Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10 Klinik Gigi Rawang Plg Dipercayai

Dalam usaha untuk memberikan anda akses kepada perkhidmatan pergigian berkualiti, kami dengan bangga menyenaraikan senarai klinik gigi Rawang yang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan rawatan pergigian seperti scaling, pemakaian braces, pembaikan gigi, tampalan, cabutan gigi, dan banyak lagi.

Kesihatan gigi dan mulut adalah aspek penting dalam penjagaan keseluruhan kesihatan anda, dan dengan senarai Klinik Gigi Rawang yang terbaik ini, kami berharap dapat membantu anda membuat keputusan yang bijak dalam menjaga kesihatan gigi anda.

Jadi, tanpa membuang masa, jom kita lihat senarai klinik gigi yang terdapat di Rawang!

Senarai Klinik Gigi Rawang


1. Klinik Pergigian IZRA Rawang

klinik gigi di rawang

Klinik Pergigian IZRA Rawang adalah sebuah pilihan yang sangat baik untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang berkualiti tanpa perlu membayar harga yang tinggi. Doktor dan kakitangan di sini sangat mesra dan profesional, dan kami dengan senang hati mengesyorkan klinik ini kepada anda yang sedang mencari rawatan gigi yang berkualiti. Yang lebih penting, rawatan gigi di sini dilakukan dengan selesa dan tidak menyakitkan.

Alamat: No 123, Pusat Komersial Anggun City, 1, Jalan Anggun City 1, Taman Anggun, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Klinik Gigi Rawang (Dentist3)

klinik gigi di rawang

Klinik Gigi Rawang (Dentist3) adalah sebuah tempat yang menawarkan pengalaman perubatan gigi yang luar biasa. Dari permulaan proses membuat temujanji sehingga menerima rawatan dari doktor, keseluruhan pengalaman anda di sini pasti akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah.

Anda akan merasa sangat selesa dan bebas daripada sebarang kesakitan atau ketidakselesaan semasa menjalani prosedur rawatan. Doktor yang menjalankan prosedur juga amat tenang dan profesional dalam tindakan mereka.

Oleh itu, kami dengan penuh keyakinan mengesyorkan klinik ini kepada anda semua  yang mencari perkhidmatan rawatan dan penjagaan gigi yang terbaik.

Alamat: Above Segi Fresh, 107-1, Jalan 7A/3, 8, Bandar Tasik Puteri, 48020 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Klinik Pergigian Dr Ching

klinik gigi di rawang

Klinik Pergigian Dr. Ching adalah tempat yang sangat baik untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi. Doktor di sini sangat mesra dan sabar, dan kakitangan mereka juga prihatin terhadap keperluan pesakit.

Seluruh proses rawatan berjalan dengan lancar dan aman, kerana doktor dan pembantu mereka sangat menyokong dan memahami keperluan pesakit. Selain itu, pesakit diberikan antibiotik dan ubat penahan sakit, serta nasihat profesional daripada doktor.

Alamat: Pusat Komersial Anggun City, No.35-1, Jalan Anggun City 1, Taman Anggun, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 7:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 5:30pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Klinik Pergigian JP2

klinik gigi di rawang

Klinik Pergigian JP2 merupakan tempat yang sangat disyorkan untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian. Sikap doktor di sini yang sangat baik hati dan mesra pasti akan membuatkan anda merasa kurang gemuruh dan berkeyakinan dengan perkhidmatan yang diberikan. Mereka juga akan memberikan konsultasi berkaitan masalah gigi anda.

Alamat: 13, Jalan Bandar Rawang 11, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 4:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Ulasan Bisnes


5. Klinik Pergigian Wong & Lim

klinik gigi di rawang

Klinik Pergigian Wong & Lim menawarkan perkhidmatan yang sangat baik kepada pelanggan-pelanggannya. Tiada rasa sakit sama sekali terutama selepas anda membuat pembersihan gigi, dan doktor-doktor di sini juga sangat baik hati serta sabar dalam menjelaskan prosedur-prosedur yang sedang anda lakukan. Perkhidmatan yang diberikan sangat memuaskan, dari doktor hingga kakitangan, semuanya memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Alamat: 18, Jalan Bersatu 10, Taman Bersatu, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Dibuka setiap hari)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Drs. Wong & Partners Dental Surgeons – Rawang

klinik gigi di rawang

Drs. Wong & Partners Dental Surgeons adalah pilihan terbaik untuk perkhidmatan pergigian di kawasan Rawang. Dikenali sebagai pilihan utama oleh ramai pesakit, mereka menawarkan harga yang sangat berpatutan tanpa sebarang angka yang tidak masuk akal.

Dengan khidmat yang sangat profesional, kemahiran semua doktor di sini adalah yang terbaik. Mereka juga terkenal kerana memberikan nasihat yang jujur sebelum melakukan sebarang prosedur. Kami sangat mengesyorkan mereka kepada sesiapa yang menghadapi masalah pergigian di kawasan Rawang. Anda pasti tidak akan menyesal jika datang ke sini!

