Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

6 Pinjaman Wang Berlesen Sungai Petani Paling Popular

Siapa yang tak nak ada duit yang banyak dan tak perlu hidup berhutang kan? Namun tak semua dikurniakan hidup yang mewah tanpa perlu bimbang duit yang semakin susut. Ramai sebenarnya yang sedang bergelut dengan masalah ini dan sedang mencari jalan untuk keluar dari belengu kewangan. Dalam perkongsian kali ini, kami akan bantu anda dengan menyenaraikan beberapa syarikat pinjaman wang berlesen Sungai Petani yang merupakan salah satu daerah di Kedah.

Semua syarikat ini tersenarai dalam senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT di Kedah dan mampu membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda dengan cekap. Jom lihat senarai di bawah!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Petani


1. Rancak Ekonomi Sdn Bhd, Jalan Perdana Height 2

Pinjaman Wang Berlesen Rancak Ekonomi

Jika anda dari Alor Setar dan Sungai Petani yang memerlukan bantuan kewangan boleh memohon pinjaman dari Rancak Ekonomi. Pinjaman wang yang menjanji memberi kelulusan yang cepat ini didaftar bawah KPKT.

Terdapat beberapa perkhidmatan pinjaman yang disediakan oleh syarikat pinjaman ini, ia merangkumi pinjaman peribadi, perniagaan, peribadi swasta, pinjaman wang berlesen, dan pinjaman wang segera. Anda boleh memilih sama ada terima bayaran dalam bentuk cek, tunai atau pindahan melalui bank. Pinjaman ditawarkan kepada sesiapa yang menerima gaji melalui bank, sama ada untuk pekerja swasta, pekerja kilang, kakitangan kerajaan, orang yang sudah pencen atau yang sedang menerima perkeso, semua akan layak dan dipertimbangkan untuk menerima tawaran pinjaman dari Rancak Ekonomi.

Anda mempunyai soalan tertentu? Jika ya, anda boleh berhubung terus melalui whatsapp mereka.

Alamat: No 45, Jalan Perdana Height 2, 2, Persiaran Perdana Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9.00am–5.30pm, sabtu: 9.00am–2.30pm

Lokasi | Laman web | Email | Tel: +604-4249991

Whatsapp Rancak Ekonomi


2. Mavermor Maju Sdn. Bhd. (Pinjaman Wang Berlesen KPKT)

pinjam wang berlesen

Mavermor Maju Sdn. Bhd. (Pinjaman Wang Berlesen KPKT) merupakan pilihan terbaik bagi anda yang sedang menghadapi masalah kewangan. Syarikat pinjaman berlesen ini menawarkan perkhidmatan Kredit Komuniti yang meliputi Pinjaman Peribadi Cash Segera dengan ciri-ciri istimewa untuk kelebihan anda.

Anda tidak perlu risau tentang kelulusan dari Loan Bank lain yang lambat, mempunyai masalah CTOS, atau CCRIS kerana syarikat pinjaman duit berlesen ini tetap menerima permohonan anda dengan kadar faedah yang ditawarkan hanya 1.5% sebulan, menjadikannya sangat berpatutan.

Kelulusan pantas adalah jaminan Mavermor Maju Sdn. Bhd. di mana permohonan anda akan diproses dalam masa 30 minit sahaja.

Bagi permohonan untuk pinjaman bercagar, anda tidak memerlukan penjamin, menjadikannya lebih mudah dan cepat untuk mendapatkan bantuan kewangan.

Paling penting sekali segala butir peribadi anda akan kekal sulit dan selamat, memberikan anda ketenangan fikiran dalam urusan kewangan anda.

Jadi, jangan tunggu lagi! Dapatkanlah pinjaman peribadi anda di sini sekarang juga!

Alamat: No.88 First Floor, Jalan Lagenda 1, Taman Lagenda Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 6.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Sun Thean Enterprise

pinjaman peribadi berlesen

Sun Thean Enterprise merupakan sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi di Malaysia. Syarikat ini adalah sebuah entiti perniagaan yang sah, dan berdaftar di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951.

Sebagai syarikat pinjaman wang berlesen, Sun Thean Enterprise memberikan perkhidmatan pinjaman wang kepada masyarakat dengan mematuhi undang-undang dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak berkuasa.

