Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 6 Kedai Tayar Butterworth Yg Popular

Di Butterworth, terdapat pelbagai kedai tayar yang menawarkan berbagai jenis dan jenama tayar dengan pelbagai saiz untuk keperluan pelbagai jenis kenderaan. Bagi membantu anda membuat pilihan terbaik, dalam perkongsian kali ini kami senaraikan beberapa kedai tayar Butterworth yang paling popular dengan tawaran servis yang terbaik.

Menariknya lagi, setiap tayar yang dijual di semua kedai tayar di Butterworth yang kami senaraikan ini juga adalah tahan lasak dan berkualiti tinggi, dalam memastikan keselamatan dan prestasi optimal ketika anda memandu.

Para mekanik yang berkemahiran turut tersedia untuk membantu pemilihan tayar yang sesuai dan juga untuk melaksanakan pemasangan dengan cekap. Walaupun menawarkan tayar berkualiti tinggi, harga yang ditawarkan adalah berpatutan, memastikan nilai yang baik untuk pelanggan.

Jom lihat apakah senarai kedai tayar di Butterworth tersebut di bawah!

Senarai Kedai Tayar Butterworth


1. Tayarmart (Raja Uda) Sdn. Bhd. – Kedai Tayar Butterworth

kedai tayar di butterworth

Tayarmart (Raja Uda) Sdn. Bhd. merupakan penyedia perkhidmatan dan tayar automotif profesional serba lengkap.

Mereka menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan dari jualan tayar kepada penyelenggaraan kenderaan am seperti kereta penumpang, SUV, MPV, van, dan trak komersial.

Dengan pelbagai jenis, jenama, dan saiz tayar yang tahan lasak serta berkualiti tinggi, Tayarmart (Raja Uda) Sdn. Bhd. juga menawarkan harga yang berpatutan.

Didedikasi dengan mekanik berkemahiran, Tayarmart (Raja Uda) Sdn. Bhd. menyediakan penyelesaian automotif yang cekap dan boleh dipercayai.

Alamat: 944, Jalan Raja Uda, Taman Aman Jaya, 13200 Butterworth, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


2. Siang Sin Tyre Bagan Ajam

kedai tayar di butterworth

Siang Sin Tyre yang terletak di Bagan Ajam, Butterworth merupakan pilihan terbaik untuk keperluan tayar anda.

Staf mereka juga sangat mesra dan sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Bukan itu sahaja, fasiliti-fasiliti yang disediakan di sini seperti ruang menunggu dan tandas yang dijaga baik juga mampu menjamin keselesaan anda.

Harga yang ditawarkan pula sangat munasabah dan berpatutan dengan pelbagai jenis dan pilihan jenama tayar, termasuk saiz yang berbeza, yang tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Terutama jika anda mencari tayar jenama Goodyear, tempat ini adalah pilihan yang baik kerana harganya lebih murah berbanding tempat lain.

Jadi, sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah tayar kenderaan anda dengan cepat dan pantas, pilihlah Siang Sin Tyre di Bagan Ajam.

Alamat: 803, Jalan Bagan Ajam, Taman Emas, 13000 Butterworth, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Tayar Dan Bateri Servis Wang Meng

kedai tayar di butterworth

Perkhidmatan tayar dan bateri yang disediakan oleh Servis Wang Meng adalah antara yang terbaik dalam industri ini. Dengan penekanan pada harga yang kompetitif, perkhidmatan ini tidak hanya murah tetapi juga penuh teliti.

Kelajuan dan kecekapan menjadi tumpuan utama, memastikan perkhidmatan yang pantas dan efisien kepada pelanggan.

Malah, di sini juga terdapat banyak jenis tayar dari pelbagai jenama serta saiz disediakan, memenuhi keperluan pelbagai jenis kenderaan.

Tayar yang ditawarkan adalah tahan lasak dan berkualiti tinggi, memastikan ia mampu menangani pelbagai cabaran jalan raya.

