Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

11 Best Agensi Kewangan utk Pinjaman Wang Segera

Adakah anda tahu maksud pinjaman? Pinjaman merujuk kepada sejumlah wang yang anda pinjam dari bank atau institusi kewangan, biasanya dalam jangka masa yang tetap dan dibayar balik pada waktu yang dijanjikan antara pemohon dan pemberi pinjam. Faedah tertentu ditambahkan ke jumlah pinjaman asal dan dipersetujui pemohon. Golongan terdesak semestinya memerlukan pinjaman wang segera ini untuk membayar keperluan peribadi, pembayaran kereta, bil elektrik, pinjaman hutang atau pinjaman rumah. Kami turut menyediakan panduan dibawah untuk membantu anda.

Panduan memohon pinjaman kewangan segera:

  • Anda haruslah memohon jumlah pinjaman kewangan yang lebih rendah bagi mengurangkan tempoh pembayaran dan mengelakkan hutang bertambah.
  • Carilah syarikat pinjaman yang berhampiran dengan lokasi anda untuk memudahkan segala urusan anda berkaitan pinjaman.
  • Pinjamlah daripada syarikat kredit komuniti dan pastikan syarikat sah serta berlesan.
  • Pilih pinjaman yang bersesuaian dengan tahap kewangan anda dan buat senarai sebelum memilih pinjaman kewangan.

Berikut merupakan senarai agensi kewangan untuk pinjaman wang segera dengan syarat-syarat tertentu. Semoga senarai dibawah bermanfaat dan dapat membantu anda mencari pinjaman wang segera.

 

Pinjaman Wang Segera 24 jam Tanpa Dokumen


 1. TIR Corporation Sdn. Bhd. Bandar Prima Senawang

Pinjaman Wang Segera TIR Corporation Sdn. Bhd. Bandar Prima Senawang

Syarikat TIR Corporation Sdn, Bhd. mempunyai pengalaman lebih 20 tahun dalam perkhidmatan pinjaman wang ini. Mereka berusaha untuk membantu menyelesaikan masalah kewangan pelanggan, memberi nasihat kewangan dan juga kelulusan yang cepat bagi anda yang menghadapi situasi yang kritikal.

Anda hanya perlu mengisi borang permohonan dan proses pinjaman boleh selesai dalam tempoh 30 minit ke 1 jam. Anda tidak perlu membayar caj upfront dan bayaran balik mereka sangat fleksibel dengan kadar faedah yang rendah. Selain itu, jika anda dalam senarai Blacklist, CTOS, CCRIS juga layak memohon pinjaman ini.

Alamat: No.37 Tingkat 1, Jalan BPS3, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan.

Lokasi | Laman Web | Facebook | Email | Tel: 06-675 0388

Whatsapp TIR Corporation


2. Great Profits Resources Sdn Bhd

Pinjaman Wang Segera

Great Profits Resources merupakan salah satu syarikat pinjaman wang berlesen bumiputra Malaysia (No.Lesen WL5728/10/01-8/270822) yang disenaraikan dalam KPKT yang ditubuhkan pada tahun 2006. Syarikat ini menyediakan kemudahan untuk pelanggan mendapatkan pinjaman wang segera tanpa dokumen dan slip gaji dalam masa 1 jam lulus.  Selain itu, memberi bantuan kewangan dengan menyediakan beberapa jenis penyelesaian iaitu pinjaman peribadi, perniagaan, pelaburan, dan emergency. Pelanggan yang berminat
dapatkan pinjaman dengan tiada kadar faedah untuk pinjaman selama 7 hari. Khidmat perundingan percuma turut ada bagi membantu pelanggan dalam memilih dan menyemak pakej pinjaman yang terbaik.

Alamat: 129A, Persiaran Raja Muda Musa, Port Klang, 42000, Klang, Selangor.

