fbpx

Pinjaman Peribadi Tanpa Dokumen

Wang Segera lulus dalam 24 jam!

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Melaka

Pada masa kini terutama golongan muda kelihatan jelas mengamalkan gaya hidup berhutang semata-mata untuk dilihat hidup dalam kemewahan. Hal ini disebakan oleh terpengaruh dengan rakan-rakan dan saling berlumba-lumba untuk menonjolkan kemewahan yang mereka miliki terutama di media sosial. Sebahagian mereka memperagakan baju, kasut, kereta atau gajet terbaharu semata-mata mahu dipandang tinggi oleh rakan media sosial. Kesannya, mereka bukan sahaja gagal untuk menguruskan hutang tersebut, namun turut menyebabkan perbelanjaan harian tidak teratur. Hampir keseluruhan semua hutang terdiri daripada ansuran kereta, rumah, insurans kesihatan, bil utiliti, dan sebagainya. Pendapatan bulanan terjejas tanpa ada penyimpanan. Akibatnya, mereka menggunakan wang pinjaman untuk membayar hutang tersebut. Namun begitu, membuat pinjaman bukanlah satu keburukan namun tindakan ini perlu dilakukan secara berhemat. Pengetahuan mengenai pinjaman perlu ada dalam setiap individu demi mengelakkan anda daripada membuat sebarang pinjaman yang melebihi kemampuan pendapatan bulanan. Selain dari bebanan hutang kos sara hidup yang meningkat, kenaikan harga barang turut meningkat dan hal ini turut menyumbang masalah kewangan anda yang sedia ada.

- Advertisement -

Oleh sebab itu, golongan muda harus bijak dalam menguruskan kewangan masing-masing. Kesannya, jika individu terbabit tersalah langkah mereka yang akan terjerumus dalam perangkap muflis. Kesimpulannya, golongan muda perlu mengubah gaya hidup dan belajar menguruskan pendapatan bulanan. Sekiranya keadaan anda terdesak, senarai syarikat pinjaman wang berlesen ini dapat meringankan sedikit beban kewangan yang ditanggung oleh anda. Syarikat pinjaman kewangan yang tersenarai juga boleh dipercayai dan syarat pinjaman yang dikenakan juga boleh dirunding.

 

Pinjaman wang berlesen Melaka


1. Oscar Good Service Sdn Bhd, Taman Cheng Perdana

syarikat pinjaman wang berlesen

Syarikat pinjaman berlesen ini menawarkan pinjaman peribadi, pemindahan baki hutang, pinjaman kecemasan, pinjaman bercagar, dan pinjaman perniagaan. Tiada penjamin dan apabila anda telah menyelesaikan pinjaman dengan lebih awal, anda akan menikmati diskaun. Tempoh pembayaran balik sehingga 3 tahun atau lebih.

Alamat: No 2A-1, Jalan Cheng Perdana 1/1B, Taman Cheng Perdana, 75250, Melaka

Waktu Operasi: Ahad: tutup, isnin–jumaat: 8am–5pm & sabtu: 9am-2pm

Lokasi | Laman web | EmailUlasan Bisnes | Tel: +6012-2020305

Whatsapp Oscar Good Service Sdn Bhd

 

2. Top Capital Trading, Taman Paya Rumput Utama

pinjaman Top Capital Trading

Top Capital Trading berhampiran My Health Pharmacy dan sebumbung dengan kedai kesihatan Sendayu Tinggi. Syarikat pinjaman ini berdaftar secara sah dibawah Kredit Komuniti. Antara pinjaman yang disediakan ialah pinjaman peribadi, perniagaan, bercagar, dan pemindahan baki hutang. Pinjaman segera ini dapat membantu jika anda perlukan wang pada waktu kecemasan. Anda boleh menyemak kelayakan pinjaman melalui whatsapp secara percuma.

