Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

8 Kedai Printing Paling Best di Kuala Lumpur Yang Perlu Anda Cuba!

Untuk memulakan perniagaan pada zaman kini, pengiklanan dan pemasaran amat diperlukan untuk menarik perhatian pelanggan dalam sesuatu iklan. Oleh itu, elemen printing sangat penting dan mestilah menarik. Tetapi kedai mana yang patut anda pergi? Untuk memudahkan urusan anda, kami senaraikan 8 kedai printing di Kuala Lumpur yang menyediakan servis tip-top untuk mencetak baju koprat syarikat anda.

8 Kedai Printing di Kuala Lumpur


1. Legasi Shah Printing, Chow Kit

Kedai Legasi Shah Printing, Chow Kit, Kuala Lumpur

Ditubuhkan di Malaysia pada 2008. Legasi Shah Printing pakar dalam reka bentuk grafik & karya seni, reka bentuk laman web, percetakan digital dan inkjet. Baru-baru ini, kedai printing di Kuala Lumpur ini turut meningkatkan perniagaan mereka kepada pemasaran digital. 

Tambahan pula, mereka mempunyai pasukan yang sangat berdedikasi dan profesional dalam melaksanakan tugas mereka dengan penuh keikhlasan dan kesetiaan. Mereka komited dengan janji yang dilontarkan kepada pelanggan kerana mereka sentiasa menyediakan kerja berkualiti tinggi kepada pasaran.

Kedai printing ini telah berkhidmat kepada ramai pelanggan dalam pengiklanan di mana pelbagai pekerjaan telah dilakukan dalam masa yang berbeza. Pasukan Legasi Shah mengetahui sepenuhnya tentang kelajuan dan kualiti dalam kerja mereka, sehingga mereka mempunyai lebih daripada 200 pelanggan yang setia menggunakan perkhidmatan mereka.

Alamat: 86, Jalan Putra, Chow Kit, 50350 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat (8:30 am – 6:00 pm), Sabtu (10:00 am – 6:00 pm), Ahad (Tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp Legasi Shah


2. Print Art Press (M) Sdn Bhd, Desa Aman Puri

Print Art Press (M) Sdn Bhd, Desa Aman Puri

Print Art Press merupakan sebuah syarikat perkhidmatan percetakan yang menyediakan pelbagai penyelesaian percetakan kepada pelanggan korporat dan syarikat baru. Syarikat ini bermula pada tahun 2007 dan telah berkembang secara beransur-ansur hingga ke hari ini.

Kakitangan syarikat ini diajar untuk mengamalkan kawalan kualiti dan penilaian yang ketat di semua peringkat pengeluaran, daripada pembangunan reka bentuk kepada percetakan dan penghantaran. Setiap langkah dipantau dengan baik untuk mengurangkan kesilapan yang boleh dielak.

Mereka telah bekerja dengan ramai pelanggan korporat. Oleh itu, merka memahami jangkaan yang pelanggan mereka harapkan dari segi kualiti dan perkhidmatan. Ini mendorong mereka untuk komited dan membezakan diri mereka dalam industri percetakan.

Alamat: Jalan Desa 2/1, Desa Aman Puri, 52200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. 

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat (9.00 am – 6.00 pm), Sabtu & Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Pelanggan

WhatsApp Print Art Press


3. My Print Workz, Berjaya Times Square

My Print Workz, Berjaya Times Square

My Print Workz merupakan sebuah perniagaan percetakkan yang menawarkan percetakan mengimbangi warna penuh dan perkhidmatan percetakan digital volum rendah. Print workz telah berjaya beroperasi di pasaran sejak 2003. 

Yang menariknya, Print Workz turut menyediakan servis mencari hadiah yang unik dan cantik bagi pelanggan, serta pemilik perniagaan yang mencari perkhidmatan percetakan. Print workz juga menekankan kualiti dan harga yang berpatutan, sekali gus membina asas pelanggan yang setia dan tetap. 

Kedai printing ini menggunakan bahan berkualiti tinggi, sebahagian daripadanya diimport dari luar negara. Kakitangan mereka juga mesra dan berdedikasi untuk menghasilkan reka bentuk grafik untuk pelanggan mengikut keperluan dan bajet mereka. 

Print Workz juga memberi tumpuan kepada pelanggan berulang dengan menawarkan beli-belah dalam talian sehenti. Menarik kan? Jom kita pergi ke Print Workz sekarang!

Alamat: Berjaya Times Square, 0592, 5th Floor, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. 

Waktu Operasi: Isnin – Ahad (10.00 am – 7.00 pm)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp My Print Workz


4. KL Printing, Jalan Sultan Yahya Petra

Kedai KL Printing, Jalan Sultan Yahya Petra, Kuala Lumpur

Tidak kira saiz perniagaan anda, kedai printing di Kuala Lumpur ini pasti dapat memenuhi semua keperluan anda untuk menghidupkan visi anda! Kedai KL Printing menawarkan gabungan harga, kualiti dan perkhidmatan yang terbaik di Kuala Lumpur.