Lokasi | Laman Web | Email | Tel: 03-5548811

Whatsapp Great Profits Resources Sdn Bhd

Pinjaman Wang Segera Untuk Penganggur


3. IOS Pinjaman Peribadi

pinjaman wang yang dipercayai

IOS adalah penyedia pinjaman wang yang dipercayai di Malaysia dan bertapak di Malaysia lebih dari 10 tahun. Syarikat ini merupakan syarikat bertauliah dan berlesen yang mematuhi Akta Pemberi Pinjam Wang 1951. Mempunyai 4 cawangan di semenanjung Malaysia iaitu Petaling Jaya, Seremban, Skudai, dan Kluang. Tiga kategori pinjaman yang ditawarkan iaitu pinjaman peribadi, pinjaman perkhidmatan kerajaan, dan pinjaman keselamatan (harta / tanah). Kadar faedah terbaik pada 0.75% untuk perkhidmatan kerajaan dan kelulusan yang cepat dalam masa 1 – 5 hari. Kaedah pembayaran yang mudah dengan auto-debit. Pihak mereka akan memberikan bantuan untuk memohon pinjaman walaupun anda disenaraihitamkan. Pinjaman wang segera atas talian ini meringankan beban individu yang mengalami kesempitan hidup. Mereka telah menyelesaikan beratus ribu kes masalah kewangan sejak syarikat ditubuhkan.

Alamat: Oasis Square, E-11-07 Capital 5, No.2, Jln PJU 1A/7A, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9am–6pm, Sabtu: 9am–3pm

Lokasi | Laman WebEmail | Ulasan Bisnes | Tel: 1800 888 105

Whatsapp IOS Pinjaman Peribadi

 

Pinjaman Wang Segera Atas Talian


4. Success Cash Sdn Bhd

Pinjaman bermula dari RM 1,000

Pinjaman wang segera yang sesuai untuk mereka yang menetap di Perak, Penang, Kedah, dan Perlis. Pinjaman kewangan bermula dari RM 1,000 sehingga RM200,000 dan terima kelulusan pinjaman dalam tempoh 1 jam. Antara perkhidmatan pinjaman yang ditawarkan ialah pinjaman peribadi, pinjaman bergadai, dan penyatuan hutang. Pelanggan turut berpuas hati dengan perkhidmatan syarikat ini. Pinjaman untuk individu yang bekerja dalam sektor kilang, kerajaan, swasta, perkeso, dan mereka yang telah pencen. Tanpa sebarang bayaran deposit atau pemprosesan. Tempoh pembayaran balik yang fleksibel.

Alamat: No 2682, Jalan Chain Ferry, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Pulau Pinang

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 10am–6pm, Sabtu: 10am–3pm

Lokasi | Laman Web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6019-5899688

Whatsapp Success Cash


5. instaDuit (BB Capital Sdn Bhd)

pinjaman untuk majlis perkahwinan

Pinjaman kewangan yang terbaik buat anda yang bekerja in Selangor, Putrajaya, dan Kuala Lumpur. Bayaran pinjaman untuk pemohon dibuat secara talian menerusi akaun bank. Anda mempunyai tujuan tertentu sama ada ingin mencari pinjaman untuk majlis perkahwinan, pengubahsuaian rumah, atau keadaan kecemasan, instaDuit pilihan yang bagus untuk anda. Minima gaji anda hendaklah RM1500 sebulan dan berumur 21 hingga 55 tahun. Pelanggan boleh memohon hanya dengan beberapa langkah iaitu pilih jumlah, tempoh pinjaman anda, muat naik dokumen yang telah diisi, dan tunggu kelulusan dari pihak instaDuit. Pinjaman kewangan ditawarkan sehingga RM10,000 dan penjamin atau cagaran tidak diperlukan. Pinjaman wang berlesen online yang menerima pelbagai maklum balas positif dari pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan syarikat pinjaman ini.

Alamat: Phileo Damansara 1, Block B, 10th Floor Unit B1009, Jalan 16/11, Seksyen 16, 46350 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: Sabtu & ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9am–6pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6017-2159500

Whatsapp instaDuit


6. Rakan Jaya Enterprise

Penangguhan pembayaran pertama

Syarikat Berdaftar di bawah KPKT Malaysia dan menyediakan 4 jenis pinjaman untuk pemohon. Antara jenis pinjaman ialah pinjaman peribadi, perniagaan, pinjaman pelaburan, dan pinjaman emergency. Pinjaman sehingga RM200,000 dengan kadar faedah tetap bermula dari 2.38% * p.a. Penangguhan pembayaran pertama bagi tempoh 120 hari dan bayaran insurans percuma mengikut syarat tertentu. Mereka yang telah disenarai hitam juga boleh memohon.