Alamat: No. 37-1, Jalan Inang 3, Taman Paya Rumput Utama, 76450, Melaka

Waktu Operasi: Ahad: tutup, isnin–jumaat: 8am–5pm & sabtu: 8am–3pm

- Advertisement -

Lokasi | Laman web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +606-3376799

Whatsapp Top Capital Trading

 

3. Easy One Stop Business Sdn Bhd, Taman 1 Lagenda

pinjaman Easy One Stop Business Sdn Bhd

Syarikat pinjaman wang berlesen Melaka ini berdekatan Family Mart dan butik Siti Khadijah. Anda mampu membuat pinjaman dengan hanya beberapa dokumen ringkas dan kiraan bayaran bulanan mengikut kemampuan pelanggan. Jumlah pinjaman mengikut kesesuaian gaji anda dan ini salah satu pinjaman wang berlesen yang boleh dipercayai di Melaka.

Alamat: No 37-1, Jalan Lagenda 1, Taman 1 Lagenda, 75450, Melaka

Waktu Operasi: Ahad (tutup), isnin–sabtu: 9am–5pm

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +6010-9724448

Whatsapp Easy One Stop Business Sdn Bhd

 

4. Easy Prosperity Sdn Bhd, Taman Semabok Perdana

- Advertisement -

pinjaman Easy Prosperity Sdn Bhd

Easy Prosperity Sdn Bhd menawarkan pinjaman peribadi bermula dari RM100 hingga RM10,000. Kadar faedah yang sangat rendah iaitu 1% sebulan dan pembayaran balik yang direka sesuai mengikut kewangan anda. Kelulusan yang cepat iaitu dalam tempoh 1-24 jam. Syarikat ini bersebelahan Sinvita Electrical Sdn Bhd dan beberapa meter dari situ adanya stesen minyak Shell.

Alamat: No. 27, Jalan SP 1, Taman Semabok Perdana, 75050 Melaka

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +606-2840311

Whatsapp Easy Prosperity Sdn Bhd

 

5. Secureway Capital Sdn Bhd, Taman Mutiara Melaka

Syarikat Secureway Capital Sdn Bhd

Syarikat Secureway Capital Sdn Bhd menawarkan pinjaman wang berlesen di Melaka yang boleh dipercayai dan tersenarai dalam portal “iPinjam.com”. Syarikat ini juga terletak berhampiran Cimb Bank. Anda juga boleh memilih sendiri skim bayaran balik dan syarikat ini memberikan kelulusan segera tanpa penjamin. Adakah anda mempunyai soalan tertentu? Jika ya, dapatkan jawapan dengan segera dengan berhubung terus melalui nombor tertera.

Alamat: 24, Jalan Mutiara Melaka 2, Taman Mutiara Melaka, 75350, Batu Berendam, Melaka

Waktu Operasi: Ahad (tutup), isnin–jumaat: 9am–6pm & sabtu: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +606-3173137

Whatsapp Secureway Capital Sdn Bhd

 

6. Paling Cita Sdn Bhd, Taman Paya Rumput

syarikat pinjaman wang berlesen di Melaka

Paling Cita Sdn Bhd adalah syarikat pemberi pinjaman wang berlesen di Melaka. Selain itu, menyediakan pinjaman bercagar dan tidak bercagar. Kadar faedah pinjaman serendah 1% sebulan dan anda mampu dapatkan wang yang diperlukan dengan cepat. Tambahan pula, syarikat ini menawarkan pinjaman untuk seluruh semenanjung Malaysia. Hubungi syarikat pinjaman wang berlesen ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pinjaman mereka.

Alamat: Jalan Inang 3, Taman Paya Rumput, 76450 Melaka

Lokasi | Laman web | Facebook | Ulasan Bisnes | Tel: +6019-2779748

Whatsapp Paling Cita Sdn Bhd

 

7. TCL Capital Solution Sdn Bhd, Batu Berendam

syarikat pinjaman Melaka

Syarikat ini menawarkan pinjaman buat mereka yang menetap di Melaka, Jasin, Tampin, Muar, dan Alor Gajah. Malahan, mendapat penilaian yang bagus berdasarkan laman web iPinjam.com. Tambahan pula, syarikat pinjaman ini mampu memenuhi keperluan dan permintaan anda.

