Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10+ TOP Kedai Cermin Mata yg Best & Pro

Terdapat banyak faktor yang penting dalam memilih cermin mata, terutamanya untuk pengguna cermin mata kali pertama. Disebabkan ini, kedai cermin mata yang berpengalaman dan professional adalah amat penting, mereka dapat akses keadaan pengguna dengan teliti dan mengesyorkan cermin mata yang sesuai.

Di sini, kami senaraikan kedai cermin mata yang best dengan ulasan pelanggan atau rating yang tinggi untuk rujukan pengguna.


1. Kedai Cermin Mata di KL

Kedai Cermin Mata Sungei Wang

Eye Smart Vision, Sungei Wang Plaza

“Khidmat pelanggan yang sangat mesra dan sedia membantu, terdapat banyak pilihan untuk bingkai cermin mata dengan harga yang sangat berpatutan, ini merupakan kali yang ke-lima saya mendapatkan servis dari kedai Eye Smart Vision, sangat digalakkan.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Instagram

Whatsapp Eye Smart Vision

Okio Eyewear, Sungei Wang Plaza

“Banyak kedai mata di sungei wang plaza yang saya kunjung sebelum ini, tetapi Okio Eyewear yang paling best! Harga yang berpatutan, pilihan yang banyak dan servis yang tip top adalah beberapa perkara yang boleh i sebut, banyak lagi sebenarnya!” – Baca ulasan yang lain

Lokasi | Laman Web | Facebook

Whatsapp Okio Eyewear


2. Kedai Cermin Mata di Selangor

Kedai Cermin Mata Shah Alam

Eye Trend Optical Specialist Centre, Seksyen 7

“Servis yang pantas dan mesra, mereka memberi pilihan dan cadangan yang professional. Penjelasan yang diberi berkaitan dengan masalah mata saya adalah amat jelas dan saya diberi beberapa pilihan untuk menyelesaikan masalah mata saya. Harga cermin mata di sini berpatutan.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Instagram

Whatsapp Eye Trend Optical

G.V.O.H Eyewear, Setia Alam

“Optician yang sangat sabar dan professional. Harga cermin mata bukan yang termurah tetapi agak berpatutan, servis pun sangat bagus. Ini kali kedua saya datang ke kedai cermin mata ini di setia alam.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Laman Web | Facebook | Tel: 03-5879 9640

Whatsapp GVOH

Vision 2020 Optometrist, Seksyen 18 Shah Alam

“Sangat puas hati dan selesa periksa mata saya di kedai ini. Staf yang sangat mesra dan professional, i memang rekomen kedai ini kepada orang ramai, ini dah kali ke tiga saya datang sini. I rasa ini adalah kedai cermin mata yang terbest di Seksyen 18 Shah Alam.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Laman Web | Facebook | Tel: 03-5545 5398

Whatsapp Vision 2020


Kedai Cermin Mata Bangi

HAPPY EYECARE, Seksyen 8 Bangi

“Suasana kedai yang sangat selesa dan perkhidmatan yang diberi pun mesra, i datang dengan anak i yang amat active, tapi staff langsung tak kisah dan siap main dengan dia lagi masa i buat test! Nasihat yang diberi untuk mata i pun straight to the point dan sama dengan nasihat yang diberi optician dari kedai lain.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Instagram | Tel: 03-89289340

Whatsapp Happy EyeCare

Glas Optometry, Bandar Baru Bangi

“Kali pertama mengunjung kedai cermin mata ini, staff yang sangat bertanggungjawab, dia sanggup hantar cermin mata ke rumah saya walaupun selepas waktu kerja. Staff pun sangat professional dan mesra. Anak saya suka tempat mainan dalam kedai, saya pun lega masa buat ujian mata.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Instagram

Whatsapp Glas Optometry


Kedai Cermin Mata Kajang

Reko Optic, Reko Sentral Kajang

“Baru pulang dari kedai cermin reko optic dengan pengalaman yang sangat baik. Khidmat pelanggan mereka mengajar saya semua do & dont untuk cermin mata saya sebab saya pengguna cermin mata kali pertama. Saya mesti akan datang ke sini lagi jika saya perlu menukar cermin mata atau membuat pemeriksaan mata saya!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp Reko Optic

