Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 8 Kedai Printing Klang Dengan Hasil Terbaik

Bagi anda yang sedang mencari kedai printing di Klang, dalam perkongsian ini, kami telah senaraikan beberapa buah kedai untuk dijadikan pilihan utama untuk memenuhi keperluan cetakan anda.

Semua kedai printing ini sangat terkenal dengan kelajuan penyediaan yang luar biasa, meskipun anda membuat pesanan last minute. Kad-kad yang dihasilkan sentiasa memukau dengan kecantikan dan kemasan yang memenuhi kehendak pelanggan.

Semua kedai ini juga menjanjikan layanan yang terbaik dengan penuh keramahan oleh staff yang sentiasa bersedia untuk membantu anda. Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan, menjadikan semua kedai ini pilihan yang tepat untuk segala keperluan cetakan.

Untuk ketahui apakah senarai kedai printing yang terbaik ini, jom lihat di bawah!

Senarai Kedai Printing Klang yg Best & Pro


1. Kedai Printing Mos’art Digital & Creative Design

kedai print

Mari kembangkan bisnes anda dengan bantuan dari Kedai Printing Mos’art Digital & Creative Design! Mos’art Digital & Creative Design berkomitmen untuk membantu para peniaga, founder, dan owner yang ingin memulakan perniagaan dalam waktu-waktu sukar ini.

Mos’art Digital & Creative Design menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk rekaan logo, kad perniagaan, bunting, rekaan untuk media sosial, flyer dan brosur, kad kahwin digital, sticker, resume, iklan di Facebook dan Instagram, rekaan untuk t-shirt dan produk sublimasi, wall stiker, signboard dan menu board, pembungkusan, dan banyak lagi.

Dengan Mos’art Digital & Creative Design, anda boleh meriahkan marketing bisnes anda dan rancakkan sales bisnes anda. Mos’art Digital & Creative Design menyediakan promosi khas untuk anda serta berbesar hati untuk membantu mewujudkan impian perniagaan anda.

Jadi, jangan ragu-ragu untuk menghubungi Mos’art Digital & Creative Design dan mulakan langkah pertama menuju kejayaan bisnes anda dengan kedai printing Klang terbaik ini!

Alamat: No. 14, Blok A, Arked Mara Klang, Jalan Melayu, Klang, Malaysia

Waktu Operasi: 10:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


2. DIY Printing Supply

kedai print

Pada tahun 2010, DIY Printing Supply Sdn. Bhd. telah ditubuhkan sebagai pembekal tunggal yang pakar dalam Teknologi Percetakan Pemindahan Haba (HTP), Pembuatan Cenderahati Butang Badges, Kad PVC & Percetakan Gambar.

Dengan kepakaran dalam industri pemindahan haba, pasukan R&D dan pembangunan perniagaan mereka sentiasa peka terhadap trend pasaran semasa dan permintaan.

Komitmen mereka terhadap kualiti dan kecekapan menjadikan mereka pengeluar mesin press haba dan bahan sublimasi yang diiktiraf.

Selain itu, DIY Printing Supply juga berperanan sebagai pengimport terus untuk pelbagai peralatan mencetak termasuk plotter pemotong, mesin butang badges, mesin laminator kad PVC, dan pencetak label terma.

Dengan memberikan penekanan pada produk berkualiti dan sokongan berterusan, mereka menyediakan bantuan bagi usahawan untuk memulakan serta memperluas perniagaan mencetak hadiah.

Alamat: Ground Floor, 30, Jalan Tiara 4, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Saint Image Graphics Sdn. Bhd.

kedai print

Saint Image Graphics Sdn. Bhd. merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan mencetak bunting dan banner di Malaysia.

Dengan harga serendah RM0.45 setiap kaki persegi, Saint Image Graphics Sdn. Bhd. menyediakan percetakan bunting berkualiti tinggi menggunakan mesin jet dakwat yang menghasilkan warna cetakan yang menakjubkan.

Selain itu, Saint Image Graphics Sdn. Bhd. juga menyediakan perkhidmatan borong untuk mencetak kanvas hiasan besar yang sesuai untuk pelbagai majlis. Cetakan kanvas diperibadikan Saint Image Graphics Sdn. Bhd. dicetak dengan bahan dan dakwat berkualiti tinggi, memastikan kenangan anda terpelihara dengan terperinci.

Pelbagai pilihan kanvas tunggal, berbilang, dan berpecah turut disediakan, membolehkan anda mencipta hiasan dinding yang unik dan diperibadikan.

Jadi, jangan tunggu lagi! Buatlah pesanan anda sekarang untuk memperoleh hasil cetakan yang berkualiti dan menakjubkan dari Saint Image Graphics Sdn. Bhd.

Alamat: 30, Jalan Bayu Tinggi 2, KS6 Batu Unjur, 41200 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Index Print Enterprise

kedai print

 

Jika anda memerlukan bantuan untuk mencipta label yang unik dan menarik, INDEX PRINT SERVICES dengan senang hati menyediakan bantuan.

Mereka menawarkan reka bentuk layout percuma, percetakan yang pantas dan profesional, serta label berkualiti tinggi yang tidak mudah luntur.

Gunakan perkhidmatan mechanical die cutting mereka untuk hasil yang lebih kemas dan tersusun.