Mereka menawarkan percetakan berkualiti profesional dan berusaha untuk menawarkan pelanggan, terutamanya pemilik perniagaan kecil, harga yang lebih rendah. Tugas mereka adalah untuk membantu anda mempromosikan perniagaan anda melalui media cetak dan digital

Alamat: 17, Jalan Sultan Yahya Petra, Jalan Semarak, 54100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: Isnin – Sabtu (9.00 am – 6.00 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp KL Printing


5. Print Expert Sdn Bhd Kuala Lumpur, Jalan Pantai Baharu

Print Expert Sdn Bhd Kuala Lumpur, Jalan Pantai Baharu

Print Expert Sdn telah ditubuhkan dan mula beroperasi pada Mei 2012. Sejak penubuhannya, Print Expert telah berkembang menjadi sebuah syarikat percetakan yang berkembang pesat dan menguntungkan di Malaysia dengan rekod prestasi yang terbukti dalam industri percetakan runcit.

Aktiviti perniagaan terasnya ialah percetakan digital, percetakan mengimbangi, percetakan inkjet, papan tanda dan pengiklanan, label dan pembungkusan, mesin mel, hadiah dan pakaian korporat, dan lain-lain. Apa lagi, marilah kita serbu Print Expert!

Alamat: A-1-8, Pantai Business Center, Jalan Pantai Baharu, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. 

Waktu Operasi: Sabtu – Khamis (8.00 am – 6.00 pm), Jumaat (8:00 am – 12:30 pm, 2:00 pm – 7:30 pm)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan


6. YB Printing Solution, Ampang

Kedai YB Printing Solution, Ampang, Kuala Lumpur

YB Printing Solution adalah salah satu kedai printing online yang anda boleh percayai di Kuala Lumpur. Mereka adalah pakar dalam perkhidmatan percetakan yang mudah dan tidak rumituntuk memberikan kelebihan kepada perniagaan anda. Mereka juga menyediakan pelbagai perkhidmatan percetakan seperti digital, offset dan large format printing

Kedai printing ini ditubuhkan pada awal tahun 2011. Walaupun masih baru, mereka bersedia untuk melaksanakan dan memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan mereka.

Alamat: 31G, Jalan Pandan Indah 1/23d, Pandan Indah, 56100 Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat (10.00 am – 7.00 pm), Sabtu (10.00 am – 4.00 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp YB Printing


7. Print & Go Fast Print, Wisma Central

Print & Go Fast Print, Wisma Central

Kedai printing seterusnya terletak di Wisma Central, Kuala Lumpur. Print & Go Fast Print telah ditubuhkan pada Mei 2004 oleh pengurusnya, Jay Kok. Beliau mempunyai lebih daripada 18 tahun pengalaman dalam industri percetakan digital.

Print & Go Fast Print ialah syarikat percetakan khusus dalam perkhidmatan percetakan digital. Ia ditubuhkan sebagai “print on time dan print on demand” untuk industri percetakan digital. Kedai ini menggunakan peralatan percetakan digital terkini untuk memastikan kualiti dan ketepatan semua bahan bercetak.

Selain itu, kedai printing ini turut menyediakan percetakan alat tulis pejabat am seperti kad perniagaan, kepala surat, sampul surat, profil syarikat, risalah, risalah, dan bermacam-macam lagi. 

Alamat: Lot 1.44 & 1.45, Ground Floor Wisma Central, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. 

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat (9:30 am – 6.30 pm), Sabtu (9:30 am – 4.00 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp Print & Go


8. Veez Print & Design, Taman Ayer Panas

Veez Print & Design, Taman Ayer Panas

Kedai printing Veez Print & Design merupakan sebuah syarikat percetakan dalam talian yang berpangkalan di Kuala Lumpur. Mereka menyediakan perkhidmatan percetakan dalam talian berkualiti tinggi dan boleh dipercayai untuk perniagaan atau syarikat anda. 

Untuk mengembangkan perniagaan anda, anda perlu mempromosikan perniagaan anda. Untuk itu, anda boleh bergantung pada Veez Print! Hal ini kerana mereka pakar dalam percetakan mengimbangi kad perniagaan, kad panggilan serta percetakan t-shirt sehingga mereka menawarkan jaminan kepuasan 100% kepada pelanggan mereka!

Mereka boleh mencetak dan menghasilkan pelbagai bahan pemasaran dengan hasil profesional. Veez Print berbangga dengan kepakaran mereka dalam industri percetakan, tumpuan pelanggan yang kukuh dan hubungan jangka panjang.

Alamat: Jalan Mata Air 2, Taman Ayer Panas, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. 

Waktu Operasi: Isnin – Jumaat (9.30 am – 7.00 pm), Sabtu & Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Pelanggan

WhatsApp Veez Print


Kami harap senarai ini dapat sedikit sebanyak membantu memudahkan anda dalam mencari kedai printing yang terbaik di Kuala Lumpur. Sebelum anda memilih kedai printing untuk pergi print sesuatu, jangan lupa untuk melihat ulasan pelangan terlebih dahulu. 

Kami juga sarankan anda membuat penilaian berdasarkan keperluan serta bajet anda untuk mendapatkan penjimatan optimum. Namun, jika anda juga sedang mencari kedai gambar di Kuala Lumpur, kami ada artikel sesuai untuk anda baca! Sila lihat artikel kami di mana kami senaraikan 10 Kedai Gambar di Kuala Lumpur yang Berkualiti.

5/5 - (6 votes)

Anda Mungkin Berminat

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x