Pendaftaran dengan SSM adalah bukti bahawa syarikat ini beroperasi secara sah, dan ia juga menjamin kepercayaan dan keselamatan pelanggan yang ingin memanfaatkan perkhidmatan yang disediakan.

Alamat: C 65, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, 08000 Sungai Petani, Kedah

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


4. Silver Cash Trading

wang pinjaman berlesen

Silver Cash Trading adalah sebuah agensi pinjaman duit berlesen yang menawarkan bantuan kewangan kepada individu yang ingin membuat pinjaman, termasuk mereka dari sektor kerajaan atau pencen.

Syarikat pinjaman peribadi berlesen ini juga turu memberikan kemudahan untuk memohon pinjaman bonus dan juga membantu individu yang gagal mendapatkan kelulusan pinjaman sebelum ini.

Anda boleh berurusan dengan syarikat pinjaman duit berlesen ini dengan merujuk maklmuat di bawah.

Alamat: 21, First Floor, Jalan Permatang Gedong, Taman Sejati Indah, 08000 Sungai Petani, Kedah

Waktu Operasi: 9:30am – 6.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5.United Kulim Sdn. Bhd.

pinjaman berlesen

Pilihan syarikat yang anda boleh pinjam wang berlesen yang seterusnya adalah United Kulim Sdn. Bhd yang merupakan sebuah syarikat pinjaman berlesen yang sah di Sungai Petani, Kedah.

Syarikat pinjam wang berlesen ini menawarkan pinjaman wang segera kepada pelbagai kategori pekerja termasuk pekerja kilang, pekerja swasta, tentera, kakitangan kerajaan, penerima SOCSO, dan golongan pencen.

Syarikat pinjaman peribadi berlesen ini juga mengutamakan kelayakan pinjaman dengan mengharuskan dokumen seperti slip gaji, penyata bank, bil air/bil elektrik, dan surat pengesahan tertentu.

Kelebihan yang bakal anda peroleh jika memilih United Kulim Sdn. Bhd adalah seperti pembayaran balik pinjaman yang fleksibel dari RM100 hingga RM50,000, faedah yang rendah, bayaran bulanan yang tetap, dan tempoh pinjaman yang dapat dipilih dari 1 hingga 60 bulan.

Syarikat ini juga menawarkan kelebihan kepada pelanggan yang terdapat dalam senarai hitam bank, CCRIS, dan CTOS, serta membantu menyelesaikan hutang dengan syarikat-syarikat lain.

Paling penting dan yang utama, semua data-data pelanggan juga dijamin kerahsiaan maklumat yang disimpan rapi oleh pihak syarikat.

Alamat: 61A, Jalan Pengkalan, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


6. Ley Hing Goldsmith

pinjaman duit berlesen

Seterusnya adalah Ley Hing Goldsmith. Syarikat wang pinjaman berlesen Ley Hing Goldsmith ini turut menawarkan pinjaman wang segera tanpa bayaran pendahuluan atau deposit untuk pekerja kilang, golongan bekerja swasta, tentera, kakitangan kerajaan, SOCSO, dan pencen di Sungai Petani, Kedah.

Proses kelulusan pula hanya mengambil masa dalam 30 minit sahaja dengan syarat utama kelayakan adalah gaji yang anda peroleh perlu melalui bank dan payslip turut diperlukan untuk permohonan pinjaman.

Jangan risau jika nama anda berada dalam senarai blacklist, CTOS atau CRISS, kerana syarikat pinjaman duit berlesen ini tetap akan menerima permohonan anda dengan maklumat peribadi yang tidak akan dikongsi dengan pihak lain.

Selain itu, Ley Hing Goldsmith turut membantu untuk menyelesaikan hutang pinjaman anda yang dibuat di syarikat pinjaman lain.

Alamat: No 23E, Tingkat 1, Jalan Kampung Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah.

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


Dengan banyak pilihan yang ada, anda boleh mencari penyelesaian kewangan yang sesuai dengan keperluan anda daripada syarikat-syarikat ini.

Pastikan untuk membuat penyelidikan menyeluruh, memahami syarat-syarat pinjaman, dan memastikan bahawa syarikat yang dipilih adalah berlesen untuk mengelakkan masalah di masa depan.

Semoga membantu!

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kedah

Adakah anda bersetuju sekiranya kami mengatakan bahawa proses pinjaman sememangnya susah dan sebahagian daripada anda mungkin tidak mendapat pinjaman seperti yang diinginkan? Jika ya,...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x