Eye Vision Center, Bandar Kajang

“Baru pulang dari kedai cermin reko optic dengan pengalaman yang sangat baik. Khidmat pelanggan mereka mengajar saya semua do & dont untuk cermin mata saya sebab saya pengguna cermin mata kali pertama. Saya mesti akan datang ke sini lagi jika saya perlu menukar cermin mata atau membuat pemeriksaan mata saya!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp Eye Vision Center


Kedai Cermin Mata Puchong

Eyelab Optical, Bandar Puchong Jaya

“Servis yang sangat baik, boss kedai jelaskan setiap lens yang ada dan rekomen lens yang sesuai untuk saya. Mereka juga memperbaiki cermin mata saya dalam setengah jam, kerja pantas dan kemas!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp Eyelab Optical

Prime Vision Optical, Taman Meranti Jaya Puchong

“Saya datang ke Prime Vision untuk dapatkan cermin mata multifocal, dalam 30 tahun saya mengguna cermin mata, tidak pernah sekali saya jumpa seorang optician yang sebaik Mr Ong, boss kepada Prime Vision. Beliau beri penjalasan yang terperinci dan sediakan sepasang cermin mata yang disesuaikan untuk saya, ini merupakan kali pertama saya dapat cermin mata multifocal yang begitu selesa dan praktikal! Saya memang terharu!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Laman Web | Facebook | Instagram | Tel: 03-80652566


Kedai Cermin Mata Sri Gombak

Factory Eyewear Sri Gombak, Taman Seri Gombak

“Ini kali pertama saya datang ke Factory Eyewear, staf yang memberi salam kepada kami itu sangat mesra dan sedia bertolong. Harga cermin mata dan contact lense yang dijual di sini tak mahal, pilihan pun banyak. Well done!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Laman Web | Instagram | Facebook

Whatsapp Factory Eyewear


Kedai Cermin Mata Semenyih

Alan Optic Semenyih, Taman Semenyih Sentral

“Pemilik untuk kedai Alan Optic sangat bagus. Dia cuba fahamkan keadaan mata saya sebelum memberi nasihat dan pilihan cermin mata yang sesuai kepada saya. Dia pun seorang yang sangat sabar, dia memberi penjelasan yang terperinci dan tidak 1 word tentang jualan cermin mata, memang i suka servis macam ni!” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Laman Web | Facebook

Whatsapp Alan Optic

EVO Eyecare Center, Setia Eco Hill

“Walaupun tak banyak pilihan untuk bingkai cermin mata berjenama dalam kedai ini, tapi mereka ada banyak pilihan yang lebih mampu milik dan sesuai untuk semua jenis saiz muka, warna kulit dan sebagainya. Sales girl yang layan kami tu pun sangat berpengalaman, dia rekomen bingkai yang sesuai dengan muka saya dan akhirnya i beli 2 set sebab dia bagi diskaun yang amat menarik :)” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp EVO Eyecare


Kedai Cermin Mata Rawang

Sazali Optik, Bandar Rawang

“I datang ke Sazali Optik sebab member i yang rekomen, kedai cermin mata ini jual cermin mata dengan harga yang jauh lebih murah berbanding dengan kedai lain, pilihan design dan jenama pun banyak, memang tak sia usaha saya datang dari Klang. Yang i nak mention lagi adalah owner Sazali Optik, dia memang experience dan pernah kerja kat hospital, memang professional nasihat dia ke atas keadaan mata saya.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Instagram | Facebook

Whatsapp Sazali Optik

My i Optometrist, Bandar Rawang

“Banyak jenama dan jenis bingkai dapat dicari dari My I Optometrist, harga yang berpatutan dan mereka ada banyak pilihan untuk pelajar juga. Pemeriksaan mata adalah percuma, ini kali kedua i datang kedai cermin mata ini untuk tukar bingkai cermin mata saya.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp My I Optometrist