Alamat: 94-1, Jalan Mutiara Melaka 1, 75350 Batu Berendam, Melaka

Waktu Operasi: Ahad: tutup, isnin–jumaat: 9am–6pm & sabtu: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +606-3191778

Whatsapp TCL Capital Solution Sdn Bhd

 

8. Tri Guard Holding Sdn Bhd, Taman Cheng Perdana

syarikat Tri Guard Holding Sdn Bhd

Tri Guard Holding Sdn Bhd menawarkan pinjaman dengan faedah yang rendah. Lokasi pejabat ini terletak di tingkat 1, manakala Klinik Medidion berada di tingkat bawah dan berdekatan Perniagaan Mega Emas. Malahan, syarikat pinjaman Melaka ini dapat menyelesaikan hutang anda di tempat lain.

Alamat: Jalan CP 1, Taman Cheng Perdana, 75250 Melaka

Waktu Operasi: Ahad: tutup, isnin-jumaat: 9am–6pm & sabtu: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | Facebook | Ulasan Bisnes | Tel: +606-3123399

Whatsapp Tri Guard Holding Sdn Bhd

 

9. Teras Bijak Resources Sdn Bhd, Taman Malim Jaya

syarikat pinjaman di Taman Malim Jaya

Syarikat pinjaman ini terletak berdekatan Restoran Shaziz Sdn Bhd di Jalan Berkat 15. Penerima i-Citra layak juga layak memohon. Anda baru bekerja sebulan dan menerima gaji secara tunai tetapi anda mengalami situasi yang terdesak dan perlukan wang? Jangan risau, anda boleh memohon pinjaman daripada syarikat Teras Bijak Resources Sdn Bhd.

Alamat: G-8, Lot Anggerik 2, Jalan Berkat 15, Taman Malim Jaya, 75250, Melaka

Waktu Operasi: Jumaat & sabtu: tutup, Ahad–khamis: 8am–5pm

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes | Tel: +606-3350679

Whatsapp Teras Bijak Resources Sdn Bhd

 

10. Top One Capital Trading, Plaza Melaka Sentral

pinjaman Top One Capital Trading

Anda layak memohon pinjaman ini jika telah bekerja sekurang-kurangnya 2 bulan. Adakah anda menghadapi kesukaran kewangan? Jika ya, ini antara syarikat yang dapat mengatasi kesukaran semasa anda. Perkhidmatan pinjaman yang terbuka kepada pekerja dalam semua sektor termasuklah kerajaan dan swasta. Syarikat pinjaman ini menyelesaikan masalah mereka yang ingin mendapatkan pinjaman untuk melanjutkan pelajaran, memulakan perniagaan, kos perubatan kecemasan, atau penyatuan hutang. Kadar pinjaman diberikan sehingga RM 50,000. Tempoh pembayaran balik pinjaman yang fleksibel sehingga tempoh 5 tahun dengan kaedah pilihan yang anda tentukan sendiri.
Kadar kelulusan pinjaman yang cepat dan mudah. Mohon dan dapatkan pinjaman ini dengan bertanyakan langsung kepada khidmat pelanggan mereka.

Alamat: 25-1, Jalan Pms 1, Plaza Melaka Sentral, 75400, Melaka

Waktu Operasi: Ahad: tutup, Isnin–jumaat: 9am–6pm & sabtu: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | FacebookUlasan Bisnes | Tel: +606-2822333

Whatsapp Top One Capital Trading

2.8/5 - (6 votes)

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Anda Mungkin Berminat

Hubungi Kami

2.8/5 - (6 votes)
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x