Pinjaman Peribadi Segera

Lulus dalam 24 Jam!

8 Pinjaman Wang Berlesen Kuala Lumpur yang ‘Trusted’!

Seiring dengan ekonomi negara yang semakin pesat dan membimbangkan, kami percaya majoriti masyarakat sekarang pastinya mempunyai masalah kewangan khususnya anak muda. Buat mereka yang menetap di ibu kota, komitmen bulanan yang semakin meningkat pastinya merunsingkan fikiran anda. 

Satu satunya jalan penyelesaian yang boleh anda lakukan adalah dengan melakukan pinjaman, namun tidak semudah itu jika anda ingin melakukan urusan dengan pihak bank. Bagi mereka yang baru bekerja ataupun mereka yang tidak mempunyai pendapatan tetap, peluang anda untuk memperoleh pinjaman dari pihak bank amatlah tipis. Namun jangan risau, di sini kami senaraikan lapan pinjaman wang berlesen di Kuala Lumpur yang ‘trusted’. Semoga bermanfaat!

8 Pinjaman Wang Berlesen di Kuala Lumpur


1. Successfully Solution Sdn Bhd, Taman Melawati

Successfully Solution Sdn Bhd, Taman Melawati

Walaupun syarikat ini masih baru beroperasi, namun syarikat berlesen ini sering dipilih oleh mereka yang ingin membuat pinjaman wang, terutamanya mereka yang tinggal di kawasan sekitar Kuala Lumpur.

Hal ini kerana proses yang dilaksanakan untuk membuat pinjaman adalah sangat mudah. Anda tidak perlu menyediakan sebarang dokumen, hanya perlu datang dan pohon pinjaman. Mudah bukan?

Selain itu, anda juga tidak perlu risau dengan tempoh bayarannya kerana akan diberi masa secukupnya tanpa sebarang faedah dikenakan. Jadi, jika anda berminat untuk memohon pinjaman ini, klik sahaja nombor di bawah!

Alamat: No 269A, Jalan Bandar 12, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur

Lokasi | Instagram | Telefon: 03-4162 7775

WhatsApp Successfully Solution


2. Kawanku Enterprise KREDIT KOMUNITI, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields

Kawanku Enterprise KREDIT KOMUNITI, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields

Terletak di Brickfields, Kuala Lumpur, syarikat pinjaman wang berlesen ini sering menjadi pilihan buat mereka yang ingin melakukan pinjaman kerana prosesnya yang mudah dan pantas. Uniknya, urusan pinjaman di sini hanya akan dilakukan di dalam syarikat dan tidak pernah melakukannya di luar syarikat. 

Tambahan pula, syarikat ini tidak akan mengambil sebarang wang pendahuluan dan anda juga tidak akan dikenakan sebarang yuran mahupun caj tambahan ketika proses pinjaman. Jadi, anda tidak perlu risau dan takut!

Alamat: 132, Jalan Tun Sambanthan, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Sabtu (9.30 am – 5.30 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Instagram | Facebook | Ulasan Pelanggan | Telefon: 016-366 2990 

WhatsApp Kawanku Enterprise


3. iPinjaman Peribadi Malaysia, Subang, Sg Buloh

iPinjaman Peribadi Malaysia, Subang, Sg Buloh

Syarikat ini memilih platform secara atas talian untuk berurusan dengan mereka yang ingin melakukan pinjaman. Walaupun anda tidak bersemuka dengan mereka, namun syarikat ini merupakan syarikat pinjaman wang berlesen yang dipercayai dan sering menjadi pilihan di Kuala Lumpur.

Syarikat ini membantu anda untuk mendapatkan ejen terdekat dengan anda untuk memohon pinjaman. Jika nama anda sudah disenarai hitamkan ataupun anda tidak mempunyai pendapatan tetap, jangan risau kerana anda masih layak memohon!

Alamat: 52 & 54, Jalan U5/BT, Bandar Pinggiran, Subang, Sg.Buloh, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia.

Waktu operasi: Isnin – Sabtu (8.00 am – 7.30 pm), Ahad (8.00 am – 2.00 pm).

Laman Web | Instagram | Facebook | Ulasan Pelanggan | Telefon: 012-9761588 

WhatsApp iPinjaman Peribadi


4. Leaf Money Trading Sdn Bhd, Wilayah Gombak

Leaf Money Trading Sdn Bhd, Wilayah Gombak

Syarikat ini diluluskan oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Oleh itu, anda tidak perlu ragu kerana syarikat ini sememangnya boleh dipercayai. Hanya dengan empat langkah mudah, anda dapat peroleh pinjaman ini secara serta-merta.

Menariknya syarikat ini, tempoh bayaran balik adalah sehingga 36 bulan dan cara bayarannya pula adalh fleksibel dan boleh dirunding. Jadi, anda tidak perlu pening kepala!

Alamat: 2-20, Jalan Jernai 3, Medan Idaman Business Centre, Wilayah Gombak, 53100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Sabtu (9.30 am – 5.30 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Pelanggan | Telefon: 03-4022 3933 

WhatsApp Leaf Money Trading


5. Commerze Capital Sdn Bhd, Jalan Tun Razak 

Commerze Capital Sdn Bhd, KL Trillion

Syarikat pinjaman wang berlesen di Kuala Lumpur ini mempunyai keistimewaannya yang tersendiri di mana ianya telus dan patuh syariah. Syarikat ini menjadi kegemaran banyak orang kerana prosesnya yang mudah dan cepat serta pegawainya yang mesra.