Jadikan produk anda lebih dikenali dengan perkhidmatan yang disediakan oleh INDEX PRINT SERVICES!

Alamat: 26, Lorong Batu Nilam 3b, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Kedai Printing Sonique

print

Kedai Printing Sonique Klang adalah destinasi terbaik anda untuk mencetak, fotostat, dan membuat gambar passport. Selain itu, Kedai Printing Sonique juga menawarkan perkhidmatan banner, bunting, sticker, serta mengikat buku bil.

Bagi anda yang sedang merancang untuk berkahwin, Kedai Printing Sonique menyediakan pakej kad kahwin dan lain-lain dengan 100 rekaan menarik untuk dipilih.

Anda boleh membuat tempahan serendah 100 keping sahaja. Selain itu, Kedai Printing Sonique juga merupakan Pusat Komputer Berinternet dan menjual pelbagai jenis topup.

Jadi, kunjungi Kedai Printing Sonique Klang sekarang untuk keperluan percetakan anda!

Alamat: No.2 Lot 1852 (No.30), Batu 7 1/2 Jalan Meru Tambahan Kapar, 42200 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 7:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 6:00pm (Sabtu dan ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. BeeYond Printing

print

BeeYond Printing adalah sebuah perniagaan yang kreatif dan inovatif, yang menawarkan pelbagai perkhidmatan percetakan seperti kad perniagaan, percetakan baju, cop getah, dan butang badge. BeeYond Printing juga menyediakan pelbagai jenis stiker termasuk stiker label, stiker produk, stiker nama, dan stiker khas untuk pelajar.

Selain itu, BeeYond Printing turut menawarkan perkhidmatan cop khas untuk penunjuk mengaji dan kad perkahwinan dengan harga yang mampu milik.

Dengan slogan “CREATIVITY BEEYOND IMAGINATION,” BeeYond Printing berkomitmen untuk memberikan hasil percetakan yang menakjubkan dan melampaui jangkaan pelanggan.

Kunjungi kedai BeeYond Printing di Klang untuk mendapatkan pelbagai produk percetakan berkualiti dengan harga berpatutan.

Alamat: Lot 1082, Depan Sekolah Kebangsaan Rantau Panjang, Jalan Rantau Panjang, Klang, Malaysia

Waktu Operasi: 10:00am – 8:00pm (Isnin – jumaat), 10:30am – 6:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Dakstarz Graphic (Print Shop)

kedai printing di Klang

Dapatkan perkhidmatan cetakan banner, bunting dan lain-lain yang berkualiti dengan Dakstarz Graphic! Dakstarz Graphic menyediakan khidmat reka bentuk dan cetakan untuk pelbagai keperluan seperti SOP, promosi kedai, rent/sale, program-program sekolah, kedai makan, warung, majlis perkahwinan, surau, aktiviti keagamaan, majlis hari jadi, aktiviti hari keluarga, aktiviti amal, dan juga acara-acara istimewa.

Dengan pilihan pelbagai saiz, anda hanya perlu nyatakan ukuran yang anda inginkan dan designer Dakstarz Graphic akan membimbing anda. Berpengalaman dalam perkhidmatan ini, Dakstarz Graphic juga menawarkan pelbagai jenis sticker produk dan doorgift.

Dapatkan layanan yang pantas dan kualiti terbaik daripada Dakstarz Graphic. Tempah sekarang untuk hasil yang memukau!

Alamat: 6, Jalan Kebun Nenas 3N/KS8, Bandar Putera 2, 41200 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 8:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 8:30am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Fafafo Design & Printing

kedai printing di Klang

Fafafo Design & Printing merupakan pilihan terunggul untuk keperluan rekaan dan percetakan anda. Menawarkan pelbagai perkhidmatan seperti kad nama, flyers, bill book, sticker, paper bag, label baju, rubber stamp, dan bunting, Fafafo Design & Printing memastikan hasil yang cepat selesai, malah untuk tempahan last minute sekalipun.

Kreativiti rekaan yang menakjubkan dapat dilihat melalui kad yang cantik dan kemas, memenuhi citarasa anda dengan tepat.

Perkhidmatan pelanggan yang terbaik adalah keutamaan, dengan kakitangan yang sentiasa sedia membantu dan mesra.

Harga yang berpatutan turut ditawarkan. Jangan lepaskan peluang, tempahlah sekarang untuk kepuasan yang terjamin!

Alamat: G58 klang city square jalan nangka, 41400 Klang, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 11:00am – 7:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian senarai kedai printing Klang di atas, anda dapat membuat pilihan bijak!

Baca juga – Kedai Printing di Shah Alam

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

TOP 7 Kedai Printing Bangi Paling Berbaloi

Senarai kedai printing di Bangi merangkumi pelbagai pilihan untuk keperluan percetakan. Dengan percetakan dokumen harian seperti surat dan resume, hingga yang menyediakan percetakan kreatif...

8 Kedai Printing di Shah Alam yang Menawarkan Pelbagai Perkhidmatan

Permulaan untuk perniagaan pada zaman kini memerlukan pengiklanan dan pemasaran untuk menarik minat pelanggan. Jadi, elemen yang penting seperti logo, kad perniagaan, banner dan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x