Pinjaman Peribadi Segera

Lulus dalam 24 Jam!

Pakej Day Trip Snorkeling Pulau Redang

Nikmati keajaiban di bawah permukaan laut dan sertai pengembaraan menarik melalui aktiviti snorkeling di Pulau Redang! Terjun ke dalam dunia bawah air yang memukau dengan terumbu karang berwarna-warni dan pelbagai hidupan laut yang cantik.

Bayangkan diri anda meluncur melalui air biru turquoise yang jernih, dikelilingi oleh sekumpulan ikan tropika berwarna-warni, penyu laut yang anggun, dan formasi karang yang menakjubkan. Sama ada anda seorang snorkeler berpengalaman atau baru pertama kali mencuba, Pulau Redang menawarkan pengalaman snorkeling yang tidak terlupakan.

Dengan air tropika yang jernih, jarak pandangan yang baik, dan ekosistem marin yang pelbagai, setiap detik yang dihabiskan snorkeling di Redang akan meninggalkan kesan yang mendalam. Terjunlah ke dalam syurga akuatik yang memukau ini dan ciptakan kenangan yang akan terus kekal. Jangan lepaskan peluang untuk meneroka keindahan dalam laut Pulau Redang – tempah perjalanan snorkeling day trip anda sekarang dan bersedia untuk pengembaraan yang tidak akan terlupakan!

1. Pakej Day Trip Snorkeling Pulau Redang (2 spots)

Pakej Day Trip Snorkeling Pulau Redang Sand Bank

Turtle Point + Sand Bank

RM60 seorang (min 8 orang)

RM80 seorang (min 6 orang)

Itinerari pagi:

  • Bertolak dari Resort 9am
  • Snorkeling 2.5-3 jam
  • Balik ke Resort 12pm

Itinerari petang:

  • Bertolak dari Resort 230pm
  • Snorkeling 2.5-3 jam
  • Balik ke Resort 530pm

5/5 - (4 votes)

MENINGGALKAN SUATU JAWAPAN

Sila masukkan komen anda!
Sila masukkan nama anda di sini

Anda Mungkin Berminat

Hubungi Kami

5/5 - (4 votes)