Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 10 Kereta Sewa Kajang & Puchong yg Terbaik

Percutian anda tidak akan indah tanpa mengunjungi tempat menarik seperti yang disarankan pelancong lain. Adakah anda orang Selangor namun ingin bercuti di negeri lain seperti Johor, Melaka atau Terengganu tetapi kereta anda mengalami kerosakan? Jika ya, syabas anda berada di laman yang sangat tepat. Kami ingin mencadangkan top 10 kereta sewa yang anda boleh kunjungi di Kajang dan Puchong yang best dan sangat berbaloi. Anda boleh memilih jenis kenderaan, tentukan tarikh menyewa dan tempoh anda ingin menyewa. Perkhidmatan kereta sewa Kajang & Puchong yang sangat bagus dan mendapat saranan pengguna lain.

 

Kereta Sewa di Kajang


1. Kereta Sewa Murah, Taman Delima

tiada cas tambahan

Perkhidmatan kereta sewa Kajang yang sangat dipercayai dengan pelbagai pilihan kereta pada harga yang berpatutan, perkhidmatan yang cekap dan tempahan yang mudah. ​​Sangat disyorkan buat anda di Bangi, Serdang dan Bukit Mahkota. Pelanggan juga tidak dikenakan caj tambahan walaupun dia terpaksa mengembalikan kereta dengan lebih masa. Kereta juga dalam keadaan baik dan pengurus yang mudah untuk berurusan. Selain itu, penghantaran percuma bagi pelanggan sekitar Bangi dan Kajang (radius 5km dari komuter UKM).

Alamat: Jalan Delima 1 Batu 13, Taman Delima, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 24 jam

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 018-3667118

Whatsapp Kereta Sewa Murah

 

2. Kereta Sewa Murah Kajang Bangi Putrajaya KL, Reko Sentral

terletak di Uptown Jalan Reko

Salah seorang pelanggan juga menyatakan bahawa dia tidak menghadapi masalah semasa atau selepas memandu kereta sewa disini. Syarikat kereta sewa Kajang ini juga mempunyai lebih 30 buah unit kereta pelbagai jenis termasuk kereta Myvi, sedan, Mpv dan lain-lain. Syarikat ini terletak di Uptown Jalan Reko dan berada di belakang Petronas. Semua kereta sewa auto dan sekiranya kereta ada masalah, pelanggan boleh menelefon talian tertera. Semua urusan penyewaan hanya di kedai dan syarat minimum sewa kereta adalah separuh hari (12 jam) untuk hari biasa kecuali hujung minggu. Anda tidak perlu risau jika berkunjung ke sini dengan motosikal kerana parking motosikal disediakan.

Alamat: No 3G, Jalan Reko Sentral 1, Reko Sentral, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 24 jam

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 017-2047396

Whatsapp Kereta Sewa Murah Kajang Bangi Putrajaya KL

 

3. Kereta Sewa Kajang, Taman Prima Saujana

Anggun Lufya Travel & Tours

Kereta sewa Kajang ini beroperasi di bawah syarikat Anggun Lufya Travel & Tours. Perkhidmatan kereta sewa yang terbaik di Kuala Lumpur dan Selangor. Syarikat ini juga menyediakan pelbagai jenis dan harga kenderaan sesuai bajet anda. Penghantaran juga disediakan bagi anda yang menetap di Lembah Klang. Anda juga boleh menyewa kereta di sini untuk menghantar pengantin ke rumah mak mertua. Antara faedah yang anda dapat dari menyewa dengan anggun car rental ialah penghantaran kereta sewa ke rumah, servis kerosakan 24 jam, insurans cover dan minyak percuma untuk sewaan lama.

Alamat: NO 23, C A/B Jalan Prima Saujana 1/1A, Taman Prima Saujana, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 24 jam

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 011-10754434

Whatsapp Kereta Sewa Kajang

 

4. Kereta Sewa Kajang – Kerental, Bandar Kajang

Kerental

Kerental Transportation Services menawarkan perkhidmatan kereta sewa terutama bagi anda yang mencari kereta untuk membawa keluarga bercuti di sekitar Malaysia. Kereta sewa yang mendapat sambutan paling tinggi adalah kereta Alza. Anda perlu menempah lebih awal kerana perkhidmatan mereka mendapat sambutan yang bagus dari pelanggan. Kereta sewa juga bagus dan harga kereta sewa boleh dirunding.

Alamat: Jalan Jelok 9, Bandar Kajang, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 8.30am – 11.30pm

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 014-8346380

Whatsapp Kereta Sewa Kajang – Kerental

 

5. Kajang Car Rental – Klezcar, Komplek Hentian Kajang

Kajang Car Rental

Bagi individu yang berminat untuk menyewa kereta di sini, anda perlu membawa kad pengenalan, lesen dan bil berkaitan tetapi untuk pelajar anda juga harus membawa kad pelajar. Syarikat Klezcar juga mempunyai lebih daripada 2000 kenderaan untuk anda. Perkhidmatan menyewa kereta yang boleh dipercayai dan antara syarikat yang semakin popular di Malaysia. Anda hanya perlu memuat turun aplikasi syarikat ini dan boleh terus menyewa kereta di situ. Proses penyewaan yang terlalu mudah dan cepat. Menariknya lagi mereka juga menawarkan promosi diskaun untuk pelanggan pertama kali dan pelanggan biasa sempena musim cuti persekolahan ini. Jom buat tempahan sewa kereta bersama Klezcar.

