selain itu, perkhidmatan yang diberikan oleh kakitangan klinik ini juga sangat baik, memberikan anda keselesaan sepanjang menerima rawatan di sini.

Alamat: 7508, Jalan Enggang 19, Bandar Putra, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Klinik Pergigian Dental Village

Klinik Pergigian Dental Village sangat disyorkan bagi ibu bapa yang ingin membawa anak-anak mereka untuk rawatan pergigian. Doktor dan kakitangan di sini sangat mesra dengan kanak-kanak dan menciptakan suasana yang mesra keluarga. Klinik ini diketahui sebagai salah satu yang terbaik di Kulai sehingga kini, dengan perkhidmatan dan fasiliti yang cemerlang.

Alamat: 2923 (G/F, Jalan Merbau 3, Bandar Putra, 81000 Kulai, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Selasa – ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian kami mengenai senarai Klinik Gigi yang terdapat di Kulai di atas, sedikit sebanyak dapat membantu anda membuat pilihan bijak!

Baca lagi: Klinik Gigi yg pro di Segamat

5/5 - (2 votes)

Anda Mungkin Berminat

8 Pilihan Klinik Gigi Kota Tinggi Terbaik

Sebagai salah satu daripada kawasan yang terkenal di Johor, Kota Tinggi merupakan antara tumpuan utama bagi mereka yang sedang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti...

TOP 7 Klinik Gigi Segamat Plg Terkini

Terdapat banyak Klinik Gigi yang terletak di sekitar kawasan Segamat, Johor, yang menawarkan pengalaman yang luar biasa dalam penjagaan pergigian. Dengan ruang menunggu yang...

TOP 10 Klinik Gigi Pasir Gudang Terbaik

Pasir Gudang, sebagai satu daripada kawasan yang terkenal di Johor, menjadi tumpuan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti. Dalam usaha untuk...

TOP 10 Klinik Gigi Johor Bahru yg Terbaik

Masih mencari Klinik Gigi di Johor Bahru? Jangan risau, hal ini kerana di Johor Bahru, terdapat pelbagai klinik gigi yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik....

TOP 12 Klinik Gigi Muar Plg BEST

Bagi anda yang sedang mencari klinik gigi terbaik di Muar, sebenarnya terdapat pelbagai klinik yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik. Kebanyakan klinik gigi Muar ini...

10 Klinik Gigi Batu Pahat Paling Terbaik

Batu Pahat, sebagai salah sebuah kawasan yang terkenal di Johor, sering menjadi tumpuan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti. Dalam usaha...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x