Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 5 Kereta Sewa Perlis yg Best

Jika anda merancang untuk melancong ke Perlis, anda boleh menyewa kereta untuk bersiar-siar. Perlis merupakan negeri terkecil di Malaysia dan terletak di kawasan utara tanah air. Ia ialah pintu masuk ke negeri utara Pulau Pinang dan Kedah. Jika anda merancang untuk melawat negeri-negeri utara, anda boleh mengambil perkhidmatan kereta sewa di Perlis. Perkhidmatan kereta sewa di perlis terdapat di ibu kota Kuala Perlis dan anda boleh mengunjungi pekan terbesar di Perlis iaitu Kangar. Perkhidmatan kereta sewa di Perlis disediakan oleh beberapa buah syarikat seperti M.A.J, Nz Falah dan Klezcar. Kadar biasanya sama untuk setiap syarikat ini. Anda boleh menghubungi mana-mana syarikat ini untuk mendapatkan senarai kereta mereka dengan butiran harga mereka. Syarikat tersebut menawarkan dan menyediakan perkhidmatan sewa kereta jangka pendek dan panjang. Di Malaysia, kereta sewa menjadi alternatif yang lebih popular bagi kebanyakan orang, terutamanya pelajar di kampus dan institusi. Ini berlaku kerana tidak semua pelajar mampu membeli kereta dan perkhidmatan bas universiti tidak selalu boleh dipercayai.

Selain itu, bagi anda yang perlu kenderaan sementara, anda boleh menyewa di sini. Walaupun begitu, anda perlu berumur lebih dari 20 tahun dan harus mempunyai lesen memandu yang sah. Jika anda tidak mempunyai lesen memandu, anda boleh menyewa kereta dengan pemandu. Anda boleh mengupah pemandu dengan membayar wang tambahan kepadanya. Apabila pelanggan datang untuk menyewa kereta, menentukan syarikat penyewaan kereta yang akan digunakan boleh menjadi keputusan yang sukar untuk dibuat. Ramai pelawat akan memilih kos asas yang kelihatan paling berpatutan, tetapi bergantung pada keperluan mereka, mereka mungkin dikenakan bayaran tambahan yang mahal seperti kerosakan, tempat duduk kereta atau polisi tol.

 

Kereta Sewa di Perlis Terbaik


1. Kereta Sewa Perlis M.A.J, Kampung Batu Hampar

Kereta Sewa Perlis M.A.J

Kereta dalam keadaan elok, amat bersih dan juga berfungsi dengan elok. Harga kereta sewa mampu milik dan harga sewa juga berpatutan. Syarikat kereta sewa terbaik di Perlis. Pemilik syarikat yang mesra pelanggan, mudah berurusan dan mereka juga boleh menghantar kereta sewa sampai depan rumah pelanggan. Pihak syarikat kereta sewa Perlis ini juga membenarkan anda memilih sama ada ingin berurusan dengan staf lelaki atau perempuan. Mereka juga akan menjawab segala pertanyaan melalui wasap anda dengan cepat. Selain itu, kereta sewa juga terdiri daripada model terkini dan keselamatan kereta juga dalam tahap optimum. Pelajar dan mereka yang ingin bercuti boleh menyewa di sini. Kereta sewa yang terbaik di bandar setakat ini. Bagi anda yang bercuti di Perlis dan berusaha mendapatkan kereta untuk disewa, jangan teragak-agak untuk menyewa daripada syarikat ini. Kami percaya bahawa pengalaman penyewaan yang terbaik ialah penyewaan kereta yang membuatkan pengguna gembira dan berpuas hati.

Alamat: Kampung Batu Hampar, 01000 Kangar, Perlis

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 014-5467736

Whatsapp Kereta Sewa Perlis M.A.J

 

2. Kereta Sewa Murah Perlis -Nz Falah, Kampung Sentang

Kereta Sewa Murah Perlis

Pekerja kereta sewa Perlis ini sangat beradab dan kereta sewa mereka juga sangat bersih dan sentiasa dalam keadaan bagus. Antara kereta sewa yang tersedia ialah kereta Kelisa, Myvi, Iriz, Saga dan Viva. Agensi kereta sewa dari Nz Falah Services ini juga menawarkan perkhidmatan lain termasuklah homestay, pakej percutian, insurans kenderaan dan perkhidmatan cuci kusyen serta karpet. Disamping itu, pengguna hanya perlu mengisi minyak kereta sewa. Kereta sewa yang menjamin perjalanan jarak jauh tanpa ada masalah. Bagi anda yang ingin mendapatkan perkhidmatan dari Nz Falah Services ini, anda disarankan untuk terus menghubungi nombor di bawah.

Alamat: Lot 289, Lorong Sentua 2, Kampung Sentang, 01000 Kangar, Perlis

Waktu operasi: Setiap hari: 8.00am-11.00pm

Lokasi | Ulasan Bisnes | Phone: 016-4127591

Whatsapp Kereta Sewa Murah Perlis -Nz Falah

 

3. Klezcar Kangar Perlis, Taman Kemajuan

Klezcar Kangar Perlis

Klezcar menawarkan perkhidmatan menyewa kereta yang mudah, pantas dan boleh dipercayai. Syarikat sewa kereta yang terkenal dan selamat untuk seluruh pengguna. Mudah berurusan dan semuanya dalam talian. Pejabat Klezcar ini terletak di Taman Kemajuan, bersebelahan restoran Nasi Ayam Krie dan bersebelahan Car Wash. Pengguna tidak dikenakan deposit.  Sistem pembayaran kereta sewa yang pelbagai termasuk online banking, Boost, Touch n Go, ShopeePay dan pembayaran di 7-Eleven (cash/debit card/credit card/e-wallet). Selain itu, kenderaan yang diselia dengan baik dan tiada cas tambahan untuk perjalanan jarak jauh. Sesetengah pelanggan memerlukan kenderaan untuk situasi kecemasan, yang lain memerlukan kenderaan untuk bekerja, dan yang lain memerlukan kenderaan atas sebab peribadi. Klezcar sedia membantu anda dengan apa sahaja keperluan syarikat anda. Anda boleh mengambil dan menurunkan kereta sendiri, dan anda boleh mengunci dan membuka kunci pintu menggunakan aplikasi sahaja. Tidak perlu berjumpa dengan pekerja Klezcar untuk mengambil kereta anda.