Alamat: No. 153-1, Jalan Maharajalela, Wilayah Persekutuan, 50150 Kuala Lumpur

Lokasi | Laman WebEmail | Ulasan Bisnes | Tel: +6011-28981214

Whatsapp Rakan Jaya Enterprise


7. Heap Hoe Credit Company

pinjaman tunai

Syarikat ini menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman tunai, dan pinjaman segera untuk masyarakat di negeri Penang. Anda hanya perlu memberikan maklumat berkaitan maklumat peribadi, butiran kenalan, dan perincian pekerjaan untuk mendapatkan pinjaman segera ini. Proses pinjaman cukup ringkas dan anda tidak perlu ke syarikat mereka. Pinjaman akan terus ke akaun anda dalam tempoh 24 jam setelah anda membuat permohonan. Sekiranya anda ingin menyewa atau membeli kereta, pinjaman segera automatik juga tersedia untuk membantu menyelesaikan masalah anda.

Alamat: No 9, Tingkat 1 Lebuh Tenggiri 2, Bandar Seberang Jaya, Seberang Jaya, 13700 Seberang Perai, Pulau Pinang

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9.30am–5.30pm, Sabtu: 9.30am–2.30pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6013-2960333

Whatsapp Heap Hoe Credit Company


8. Kredit Komuniti Kudat Enterprise

menyelesaikan masalah kewangan anda

Kredit Komuniti Kudat Enterprise menyediakan pinjaman kewangan mengikut kesuaian kewangan yang dimiliki oleh anda dan membantu menyelesaikan masalah kewangan anda. Faedah pinjaman maksimun adalah 18% untuk setahun. Syarikat ini menawarkan pinjaman kewangan untuk semua jenis bidang pekerjaan pelanggan. Kelulusan pinjaman sangat cepat dan tempoh pembayaran balik pinjaman yang tidak membebankan. Tiga jenis pinjaman disediakan iaitu pinjaman peribadi, pinjaman koperasi, dan perkhidmatan baki hutang. Maklumat pemohon akan dilindungi dan pinjaman kewangan ini boleh dimohon secara atas talian.

Alamat:33A, Tingkat, 1, Jalan Pinang B 18/B, Section 18, 40200 Shah Alam, Selangor

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9.30am–5.30pm, Sabtu: 9.30am–3pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +603-55429899

Whatsapp Kredit Komuniti Kudat Enterprise


9. Bagus 4u Sdn Bhd

Kadar faedah yang rendah

Pelanggan boleh meminjam wang bermula dari RM 500 sehingga RM 100,000. Kadar faedah yang rendah dan tanpa sebarang deposit. Pinjaman wang segera untuk mereka yang bekerja di sektor swasta, kerajaan, dan kilang. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, pelanggan boleh menghubungi mereka. Syarikat ini beroperasi di Negeri Sembilan.

Alamat: No 10-2, Jalan BPS2, Bandar Prima Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9am–5pm, Sabtu: 9am–1pm

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes | Tel: 06-6770883

Whatsapp Bagus 4u Sdn Bhd


10. Padu Rezeki Sdn Bhd

pinjaman koperasi

Syarikat ini memberikan pinjaman segera untuk orang ramai terutama di kawasan Negeri Sembilan, Cyberjaya, Putrajaya, Selangor, dan Kuala Lumpur. Antara perkhimatan mereka ialah perkhidmatan pinjaman peribadi, pinjaman koperasi, dan penyatuan hutang. Anda berhasrat mendapatkan pinjaman segera untuk membayar bil perubatan, perbelanjaan, atau membayar perbaikan kereta, anda boleh berhubung terus melalui whatsapp untuk mendapatkan pinjaman wang dengan lebih cepat. Pinjaman wang akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda apabila permohonan anda diluluskan.

Alamat: 99-1, Jalan Warisan Sentral 2, Kip Central, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor

Waktu Operasi: Ahad (tutup), Isnin – jumaat: 9am–5pm, Sabtu: 9am–2pm

Lokasi | Laman Web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6010-2448118

Whatsapp Padu Rezeki Sdn Bhd


11. iPinjaman Peribadi Malaysia

semakan kelayakan percuma

iPinjaman Peribadi Malaysia menawarkan syarikat yang menyediakan pinjaman peribadi perundingan percuma, dan semakan kelayakan percuma untuk pemohon tanpa sebarang cas tambahan. Pinjaman wang dari syarikat-syarikat terpilih berkadar faedah rendah dan ejen mereka akan menghubungi anda dalam masa beberapa jam setelah anda membuat permohonan di laman web mereka. Pinjaman ini ditawarkan untuk anda dengan syarat tertentu. Anda boleh memilih pinjaman mengikut negeri dan senarai syarikat yang disenaraikan berdaftar secara sah. Anda hanya perlu pilih lokasi, banding pinjaman, dan boleh memohon terus melalui laman web. Anda juga boleh bandingkan syarikat dengan ulasan pelanggan dan tawaran mereka. Pelanggan turut memberikan ulasan positif mengenai agensi ini. 