Alamat: Lot No 1-60, Komplek Hentian Kajang, Jalan Reko, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 9.00am – 10.00pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 019-7968080

Whatsapp Kajang Car Rental – Klezcar

 

6. ProfCarental – Platform Tempahan Kereta Sewa, Taman Sri Langat

ProfCarental

Syarikat ini menawarkan kereta jenama baru dalam keadaan baik. Pelanggan juga sangat mengesyorkan perkhidmatan kereta sewa ini kepada sesiapa sahaja. Bermula dari proses menempah kereta sehingga kereta sampai ke pelanggan, semua prosedur sangat lancar dan jelas. Selain itu, anda juga akan selesa memandu kereta ini dan harga menyewa juga berpatutan. Anda juga akan senang berurusan dengan syarikat ini dan mereka juga pantas dalam menjawab pertanyaan anda.

Alamat: Saville Kajang, 146, Jalan Langat 6, Taman Sri Langat, 43000 Kajang, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 8.00am – 5.30pm

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 019-5282407

Whatsapp ProfCarental – Platform Tempahan Kereta Sewa

 

Kereta Sewa di Puchong


7. Az Binajaya Kereta Sewa, Taman Puchong Prima

Az Binajaya Kereta Sewa

Adakah kereta anda rosak atau anda perlukan kereta MPV? Jika ya, anda boleh menyewa kereta di kereta sewa Puchong ini. Kereta dari syarikat ini juga bersih, selamat dan jimat minyak. Anda hanya perlu mengikuti beberapa langkah ini untuk mendapatkan kereta sewa dari syarikat ini. Pertama, whatsapp mereka dan pilih jenis kereta yang anda inginkan. Selepas itu, anda perlu memilih tarikh sewaan dan mengisi maklumat diri. Anda juga perlu menempah sehari awal dari tarikh sewaan. Perkhidmatan kereta sewa terbaik dengan harga mampu milik di Puchong.

Alamat: Jalan Prima Utama 5/6, Taman Puchong Prima, 47100 Puchong, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 9.00am – 12.00am

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 011-11207281

Whatsapp Az Binajaya Kereta Sewa

 

8. Kereta Sewa Puchong Kinrara, Taman Kinrara Seksyen 4

Kereta Sewa Puchong Kinrara

Syarikat kereta sewa Puchong ini menawarkan perkhidmatan menyewa kereta bagi anda yang menetap di Kuala Lumpur dan seluruh Selangor. Antara pilihan kereta yang ada untuk pelanggan ialah Viva, Axia, Myvi, Alza, Alphard dan Vellfire. Selain kereta, van juga ditawarkan untuk anda yang ingin pulang ke kampung. Proses menyewa kereta yang mudah, cepat dan anda boleh menghubungi nombor telefon dibawah untuk membuat tempahan kereta.

Alamat: 40, Jln TK 4/5, Taman Kinrara Seksyen 4, 47190 Puchong, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 9.00am – 9.00pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 012-5206570

Whatsapp Kereta Sewa Puchong Kinrara

 

9. Kereta Sewa Saujana Puchong – Alpianza, Taman Saujana Puchong

Kereta Sewa Saujana Puchong

Syarikat Alpianza Car Rental ini telah beroperasi dari tahun 2012. Selain menyewa kereta, syarikat ini juga menawarkan perkhidmatan pajakan kereta dengan syarat kereta tahun 2017 dan ke atas sahaja yang diterima. Selain itu, tempoh pajakan minimun haruslah 2 tahun. Perkhidmatan kereta sewa yang mampu menyelesaikan masalah anda yang mengalami kesukaran dalam mencari kereta sewa yang boleh dipercayai. Syarikat Alpianza Car Rental ini dapat memudahkan urusan anda dan syarikat kereta sewa yang best di Puchong.

Alamat: G – 02, Jalan SP 3/2, Taman Saujana Puchong, 47110 Puchong, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 8.00am – 11.00pm

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes | Phone: 013-3089349

Whatsapp Kereta Sewa Saujana Puchong – Alpianza

 

10. Kaaff Car Rental, Taman Denai

kereta sewa1

Perkhidmatan Kaaff Car Rental yang bagus. Kebanyakan kereta sewa Puchong ini juga dalam keadaan baik. Laman facebook kereta sewa ini juga mendapat like sehingga 4,497 dan syarikat ini telah beroperasi sejak tahun 2015. Walaupun pemilihan kereta yang sedikit, anda akan berpuas hati dengan layanan daripada kakitangan mereka. Proses penyewaan yang mudah dan harga untuk menyewa sebuah kereta juga sangat berbaloi.

Alamat: No.21-2 Jalan Denai Utama, Taman Denai, 47100 Puchong, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari: 10.00am – 10.00pm

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Phone: 017-2902940

Whatsapp Kaaff Car Rental

 

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

Ramal Food Junction

Beberapa hari lepas CD pergi ke Bangi dan on the way balik tu CD sekeluarga sempat singgah di satu food court yang sangat-sangat menarik....
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x