Kedai Cermin Mata Kota Damansara

Hollywood Optometry, Dataran Sunway Kota Damansara

“Hollywood Optometry mempunyai pakar optik yang sangat berpengalaman dan mesra, dia menjelaskan situasi mata saya selepas buat checking, dan beri banyak cadangan dalam penjagaan mata, semua ini mengambil masa sehingga 1 jam dan tanpa caj dikenakan. Pilihan cermin mata agak banyak di sini dengan pelbagai brand, tapi i tak pandai sangat, hanya pilih bingkai yang sesuai dengan saya, harganya agak berpatutan lepas buat compare kat online.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook

Whatsapp Hollywood Optometry

Eye See Eye Optometrist, Dataran Sunway Kota Damansara

“Saya dapat cermin mata dari kedai cermin mata Eye See Eye dengan harga yang dalam bajet i. Pakar optik juga periksa mata saya dengan teliti dan memberi penjelasan yang terperinci. Sangat sabar dan sedia memberi perkhidmatan yang baik.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Tel: 03-61402769


3. Kedai Cermin Mata di Melaka

Kedai Cermin Mata Melaka

Daleelah Optometrist Sdn. Bhd., Peringgit

“Memang best! Kakitangan sangat ramah dan mesra! Kami turut diberi dengan welcome drink semasa tiba di kedai. Harga cermin mata tidak terlalu mahal dan banyak jenis bingkai untuk dipilih. Secara keseluruhannya, saya rasa puas hati dan akan rekomen kawan kawan kedai ini.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Tel: 06-286 4388

Hijrah Optometry, Batu Berendam

“Kali pertama kunjung ke kedai ini atas rekomen dari saudara saya. Kualiti perkhidmatan yang sangat baik dan semua info yang diberi tentang ujian mata saya adalah tepat dan senang difahami.” – Baca ulasan yg lain

Lokasi | Facebook | Instagram

Whatsapp Hijrah Optometry

5/5 - (2 votes)

Anda Mungkin Berminat

12 Farmasi di Shah Alam yang Sedia Membantu Anda

Daripada ubat-ubatan sehingga ke alatan kesihatan, farmasi sedia untuk memberi khidmat nasihat mengenai ubat yang sesuai untuk anda. Sesetengah farmasi juga mempunyai pemeriksaan kesihatan...

7 Klinik Kesihatan Anda Boleh Lawati Di Sekitar Sungai Buloh

Umum mengetahui pelbagai kemudahan berkaitan kesihatan yang disediakan oleh kerajaan buat rakyat Malaysia. Antaranya adalah hospital besar, klinik kesihatan, klinik desa, klinik komuniti dan...

8 Klinik yang Beroperasi 24 Jam di Petaling Jaya yang Perlu Anda Tahu!

Pernah terfikir apa yang perlu anda lakukan seandainya berlaku kecemasan pada tengah malam? Kebanyakan klinik kerajaan hanya beroperasi sehingga jam 5 petang. Tuntutan kerja...

7 Klinik Beroperasi 24 Jam di Shah Alam Untuk Pengetahuan Anda

Sakit datang tak kenal waktu dan hari, ia boleh datang secara tiba-tiba. Paling membimbangkan adalah apabila sakit datang pada waktu malam. Ini kerana tidak...

7 Klinik Pakar Psikiatri di Petaling Jaya yang Perlu Anda Tahu

Psikiatri klinikal memainkan peranan penting dalam menggalakkan kesihatan mental dan mengurangkan beban penyakit mental dalam masyarakat. Dengan rawatan yang betul, ramai penghidap penyakit mental...

Top 10 Kiropraktik di Shah Alam yg Pro

Bagi mereka yang mencari rawatan kiropraktik di Shah Alam yang berkesan dan dapat menghilangkan kesakitan, ketidakselesaan, dan sakit kepala berulang dengan cepat, Chiropractic Specialty...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x