Alamat: Capital 5, Oasis Square, No.2, Jln PJU 1A/7, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, Selangor

Lokasi | Laman Web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes

4.4/5 - (31 votes)

Anda Mungkin Berminat

9 Bank yg Tawarkan Pinjaman Peribadi di Malaysia

Pinjaman peribadi merupakan pinjaman yang dibekalkan oleh bank atau institusi kewangan yang berlesen di Malaysia. Ia disediakan untuk peminjam yang perlukan dana yang berlebihan...

10 Insurans Nyawa yang Anda Perlu Tahu untuk Perlindungan

Dalam era endemik ini, memiliki polisi insurans nyawa adalah suatu keperluan. Insurans nyawa memerlukan pelanggan membuat bayaran ansuran mengikut jangka masa yang tertakluk di...

11 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Perak

Anda tentunya tahu bahawa bukan semua pinjaman adalah teruk. Tidak mempunyai cukup wang untuk dibelanjakan adalah perasaan yang biasa kita ketahui dan banyak yang...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Pahang

Dewasa kini, generasi muda seharusnya berfikir dengan lebih matang dan menghindari diri daripada meminjam wang daripada ceti haram atau lebih dikenali sebagai Along. Along...

6 Pinjaman Wang Berlesen di Kelantan yang Boleh Dipercayai!

Terdapat banyak pakej untuk pinjaman wang pada zaman sekarang dengan pelbagai faedah ditawarkan. Namun begitu, pinjaman haruslah dilakukan di saluran yang betul seperti bank,...

10 Syarikat Insurans Kereta Terbaik yang Perlu Anda Tahu!

Insurans kereta penting untuk memberikan anda perlindungan sekiranya sebarang kejadian yang tidak diingini berlaku. Apabila sampai masa untuk anda perbaharui insurans kereta anda, antara...

7 KOMEN

Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hadib
Hadib
7 months ago

Cepat dan trusted dari TIR, ejen pun mesra. Terbaik!

louis
louis
1 year ago

Adakah Anda memerlukan bantuan kewangan segera atau Pinjaman penyatuan hutang, Kami menawarkan pinjaman daripada minimum lima ribu dolar kepada jumlah maksimum lima belas juta dolar. hubungi kami hari ini.

Saiffudean
Saiffudean
1 year ago
Reply to  louis

Boleh Saya tahu untuk buat pinjaman personal RM 2 Juta. Boleh DM saya.Terima Kasih Tuan.

Cari Destinasi
Admin
1 year ago
Reply to  Saiffudean

Hi En Saiffudean, boleh juga tekan butang whatsapp di sebelah kanan bawah post ini untuk mendapatkan info pinjaman.

theresa
theresa
2 years ago

Apakah Pinjaman OFW?

Pinjaman OFW adalah pinjaman peribadi khusus untuk kelayakan Pekerja Filipina Luar Negara (OFW). Tidak seperti pinjaman biasa, ia biasanya memberikan jumlah pinjaman yang lebih besar dan keperluannya lebih sesuai untuk OFW.
Terdapat pelbagai jenis pinjaman peribadi untuk OFW. Produk tersebut dijenamakan mengikut profesion OFW dan lokasi semasa. Pinjaman OFW ini adalah seperti berikut:
*Pinjaman Peribadi OFW*Pinjaman Luar Negara Pinoy*Pinjaman Pelaut*Pinjaman Kereta*Pinjaman Perniagaan*Pinjaman Peribadi*Pinjaman Peluasan Perniagaan* Bil pinjaman peminjam bersama,Dll Dengan kadar faedah 2%.
Terima kasih

maddalozzo47
maddalozzo47
2 years ago

Halo, saya seorang ahli perniagaan yang menawarkan pinjaman wang kepada orang yang memerlukan dan kepada syarikat yang mengalami masalah kewangan. Daripada 1,000 euro kepada 7,000,000 euro untuk semua orang dan syarikat yang mampu membayar balik dalam masa yang munasabah.

franga.jpg
Farouk
Farouk
2 years ago
Reply to  maddalozzo47

Macam mana tuu

Hubungi Kami

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x