Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 12 Klinik Gigi Muar Plg BEST

Bagi anda yang sedang mencari klinik gigi terbaik di Muar, sebenarnya terdapat pelbagai klinik yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik. Kebanyakan klinik gigi Muar ini diuruskan oleh doktor-doktor yang berpengalaman dan mesra serta menawarkan harga yang berpatutan kepada pelanggan.

Selain itu, semua klinik ini juga turut menawarkan kemudahan yang selesa dengan suasana klinik yang cantik untuk memberi keselesaan kepada pelanggan, serta pelbagai lagi kemudahan lain yang memudahkan pelanggan mendapatkan rawatan pergigian yang berkualiti.

Bagi membantu anda membuat pilihan tepat, di bawah ini kami telah senaraikan 12 buah klinik gigi Muar yang memberikan perkhidmatan dan rawatan pergigian yang cemerlang, jom lihat!

Senarai Klinik Gigi Muar


1. Klinik Pergigian Inspirasi – Klinik Gigi Muar (BRACES)

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Inspirasi merupakan destinasi terkemuka bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi.

Dengan layanan terbaik, pantas dan efisien, dengan doktor-doktor yang berdedikasi dan mesra, klinik ini menjanjikan pengalaman yang menyenangkan untuk setiap pesakitnya.

Kecekapan dan keramahan dari doktor dan pembantu-pembantu mereka memberikan sedikit ketenangan dan menghilangkan rasa gemuruh pesakit, menjadikan lawatan ke klinik ini sebuah pengalaman yang amat positif.

Selain itu, rawatan pergigian yang pantas dan berkualiti tinggi menjadi salah satu keunggulan klinik ini.

Di sini juga terdapat pelbagai jenis perkhidmatan pergigian yang ditawarkan dengan harga yang berpatutan.

Oleh itu, jadikan Klinik Pergigian Inspirasi sebagai pilihan terbaik anda yang sedang mencari servis pergigian yang berkualiti dan berbaloi.

Alamat: 12, Jalan Sejahtera 1, Taman Sri Temenggong, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Ahad – rabu), 9:00am – 5:30pm (Khamis – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian Sungai Abong, Muar

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Sungai Abong adalah destinasi terbaik untuk perkhidmatan pergigian yang mesra pelanggan.

Doktor dan kakitangan di sini sangat mesra dan sentiasa memberikan nasihat yang berguna kepada para pesakit.

Perkhidmatan rawatan yang diberikan juga pantas selain jaminan keselesaan tempat yang turut memberi kepuasan kepada para pesakit.

Selain itu, doktor di sini juga dikenali sebagai seorang yang sangat baik, lemah lembut, dan penyayang serta mesra kanak-kanak.

Harga perkhidmatan mereka juga sangat berpatutan.

Alamat: No. 15, Ground Floor, Jalan Susur Tengah 1, Taman Kampung Tengah, Off, Jalan Sungai Abong, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 9:30pm (Ahad, isnin, rabu), 9:00am – 5:30pm (Selasa, jumaat, sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Dental Cottage Muar

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Dental Cottage Muar adalah tempat yang nyaman dan sentiasa memberi keutamaan kepada keselesaan kepada para pelanggan.

Selain daripada itu, di sini juga mempunyai kemudahan tempat letak kereta yang mudah dijumpai, jadi anda tidak perlu risau mengenai ketiadaan tempat parking.

Dengan pemberian perkhidmatan konsultasi dengan teliti dan menjelaskan sesuatu perkara dengan mudah difahami, serta staf dan doktor yang berbicara dengan lembut menjadikan pengalaman di klinik ini menyenangkan.

Selain itu, klinik ini juga menyediakan pelbagai jenis rawatan pergigian dengan harga yang sangat menarik.

Klinik Pergigian Dental Cottage Muar adalah destinasi terbaik untuk mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti tanpa perlu mengabaikan faktor keselesaan dengan tawaran harga yang berpatutan.

Alamat: No 6. Jalan Kasawari 22, 2, Jalan Sungai Abong, Taman Sungai Abong Permai, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – khamis), 9:00am – 6:00pm (Jumaat), 9:00am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Dr & Dr

klinik gigi muar

Klinik Pergigian Dr & Dr adalah destinasi yang terkenal dalam perkhidmatan pergigian. Mereka sangat mahir dalam rawatan pergigian dan menyediakan pelbagai servis yang berkualiti tinggi.

