Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 5 Kedai Tayar Penang Terbaik

Bagi anda yang menetap di Penang dan sedang mencari kedai tayar Penang yang paling berkualiti dengan harga berpatutan, boleh dapatkan senarai lengkap kedai paling terbaik di sini dalam perkongsian kami kali ini.

Semua kedai tayar di Penang yang kami kongsikan ini akan memenuhi citarasa anda sebagai seorang pelanggan dalam mengharapkan perkhidmatan yang cemerlang. Tanpa membuang masa, jom lihat apakah senarai kedai tayar di Penang tersebut!

Senarai Kedai Tayar Penang


1. Tire & Battery Shop Seng Sin

kedai tayar di penang

Kedai Tayar & Bateri Seng Sin merupakan destinasi utama untuk keperluan tayar dan bateri di lokasi yang strategik. Mereka menawarkan pelbagai jenis tayar termasuk tayar terpakai dan baru dari pelbagai jenama.

Selain itu, kedai ini juga menerima pembayaran melalui kad debit, kad kredit, dan e-dompet, memberikan lebih banyak kemudahan kepada pelanggan.

Terletak di jalan yang kurang sesak dengan lokasi yang sangat baik, Kedai Tayar & Bateri Seng Sin menawarkan tayar dalam pelbagai saiz yang tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Dengan harga yang berpatutan dan mekanik yang berkemahiran, jadikan kedai ini sebagai pilihan anda untuk mencari tayar yang berkualiti untuk pelbagai keperluan.

Alamat: 56, Jalan Siam, 10400 George Town, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Syarikat Lita Bateri & Tayar

kedai tayar di penang

Jika anda sedang memikirkan tentang tayar atau tidak mempunyai sesiapa untuk berunding mengenai kereta anda, ini adalah tempat yang patut anda kunjungi.

Mereka merupakan individu yang jujur dan boleh dipercayai dengan menyediakan perkhidmatan yang terbaik dan berpatutan.

Pengeimbangan dan penjajaran tayar juga sangat murah dan berbaloi. Syarikat Lita Bateri & Tayar turut menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar yang terdiri daripada pelbagai saiz serta tahan lasak yang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan.

Selain tayar, syarikat ini turut menjual bateri kereta, minyak enjin, dan sport rim.

Alamat: 454, Jalan Dato Keramat, 10460 George Town, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Saudagar Tayar Penang

kedai tayar di penang

Saudagar Tayar Penang merupakan syarikat yang sepenuhnya dimiliki dan dioperasikan oleh bumiputera.

Syarikat ini terkenal kerana menawarkan perkhidmatan pasang dan imbangan tayar secara PERCUMA.

Mereka menyediakan pelbagai jenis tayar terpakai dengan berbagai saiz yang sesuai untuk pelbagai jenis kenderaan. Tayar-tayar ini terkenal tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Selain itu, harga yang ditawarkan oleh Saudagar Tayar Penang juga sangat berpatutan. Mereka juga mempunyai mekanik yang berkemahiran tinggi dalam menangani tayar dan kenderaan anda.

Alamat:23, Lorong Tasek Mutiara 1/SS1, Bandar Tasek Mutiara, 14120 Simpang Ampat, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 10:30am – 6:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Syarikat Tatt Eng Tayar Dan Bateri

kedai tayar di penang

Syarikat Tatt Eng Tayar Dan Bateri telah menonjolkan dirinya sebagai peneraju dalam industri ini selama lebih dari 30 tahun.

Mereka memperkenalkan teknologi terkini dalam penjajaran kereta tanpa sebarang caj tambahan.

Prinsip kualiti dan integriti telah menjadi panduan utama dalam melayani pelanggan. Meskipun kedai mereka tidak dihiasi dengan hiasan mewah, namun anda akan mendapat ketenangan fikiran yang berbaloi.

Dengan tawaran tayar baru, harga yang berpatutan, dan perkhidmatan yang berkualiti, jadikan Syarikat Tatt Eng Tayar Dan Bateri sebagai pilihan anda!

Alamat: 416 & 422, Jalan Jelutong, Taman Jelutong, 11600 Jelutong, Pulau Pinang

Waktu Operasi: 8:30am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Tyreplus – Teik Leong

bengkel tayar kereta

Tyreplus – Teik Leong adalah destinasi utama anda untuk segala keperluan tayar dan servis berkaitan kenderaan.

Dengan pelbagai jenis dan jenama tayar, serta berbagai saiz yang sesuai untuk pelbagai kenderaan termasuk kereta dan trak ringan, Tyreplus – Teik Leong menawarkan pelbagai perkhidmatan yang menjanjikan kualiti dan kepuasan pelanggan.

Dari penukaran tayar yang meliputi pemasangan dan imbangan, hingga kepada perubahan bateri kenderaan, pengisian nitrogen, pembaikan tayar, penggantian cermin hadapan, sistem brek, perubahan minyak, serta pemeriksaan pra-teknikal, semua ini dilaksanakan dengan mekanik yang berkemahiran dan harga yang berpatutan.

Dengan penekanan pada tayar yang tahan lasak dan berkualiti tinggi, Tyreplus – Teik Leong adalah tempat di mana segala keperluan kenderaan anda terjaga dalam keadaan terbaik.

Alamat: 113&113A, Jalan Tan Sri Teh Ewe Lim, Jelutong, 11600 George Town, Penang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan info berkaitan semua kedai tayar Penang di atas, anda dapat memilih salah satu kedai yang menjadi pilihan anda.

Semoga segala urusan anda untuk menyelenggara kenderaan dapat diselesaikan dengan cara yang pantas, cekap serta mendapat servis yang berkualiti.

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

TOP 6 Kedai Tayar Butterworth Yg Popular

Di Butterworth, terdapat pelbagai kedai tayar yang menawarkan berbagai jenis dan jenama tayar dengan pelbagai saiz untuk keperluan pelbagai jenis kenderaan. Bagi membantu anda...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x