Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10 Klinik Gigi Puncak Alam Plg Terkenal

Di kawasan Puncak Alam, terdapat pelbagai pilihan klinik pergigan yang menawarkan perkhidmatan yang murah dan cekap kepada pelanggan. Semua klinik gigi Puncak Alam ini tidak hanya menyediakan rawatan pergigian dengan harga yang rendah tetapi juga turut menekankan kualiti yang tinggi bagi setiap perkhidmatan mereka.

Dengan pelbagai pilihan rawatan yang disediakan, semua klinik gigi di Puncak Alam yang bakal kami kongsikan ini dijamin akan memenuhi semua keperluan pergigan anda tanpa perlu risau akan kualiti rawatan.

Tanpa membuang masa, jom lihat senarai terbaik pilihan klinik pergigian di Puncak Alam yang kami kongsikan di bawah!

Senarai Klinik Gigi Puncak Alam


1. Klinik Pergigian Bestari 2

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian Bestari 2 adalah sebuah tempat yang sangat disyorkan untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian. Doktor dan pembantu di sini sangat mesra dan sentiasa bersedia untuk membantu anda. Doktor juga memberikan penjelasan yang terperinci mengenai masalah gigi anda, memastikan anda memahami dengan jelas mengenai keadaan kesihatan gigi anda.

Alamat: No 26-1, Jalan Puncak Alam Jaya 13, Pusat Perdagangan Puncak Alam Jaya, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 11:00am – 8:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 6:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Pergigian Qisya

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian Qisya dikenali dengan perkhidmatan yang baik dan kakitangan yang sangat mesra serta membantu. Kakitangan dan Dr. di sini sangat mesra terutamanya dengan kanak-kanak, dan pelanggan turut diberi hadiah percuma seperti kotak gigi, sticker, dan sebagainya.

Alamat: Jalan Astana A 13/A, Bandar Puncak Alam, 45010 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 10:00pm (Isnin – sabtu), 9:00am – 1:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Avisienna Puncak Alam

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian Avisienna Puncak Alam adalah tempat yang memberikan pengalaman yang sangat baik kepada pelawatnya. Klinik ini menawarkan suasana yang selesa dan menyenangkan. Doktor dan kakitangan klinik sangat mesra serta bersedia memberikan penjelasan yang terperinci kepada setiap pelanggan.

Alamat: No 31 A, Jalan Niaga Bestari, 7, Persiaran Puncak Bestari 2, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian Dentalux

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian Dentalux menawarkan pengalaman pergigian yang sangat baik secara keseluruhannya, terutamanya Dr. Addina yang mahir dalam menangani kanak-kanak. Kakitangan yang sangat mesra dan doktor yang beradab dengan penjagaan yang cemerlang semasa rawatan. Klinik ini juga sangat cantik dan mereka menawarkan perkhidmatan yang sangat berbaloi dengan harga!

Alamat: No.47, Eco Grandeur, 1, Jalan Eco Grandeur 1/8, Puncak Alam, 42300, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 5:00pm (Sabtu), 9:00am – 2:00pm (Ahad)

LokasiFacebook | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian Dr Azirah

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian Dr. Azirah dikenali kerana kemahiran dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi. Doktor dan kakitangan di sini sangat mesra, dan harga yang ditawarkan adalah berpatutan. Selain itu, klinik ini sentiasa kekal bersih dan selesa untuk pelanggan.

Doktornya juga dikenali kerana sikap sopan dan sentiasa berbicara dengan lemah lembut. Penjelasannya sangat jelas, dan yang paling penting, tiada rasa sakit yang dialami oleh pelanggan semasa rawatan dilakukan.

Kualiti perkhidmatan yang tinggi ini membuatkan Klinik Pergigian Dr. Azirah menjadi tempat pilihan yang sangat baik, dan ia sangat disyorkan kepada sesiapa yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti.

Alamat: No. 26, 2, Jalan Eco Grandeur 1/9A, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 5:00pm (Sabtu), 10:00am – 5:00pm (Ahad), Rabu Tutup

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. KLINIK PERGIGIAN DR HALID (ECO GRANDEUR)

klinik gigi di puncak alam

KLINIK PERGIGIAN DR HALID (ECO GRANDEUR) adalah destinasi yang unik bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian berkualiti. Di sini, semua doktor adalah pakar yang berpengalaman dan profesional dalam menjalankan tugas mereka, dengan kemahiran komunikasi yang hebat ketika berurusan dengan pesakit.

Selain itu, kakitangan di kaunter pendaftaran sentiasa mesra dan profesional dalam menyambut pesakit, mencipta suasana yang menyenangkan. Dengan pengalaman pergigian yang luar biasa yang diberikan, tempat ini pasti memastikan kepuasan pesakit.

Alamat: Eco Grandeur, 31-G, Jalan Eco Grandeur 1/8, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 7:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Klinik Pergigian Kawan

Klinik Pergigian Kawan merupakan satu pilihan yang baik bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang berpatutan dan berkualiti tinggi. Klinik ini menawarkan perkhidmatan temujanji, tetapi dalam keadaan kecemasan, mereka juga mungkin dapat memberi pertimbangan. Anda boleh menghubungi mereka dengan cepat melalui WhatsApp untuk respon yang pantas.