Perkhidmatan yang diberikan adalah berbaloi dengan harga yang ditawarkan.

Secara keseluruhan, anda akan memperoleh perkhidmatan terbaik di klinik ini termasuk penerangan yang jelas tentang prosedur rawatan melalui doktor yang berpengalaman luas.

Alamat: 5 Jalan Perniagaan 1/1 Pusat Perniagaan Kg Tengah, Jalan Sungai Abong, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi:10:00am – 5:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian Isha

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Isha merupakan tempat pilihan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian berkualiti di Muar.

Dengan persekitaran klinik yang bersih dan kakitangan yang mesra serta membantu, ia menjadi destinasi terbaik untuk keperluan pergigian anda.

Selain itu, doktor gigi di sini diiktiraf sebagai yang terbaik di Muar, dengan kebolehan mereka untuk menjelaskan secara terperinci masalah pergigian anda.

Alamat: No.41-24 (Ground Floor, Jalan Abdul Rahman, Taman Bunga Mawar, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 8:30am – 6:30pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Klinik Pergigian Dr. Nor

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Dr. Nor merupakan antara tempat terbaik untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang berkualiti di Muar.

Doktor yang berkhidmat di sini sangat baik serta memberi penerangan yang amat jelas dan lemah lembut dalam memberikan rawatan di mana ia dapat membantu mengurangkan rasa gugup dan kesakitan pesakit.

Servis yang diberikan di sini juga terbaik, dengan pengalaman doktor yang sangat luas membuatkan anda merasa sangat berkeyakinan dengan perkhidmatan mereka.

Alamat: 4-1, Jalan Perniagaan Jaya 1, Pusat Perniagaan Mas Jaya, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 2:30am – 7:00pm (Ahad, isnin, selasa, khamis), 4:00am – 7:00pm (Khamis), 10:00am – 6:30pm (Sabtu), Rabu Tutup

Lokasi | Ulasan Bisnes


7. Klinik Pergigian Sunrise

klinik gigi di muar

Klinik Pergigian Sunrise adalah destinasi terunggul untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang luar biasa.

Dengan para doktor yang tidak hanya profesional tetapi juga berpengetahuan tinggi dan prihatin, anda pasti merasa yakin dengan rawatan gigi yang diberikan.

Mereka tidak hanya mahir dalam melaksanakan prosedur rawatan, tetapi juga memberikan penjelasan yang terperinci untuk setiap langkah dalam proses rawatan, menjawab semua pertanyaan anda dengan penuh teliti dan cermat.

Alamat: No. 14 (Ground Floor, Jalan Prima Sakeh 1, Pusat Perniagaan Prima Sakeh, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Khamis – selasa)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Dental.Ideal

Pilihan klinik yang seterusnya adalah Klinik Pergigian Dental.Idea. Klinik ini merupakan antara tempat yang patut dipertimbangkan bagi anda yang sedang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti.

Staf dan doktor di sini sangat sopan dan mesra dalam memberikan penjelasan serta berpengalaman menjalankan rawatan tanpa rasa sakit dengan hasilnya yang cukup memuaskan.

Alamat: No 5, 18b, Jalan Ibrahim, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Pearlfect Plus+ Dental Centre

Pearlfect Plus+ Dental Centre, yang terletak di Muar, telah memenangi kepercayaan sebagai Pusat Pergigian terbesar dalam kawasan ini dengan lebih daripada 10 bilik pembedahan yang tersedia.

Selain itu, mereka mengambil berat terhadap penjagaan kanak-kanak dengan menyediakan bilik khas untuk kanak-kanak kecil dan ibu-ibu.

Dr. Tee dan pasukan beliau dikenali sebagai pakar yang mesra dan berpengalaman dalam bidang pergigian.

Klinik ini juga menawarkan Angel Aligner, yang merupakan jenama terbesar di China dan jenama kedua terbesar di dunia untuk clear aligners.

Harga yang berpatutan dan perundingan percuma untuk Angel Aligner membuat Pearlfect Plus+ Dental Centre menjadi pilihan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti.