Alamat: Batu 1, Kampung Bukit Lagi, 01000 Kangar, Perlis

Waktu Operasi: Setiap hari: 9.00am – 9.00pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 019-7871444

Whatsapp Klezcar Kangar Perlis

 

4. Kereta Sewa Bajet Perlis, Taman Muar Gajah

Kereta Sewa Bajet Perlis

Bayaran kereta sewa yang standard berdasarkan jenis kereta. Pelanggan juga akan mendapat kenderaan yang sangat bersih dan elok. Urusan sewaan kereta yang sangat mudah. Agensi ini juga beroperasi setiap hari dan anda akan berpuas hati dengan kereta sewa bajet Perlis ini. Tetapi perlu diingat bahawa anda mesti mematuhi peraturan SOP dan mematuhi peraturan jalan raya. Perkhidmatan yang sangat baik dan mereka menghantar kereta tepat pada masanya. Tidak akan ada masalah dengan kereta sewa ini jika anda memandu jauh. Malahan, keseluruhan kenderaan juga berhawa dingin dari hadapan ke belakang.

Alamat: No 4, Jalan 1, Taman Guar Gajah, 02600 Arau, Perlis

Waktu Operasi: Setiap hari: 24 jam

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes | Phone: 019-4722964

Whatsapp Kereta Sewa Bajet Perlis

 

5. Brother Car Rental Perlis, Taman Pauh Indah

Brother Car Rental Perlis

Antara beberapa buah kereta sewa yang ditawarkan untuk pengguna ialah kereta Alza, Axia, Myvi, dan Viva. Kereta sewa juga berpatutan dan sesuai untuk pelajar Universiti Malaysia Perlis, UITM dan Politeknik. Harga kenderaan mungkin berbeza bergantung pada jenis kereta dan ciri-cirinya. Perkhidmatan kereta sewa Perlis ini membantu orang ramai mencari kereta yang sesuai atas sebab peribadi mereka.

Alamat: No 4, Jalan 19, Rumah Kedai, Taman Pauh Indah, 02600 Arau, Perlis

Waktu Operasi: Setiap hari: 8.00am – 11.00pm

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes | Phone: 013-4829336

Whatsapp Brother Car Rental Perlis

 


 

Misi kami adalah untuk membantu anda mencari perjalanan yang sempurna untuk menjimatkan masa dan wang. Itulah sebabnya kami telah memilih kereta sewa terbaik yang tersedia dengan teliti dan terbaik Kami juga ingin memastikan bahawa anda mendapat kereta terbaik dan sesuai untuk bajet anda. Kereta sewa juga menawarkan anda kebebasan dan fleksibiliti untuk meneroka lebih banyak tempat mengikut kadar masa anda sendiri. Tempah kereta dalam talian atau dengan menghubungi salah seorang wakil dari kereta sewa tersebut. Akhir sekali, anda boleh mengambil sedikit masa untuk menyelidik syarikat kereta sewa, melakukan perbandingan harga antara syarikat, dan ulasan daripada pelanggan atau yang mempunyai proses pengambilan dan pemulangan yang paling mudah sebelum memulakan proses penyewaan. Ini bagi mengesahkan syarikat tersebut memiliki reputasi yang bagus dan anda mendapat perkhidmatan yang terbaik.

 

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

Tempat Makan BEST di Perlis – Pilihan Menarik JJCM TV3

Bercuti ke Perlis tanpa merasa makanan yang sedap dan unik di sini sememangnya ibarat "pergi memancing tidak bawa joran dan umpan". Jadi ayuh kita melihat...

15 Homestay Popular Di Perlis yg Murah & Best

Banyak tempat-tempat menarik di Negeri Perlis yang harus anda terokai. Bukan itu sahaja, Negeri Perlis kini semakin dikenali dan menjadi pilihan para pelancong. Kalau...

35+ Tempat Menarik di Perlis Paling POPULAR Untuk Pelancong Terokai

Kalau sebut sahaja pasal aktiviti pelancongan & tempat menarik di Perlis yang popular, destinasi bergua seperti Gua Kelam & Gua Wang Burma merupakan antara...

Top 5 Tempat Penginapan yg Best di Perlis

Perlis merupakan negeri terkecil dan negeri yang mempunyai populasi paling sedikit di Malaysia. Lokasi yang terletak di Utara Semenanjung Malaysia dan bersempadan dengan Thailand...

1 komen

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aireen Shazna Amir
Aireen Shazna Amir
2 years ago

Saya perlu ke sini’..Kampung Gajah, Felcra tok paduka raja pulau tiga, 36800 jalan agro mild, Perak. Saya perlukan kenderaan yg agak murah dan kalau boleh carikan tempat tinggal sekali dgn kadar sungguh murah

Hubungi Kami

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x