Dengan harga yang berpatutan, pelanggan dapat menikmati tayar berkualiti tanpa perlu membayar lebih.

Oleh itu, jadikan Tayar Dan Bateri Servis Wang Meng ini sebagai pilihan utama anda yang sedang mencari perkhidmatan tayar dan bateri yang cekap, berkualiti, dan menjimatkan.

Alamat: 792, Jalan Bagan Ajam, Pangsapuri Aked, 13000 Butterworth, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu), 9:00am – 1:30pm (Ahad)

LokasiFacebook | Ulasan Bisnes


4. Butterworth Tyres Sdn. Bhd.

bengkel tayar kereta

Butterworth Tyres Sdn. Bhd. adalah satu pusat tayar yang menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar serta pelbagai saiz.

Mereka juga menawarkan perkhidmatan penyelenggaraan kenderaan, menggunakan minyak pelincir jenama Mobil dengan harga yang sangat berpatutan.

Selain itu, mereka turut mempunyai koleksi sport rim untuk dijual dan tayar yang ditawarkan juga tahan lasak dan berkualiti tinggi dengan harganya yang sangat berbaloi.

Alamat: No.2 , Jalan Limbungan , Off Jalan Chain Ferry, Butterworth, 12100 Penang, Malaysia

Waktu Operasi: 9:30am – 7:30pm (Setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Vell Tyre & Car Care Center

bengkel tayar kereta

Vell Tyre & Car Care Center adalah pusat penjagaan kereta yang menonjol dengan tahap profesionalisme, kemesraan, dan dedikasi yang tinggi. Pemilik serta kakitangannya mempunyai pengetahuan mendalam dalam bidang operasi mereka.

Pusat servis ini juga dilengkapi dengan baik. Mereka pakar dalam perkhidmatan kereta dan mempunyai pengetahuan yang luas.

Selain itu, Vell Tyre & Car Care Center turut menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar dalam pelbagai saiz yang tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Dengan harga yang berpatutan dan mekanik yang berkemahiran, ini adalah tempat yang sangat baik untuk mendapatkan perkhidmatan kereta serta nasihat yang tepat mengenai tayar.

Alamat: 12A, Taman Selayang Utama, Kampung Sungai Puyu, 13020 Butterworth, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu), 10:00am – 2:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Tayar Mutiara Bumi Enterprise – Kedai Tayar Butterworth

kedai tayar di butterworth

Tayar Mutiara Bumi Enterprise merupakan pusat servis tayar yang menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar serta saiz yang berbeza.

Pusat servis ini juga sangat terkenal dengan kelajuan hasil kerjanya di samping mekanik yang mahir dalam bidang masing-masing.

Mereka sentiasa memberikan nasihat kepada pelanggan mengenai masalah tayar dan kerosakan lain yang mungkin berlaku.

Secara keseluruhannya, pusat servis ini memberikan perkhidmatan yang cemerlang dan berkualiti tinggi.

Mereka menawarkan perkhidmatan yang terbaik, memberi layanan yang mesra kepada para pelanggan, serta menawarkan harga yang sangat berpatutan.

Dengan mekanik yang berpengalaman dan berkemahiran, pastikan Tayar Mutiara Bumi Enterprise sentiasa menjadi pilihan utama untuk keperluan tayar anda.

Alamat: Lorong Sungai Dua Utama 1, Taman Sungai Dua Utama, 13800 Butterworth, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Kami sangat berharap dengan perkongsian info di atas, anda dapat membuat pilihan bijak kedai tayar manakah yang paling terbaik dan memuaskan hati anda.

Semoga membantu!

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

TOP 5 Kedai Tayar Penang Terbaik

Bagi anda yang menetap di Penang dan sedang mencari kedai tayar Penang yang paling berkualiti dengan harga berpatutan, boleh dapatkan senarai lengkap kedai paling...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x