Selain itu, doktor-doktor di Klinik Pergigian Kawan dikenali sebagai yang ramah dan mesra, menjadikan pengalaman rawatan anda lebih selesa. Lokasinya yang berada di atas kedai juga memudahkan akses kepada perkhidmatan pergigian yang berkualiti ini.

Alamat: 45-2, Lorong Az-zaharah B10/B, Bandar Puncak Alam, 42300 Kuala Selangor, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 10:00pm (Jumaat – rabu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Qistina Eco Grandeur

Klinik Pergigian Qistina Eco Grandeur adalah sebuah tempat perubatan gigi yang sangat disenangi. Dengan keadaan klinik yang sentiasa bersih dan berbau harum, serta penerangan yang jelas dan tepat dari Doktor, ia memberikan anda kemudahan untuk membuat keputusan terbaik mengenai rawatan gigi anda.

Tambahan pula, harga rawatan yang ditawarkan di sini adalah sangat berpatutan, menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk menjaga kesihatan gigi anda. Doktor di sini juga sangat berpengalaman dalam menguruskan rawatan dengan baik. Oleh itu, Klinik Pergigian Qistina Eco Grandeur adalah satu pilihan yang sangat disyorkan untuk semua orang.

Alamat: Eco grandeur, 38 g, Jalan Eco Grandeur 1/9A, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 5:00pm (Sabtu,ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Klinik Pergigian Suria Dental – Klinik Gigi Puncak Alam

Klinik Pergigian Suria Dental adalah destinasi pilihan bagi mereka yang mencari perkhidmatan pergigian yang terbaik. Dengan suasana yang sangat baik, pengalaman di klinik ini tidak hanya memberi ketenangan, tetapi juga keselesaan kepada pelanggan. Dibawah kepakaran para doktor yang sangat terlatih, prosedur-prosedur pergigian dijalankan dengan lancar dan lembut, menjadikannya tempat yang ideal untuk perawatan gigi. Yang lebih menarik, harganya sangat berpatutan, menjadikan klinik ini pilihan terbaik bagi mereka yang mengutamakan kualiti tanpa perlu membayar mahal.

Alamat: No 59-1, Ground Floor, Jalan Dataran Suria 15/7/1, Seksyen 15, 42300 Bandar Puncak Alam, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 10:00pm (Isnin – sabtu), 10:00am – 4:00pm (Ahad)

Lokasi | Ulasan Bisnes


10. Klinik Pergigian iDental Puncak Alam Eco Grandeur

klinik gigi di puncak alam

Klinik Pergigian iDental Puncak Alam Eco Grandeur adalah destinasi terpilih untuk perkhidmatan pergigian yang cemerlang. Dikenali kerana sambutan hangat yang diberikan oleh doktor-doktor yang ramah, mereka dengan sukarela menghabiskan masa ekstra untuk memberikan penjelasan yang jelas kepada pesakit-pesakit mereka.

Selain itu, kakitangan di sini juga sangat mesra dan peramah, menjadikan pengalaman anda di klinik ini sangat menyenangkan. Kebersihan yang dikekalkan dengan cemerlang, suasana yang selesa, dan peralatan berkualiti tinggi menjadikan Klinik Pergigian iDental tempat pilihan untuk menjaga kesihatan gigi anda.

Alamat: Eco Grandeur, 10-1, Jalan Eco Grandeur 1/9A, Bandar Puncak Alam, 42300 Kuala Selangor, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 8:00pm (Selasa – ahad)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian kami mengenai senarai Klinik Gigi yang terdapat di Puncak Alam di atas, sedikit sebanyak ia dapat membantu anda membuat pilihan yang lebih bijak dengan harga serta hasil yang berbaloi!

Untuk anda yang berdekatan di Klang, boleh meninjau klinik gigi di Klang yang kami rekomen juga.

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

10 Klinik Gigi “Best” di Kota Damansara untuk Gigi Anda!

Janji temu rawatan pergigian kerajaan selalunya memakan masa yang sangat lama dan perlu dirancang dengan rapi. Bagi anda yang sudah bekerja dan berkeluarga, anda...

Signature Dental Clinic – Pakar Pergigian yg Pro

Signature Dental Clinic adalah klinik pergigian yang istimewa. Ditubuhkan sejak tahun 2011, klinik pergigian di Kota Damansara, Petaling Jaya ini telah menjadi ikon keanggunan...

11 Pilihan Klinik Gigi Klang Terbaik

Klang menawarkan pelbagai pilihan klinik gigi yang menyediakan perkhidmatan pergigian seperti scaling, pemakaian braces, membaiki, tampalan, cabutan serta perkhidmatan lain berkaitan. Bagi memudahkan anda...

TOP 15 Klinik Gigi Kajang Plg Popular

Terdapat banyak Klinik Gigi yang terletak di sekitar kawasan Kajang yang menawarkan pengalaman yang luar biasa dalam penjagaan pergigian. Dengan ruang menunggu yang selesa...

10 Klinik Gigi Rawang Plg Dipercayai

Dalam usaha untuk memberikan anda akses kepada perkhidmatan pergigian berkualiti, kami dengan bangga menyenaraikan senarai klinik gigi Rawang yang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan rawatan...

10 Klinik Gigi di Shah Alam yang Best dan Patut Anda Kunjungi

Rawatan pergigian merupakan perawatan kesihatan asas yang patut dinikmati oleh rakyat di pelbagai peringkat umur. Walaupun rawatan pergigian mencakupi pelbagai aspek penjagaan gigi di...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x