Buat mereka yang ada tender kerajaan, GLC dan PLC, anda juga turut boleh memohon fasiliti kewangan di sini. Selain itu, syarikat ini turtu menawarkan servis nasihat kewangan buat mereka yang memerlukan.

Alamat: Unit C-10-3A, KL Trillion No.338, Jalan Tun Razak KL Trillion, 50400 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Jumaat (9.00 am – 6.00 pm), Sabtu – Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan | Telefon: 03-27113129


6. Winguan Sdn Bhd, Ampang

Pinjaman Wang Berlesen Winguan Sdn Bhd, Ampang, Kuala Lumpur

Merupakan syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), syarikat ini memberikan pinjaman buat mereka yang memerlukan. Dengan bayaran peratus yang rendah, pastinya menjadikan syarikat ini sebagai salah satu syarikat pinjaman wang berlesen yang dipercayai di Kuala Lumpur. 

Da tidak perlu risau kerana proses pinjaman di sini sangat mudah dan permohonan anda juga akan diluluskan secepat mungkin. Anda boleh klik nombor di bawah untuk memohon. Hanya dengan satu klik sahaja, anda dapat memohon pinjaman. Mudah bukan? 

Alamat: 45b, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, 55100 Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Sabtu (9.30 am – 5.30 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan | Telefon: 010-2003939 

WhatsApp Winguan


7. Maju Asas Trading, Pekan Sungai Besi

Jika anda kesuntukan masa dan ingin segera peroleh wang selepas memohon pinjaman, syarikat ini dapat membantu masalah anda. Tambahan pula, syarikat ini mempunyai reputasi yang baik terutama di seluruh kawasan Sungai Besi. 

Syarikat ini menawarkan khidmat pinjaman bagi memenuhi keperluan khusus untuk kakitangan kerajaan, swasta, golongan berpencen yang ingin mengurangkan beban kos hidup mereka. 

Alamat: No. 15-2, Jalan Tasik Utama 3 Medan Niaga Tasik Damai Sg Besi, Pekan Sungai Besi, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Sabtu (9.30 am – 2.00 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Instagram | Facebook | Ulasan Pelanggan | Telefon: 016-6655855 

WhatsApp Maju Asas Trading


8. Aman Damai Capital Sdn Bhd, Bandar Sri Permaisuri

Pinjaman Wang Berlesen Aman Damai Capital Sdn Bhd, Bandar Sri Permaisuri, Kuala Lumpur 

Syarikat ini terbukti telah membantu ramai individu dalam menyelesaikan masalah kewangan mereka. Berpengalaman selama lebih dari 15 tahun, anda boleh memohon pinjaman di sini tanpa rasa was-was. 

Syarikat ini hanya mengenakan kadar bayaran yang rendah buat anda dan setakat hari ini, sudah lebih 15,000 pemohon yang ditolong oleh syarikat ini. Tak perlu buang masa, klik saja nombor di bawah untuk memohon pinjaman!

Alamat: No 2, 3, Jalan Sri Permaisuri 8, Bandar Sri Permaisuri, 56000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu operasi: Isnin – Jumaat (9.30 am – 5.30 pm), Sabtu (9.30 am – 3.00 pm), Ahad (tutup)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Telefon: 03-91741818


Tuntasnya, kami harap dengan artikel yang kami sediakan ini sedikit sebanyak dapat membantu anda untuk membuat pilihan yang tepat bagi memohon pinjaman wang berlesen di Kuala Lumpur.

Kami faham setiap orang pasti mempunyai masalah kewangan, namun kami harap anda mengambil langkah yang bijak dalam menyelesaikannya. Semoga membantu!

Jika anda juga sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen di sekitar Melaka, anda boleh melayari artikel kami di mana kami senaraikan 10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Melaka.

5/5 - (9 votes)

Anda Mungkin Berminat

11 Best Agensi Kewangan utk Pinjaman Wang Segera

Adakah anda tahu maksud pinjaman? Pinjaman merujuk kepada sejumlah wang yang anda pinjam dari bank atau institusi kewangan, biasanya dalam jangka masa yang tetap...

5 Pinjaman Peribadi Bank RHB Untuk Kemudahan Anda!

Pandemik COVID-19 yang menyerang dunia telah menjejaskan seluruh penduduk dunia, termasuk di negara kita, Malaysia. Ia bukan saja melibatkan hal kesihatan, malah ekonomi negara...

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kedah

Adakah anda bersetuju sekiranya kami mengatakan bahawa proses pinjaman sememangnya susah dan sebahagian daripada anda mungkin tidak mendapat pinjaman seperti yang diinginkan? Jika ya,...

11 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Perak

Anda tentunya tahu bahawa bukan semua pinjaman adalah teruk. Tidak mempunyai cukup wang untuk dibelanjakan adalah perasaan yang biasa kita ketahui dan banyak yang...

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Berdekatan Putrajaya!

Ramai sedia maklum dengan keadaan ekonomi sekarang di mana kos sara hidup semakin meningkat. Jadi tidak hairanlah jika ramai yang memerlukan pinjaman wang berlesen...

11 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Melaka

Pada masa kini terutama golongan muda kelihatan jelas mengamalkan gaya hidup berhutang semata-mata untuk dilihat hidup dalam kemewahan. Hal ini disebakan oleh terpengaruh dengan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x