Alamat: 51, Jalan Bandar Rawang 2, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 5:00pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Klinik Pergigian Home Of Dentistree

Klinik Pergigian Home Of Dentistree adalah tempat yang sangat disyorkan untuk mendapatkan perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi. Dr. Diong dan jururawat di sini amat sabar dan baik hati ketika memberikan penjelasan yang sangat jelas dan mudah difahami oleh pesakit.

Perkembangan pesakit selepas rawatan juga sangat cepat dan anda akan dapat lihat perubahan yang ketara selepas menjalani rawatan di sini. Selain itu, suasana di sini sangat mesra dan semua jururawat memberikan perkhidmatan yang baik dan memuaskan.

Klinik pergigian ini benar-benar disyorkan bagi sesiapa yang mencari perkhidmatan pergigian yang berkualiti tinggi.

Alamat: Lot F40, Aeon Anggun, Taman Anggun, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 10:00pm (Ahad – khamis), 10:00am – 10:30pm (Jumaat, sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Klinik Pergigian Malar

Klinik Pergigian Malar dikenali sebagai tempat yang mesra pelanggan dengan doktor dan kakitangan yang sangat mesra. Mereka juga menawarkan perkhidmatan memperbaiki gigi palsu dengan harga yang dianggap lebih murah berbanding klinik pergigian lain.

Alamat: First Floor, 4, Jalan Desa 1/1, Bandar Country Homes, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Tooth & Co. Dental Clinic Rawang

Tooth & Co. Dental Clinic Rawang merupakan salah satu klinik gigi terbaik di bandar ini. Doktor di sini sangat prihatin dan lembut semasa melakukan rawatan. Rawatan yang diberikan cepat namun berkesan. Para kakitangan sangat sopan dan mesra dengan harga yang ditawarkan juga berpatutan, dan klinik ini sentiasa bersih dan selesa.

Alamat: 61-G, Jalan Bandar Rawang 2, Bandar Baru, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 5:00pm (Sabtu, ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Klinik Pergigian Dentalfix – Klinik Gigi Rawang

Klinik Pergigian Dentalfix adalah satu tempat yang terkenal di kalangan penduduk tempatan kerana perkhidmatan yang berkualiti yang ditawarkan. Selain daripada perawatan pergigian asas, klinik ini juga menyediakan perkhidmatan pemasangan braces dengan harga yang berpatutan serta pembedahan mulut kecil.

Kelebihan utama klinik ini adalah suasana yang sangat tenang dan damai, menjadikannya tempat yang sesuai untuk rawatan pergigian. Kami sangat mengesyorkan tempat ini kerana klinik ini mempunyai reputasi yang cemerlang dan doktor yang sangat berpengalaman serta mahir dalam bidang pergigian.

Alamat: 39-G, Jalan Bandar Rawang 15, Bandar Baru Rawang, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 9:00pm (Isnin, rabu, khamis, jumaat), 9:00am – 6:00pm (Sabtu), 9:00am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian kami mengenai senarai Klinik Gigi yang terdapat di Rawang di atas, sedikit sebanyak ia dapat membantu anda membuat pilihan yang lebih bijak dengan harga serta hasil yang berbaloi!

Untuk yang berdekatan dengan Kota Damansara, boleh rujuk senarai klinik gigi di Kota Damansara yang best untuk pilihan yang lebih banyak.

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

10 Klinik Gigi Puncak Alam Plg Terkenal

Di kawasan Puncak Alam, terdapat pelbagai pilihan klinik pergigan yang menawarkan perkhidmatan yang murah dan cekap kepada pelanggan. Semua klinik gigi Puncak Alam ini...

10 Klinik Gigi di Shah Alam yang Best dan Patut Anda Kunjungi

Rawatan pergigian merupakan perawatan kesihatan asas yang patut dinikmati oleh rakyat di pelbagai peringkat umur. Walaupun rawatan pergigian mencakupi pelbagai aspek penjagaan gigi di...

15 Klinik Gigi Puchong Plg BEST

Dalam usaha untuk memberikan anda akses kepada perkhidmatan pergigian berkualiti, kami telah menyenaraikan senarai klinik gigi di Puchong yang menawarkan pelbagai perkhidmatan dan rawatan...

Signature Dental Clinic – Pakar Pergigian yg Pro

Signature Dental Clinic adalah klinik pergigian yang istimewa. Ditubuhkan sejak tahun 2011, klinik pergigian di Kota Damansara, Petaling Jaya ini telah menjadi ikon keanggunan...

TOP 11 Klinik Gigi Bangi

Di Bangi, terdapat pelbagai klinik yang menawarkan perkhidmatan pergigian terbaik. Kebanyakan klinik gigi Bangi ini diuruskan oleh doktor-doktor yang berpengalaman dan mesra serta menawarkan...

TOP 15 Klinik Gigi Kajang Plg Popular

Terdapat banyak Klinik Gigi yang terletak di sekitar kawasan Kajang yang menawarkan pengalaman yang luar biasa dalam penjagaan pergigian. Dengan ruang menunggu yang selesa...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x