Alamat: 140-2, Jalan Salleh, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi:9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Gan Dental Laboratory Service

klinik gigi di muar

Gan Dental Laboratory Service adalah tempat terbaik untuk mendapatkan pelbagai rawatan pergigian seperti scalling, pemasangan braces, dan banyak lagi.

Dengan doktor-doktor yang cekap dan pantas, anda akan menerima perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi di sini.

Selain itu, harga yang ditawarkan juga sangat berbaloi.

Alamat: 7, Jalan Meriam, Pekan Muar, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – sabtu), 9:00am – 12:00pm (Ahad), Rabu Tutup

Lokasi | Ulasan Bisnes


11. YOUR DENTAL CLINIC

Dari scalling hingga pemakaian braces dan sebagainya, YOUR DENTAL CLINIC menawarkan rangkaian rawatan terbaik yang dapat memenuhi keperluan pergigian anda.

Doktor-doktor YOUR DENTAL CLINIC yang cekap dan pantas tidak hanya memberikan perkhidmatan terbaik, tetapi mereka juga menjelaskan prosedur dengan jelas.

Yang lebih penting lagi, harga perkhidmatan YOUR DENTAL CLINIC sangat berpatutan, menjadikan pengalaman perubatan gigi anda sangat berbaloi.

Dengan profesionalisme dan kualiti perkhidmatan yang tinggi, YOUR DENTAL CLINIC adalah pilihan utama bagi kesihatan gigi anda.

Alamat: 43-6 (Ground Floor, Jalan Khalidi, Kampung Dato Bentara Dalam, 84000 Muar, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


12. Klinik Pergigian Penawar Bakri Muar

Klinik Pergigian Penawar Bakri Muar adalah tempat yang patut dipertimbangkan bagi mereka yang mencari rawatan pergigian yang cekap dan berkualiti.

Di sini, perkhidmatan yang diberikan bukan sahaja cemerlang, tetapi juga pantas. Staf klinik ini sangat mesra dan sopan, menjadikan pengalaman lawatan anda lebih menyenangkan.

Selain itu, doktor yang bertugas di sini juga sangat mahir dalam bidang pergigian, di mana ia memberi keyakinan kepada pesakit terhadap rawatan yang bakal diberikan.

Bukan itu sahaja, mereka juga dapat memberi penjelasan yang terperinci tentang prosedur rawatan dan membuatkan rasa takut dan gugup anda hilang serta-merta.

Alamat: no 3 tingkat, 1, Jalan Sinar Bakri 1, pusat perniagaan sinar, 84200 Bukit Bakri, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai klinik gigi yang terdapat di sekitar Muar, Johor ini, anda dapat menyelesaikan masalah pergigian anda dengan cukup selesa, berkualiti dan pantas!

Baca lagi: Klinik Gigi Segamat Plg Terkini

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

TOP 7 Klinik Gigi Segamat Plg Terkini

Terdapat banyak Klinik Gigi yang terletak di sekitar kawasan Segamat, Johor, yang menawarkan pengalaman yang luar biasa dalam penjagaan pergigian. Dengan ruang menunggu yang...

Top 10 Klinik Gigi Kulai yg Best & Pro

Kami tahu kebanyakan penduduk yang tinggal di Kulai, Johor, amat mementingkan kesihatan gigi dan mulut yang merupakan aspek penting dalam penjagaan keseluruhan kesihatan. Oleh...

TOP 10 Klinik Gigi Pasir Gudang Terbaik

Pasir Gudang, sebagai satu daripada kawasan yang terkenal di Johor, menjadi tumpuan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti. Dalam usaha untuk...

TOP 10 Klinik Gigi Johor Bahru yg Terbaik

Masih mencari Klinik Gigi di Johor Bahru? Jangan risau, hal ini kerana di Johor Bahru, terdapat pelbagai klinik gigi yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik....

10 Klinik Gigi Batu Pahat Paling Terbaik

Batu Pahat, sebagai salah sebuah kawasan yang terkenal di Johor, sering menjadi tumpuan utama bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti. Dalam usaha...

8 Pilihan Klinik Gigi Kota Tinggi Terbaik

Sebagai salah satu daripada kawasan yang terkenal di Johor, Kota Tinggi merupakan antara tumpuan utama bagi mereka yang sedang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x