fbpx

Pinjaman Peribadi Tanpa Dokumen

Wang Segera lulus dalam 24 jam!

Buffet Ramadhan 2016 di Holiday Villa Cherating

Tahun ini Holiday Villa di Cherating menawarkan pakej Buffet Ramadhan 2016 yang sangat berpatutan untuk anda cuba. Samaada anda berada di Kuantan atau mungkin di Kemaman, Terengganu, lokasi Holiday Villa tidaklah jauh sangat dan sesuai untuk datang berbuka puasa di sini bersama keluarga ataupun rakan sepejabat.

Seperti tahun sebelumnya, buffet Ramadhan tahun 2016 menggabungkan anjuran bersama Holiday Villa Beach Resort & Spa Cherating dengan Eastern Pavillion Boutique Resort & Spa Cherating. Seperti di kebanyakan tempat berbuka lain, pilihan makanan serta juadah berbuka puasa yang ditawarkan di sini juga tidak kurang menariknya serta menu wajib buffet Ramadhan seperti kambing panggang/ kambing golek turut ada di sini.
Senarai Buffet Ramadhan 2016 <<

- Advertisement -

Memandangkan Cherating ini merupakan kawasan tepi laut, maka pilihan bekalan makanan laut yang segar juga sangat senang untuk didapati Jadi tidak hairanlah, di dalam flyer Buffet Ramadhan 2016 oleh Holiday Villa turut menawarkan menu seleksi Kava Makanan Laut.

Promosi Buffet Ramadhan 2016 serta Voucher Penginapan

Memang sangat sesuai kalau anda bercadang nak bermusafir ke Cherating pada bulan puasa ini. Pihak Holiday Villa bukan sahaja memberi harga promosi untuk Buffet Ramadhan semata-mata, malah tetamu juga akan diberi:

  • 4 x Voucher Peginapan
  • Promosi Bilik Penginapan pada harga RM 140 bersih termasuk dengan sahur.

Promosi buffet Ramadhan di Holiday Villa juga ditawarkan sekiranya anda:

  • Beli 10x dewasa Buffet Ramadhan 2016 dan percuma 1x dewasa.

Harga Buffet Ramadhan 2016 di Holiday Villa pada tahun ini ialah:

  • Dewasa: RM 55 nett/pax
  • Kanak-kanak (4-12 tahun): RM 30.00 nett/pax

Sepanjang berlangsungnya buffet Ramadhan ini, tetamu yang hadir juda berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah & voucher penginapan 2 hari 1 malam di Family Apartment.

Tempahan dan Lokasi

Lihat Peta

buffet ramadhan 2016 cherating pahang

Sebarang pertanyaan dan tempahan berkenaan dengan Ramadhan Buffet 2016 di Holiday Villa Cherating sila berhubung dengan nombor telefon berikut:

  • 09-581 9500
  • 011-1119 9851 (Rusmin)
  • 014-505  9851 (Adila)
  • 017-970 9882 (Diyana)
  • 01-325 1840 (Mior)

Alamat: Holiday Villa Beach Resort Cherating, Mukim Sungai Karang, Kampung Baharu CHerating, 26080, Cherating, Pahang.

Lokasi di tepi pantai serta dekat dengan tarikan menarik lain di sekitarnya sememangnya satu destinasi berbuka puasa yang sangat ideal untuk datang bersama keluarga atau yang tersayang. Promosi beli 10 percuma satu juga merupakan satu tawaran yang sangat menarik untuk berbuka secara berkumpulan bersama rakan sekerja.

Selamat mecuba dan berbuka puasa di Holiday Villa Cherating, Pahang.

Rate this post

- Advertisement -
- Advertisement -
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anda Mungkin Berminat

Hubungi Kami

Rate this post
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x