Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 7 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kuantan Cepat Lulus

Bagi anda yang sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen Kuantan, di dalam perkongsian kali ini, kami telah senaraikan kepada anda beberapa senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT untuk rujukan anda.

Dengan berdaftarnya semua syarikat yang disenaraikan ini di bawah KPKT, anda tidak perlu lagi merasa risau jika kerugian duit, dikejar “Ahlong” atau ditipu.

Untuk ketahui apakah syarikat pinjaman duit berlesen yang paling dipercayai dan sah di sisi undang-undang yang terdapat di sekitar Kuantan, jom lihat di bawah!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kuantan


1. Warisan Kapital Trading Sdn Bhd (1091884-W)

wang pinjaman berlesen

Warisan Kapital Trading Sdn Bhd (1091884-W) merupakan pilihan tepat bagi anda yang memerlukan bantuan dalam menyelesaikan masalah kewangan.

Warisan Kapital Trading Sdn Bhd menawarkan perkhidmatan Pinjaman Peribadi dengan proses yang cepat dan dokumen ringkas seperti slip gaji 3 bulan terkini, 3 bulan penyata bank, salinan kad pengenalan, bil elektrik & air terkini, serta penyata KWSP terkini.

Faedah yang rendah pada kadar 1.5% sebulan dan tempoh pembayaran balik selama 5 tahun menjadikan pinjaman duit berlesen ini lebih mudah diuruskan.

Yang lebih menarik, Warisan Kapital Trading Sdn Bhd juga menawarkan pinjaman tanpa penjamin dan membenarkan permohonan daripada para pelanggan yang nama mereka tersenarai dalam senarai hitam.

Proses kelulusan yang cepat untuk Pinjaman Peribadi atau Pinjaman Bercagar menjadikan Warisan Kapital Trading Sdn Bhd pilihan utama untuk membantu anda mengatasi masalah kewangan.

Alamat: B814, tingkat, 1, Jalan Bukit Ubi, Taman Sungai Charu, 25200 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Kim Kok Enterprise – Pinjaman Wang Berlesen Kuantan

pinjaman duit berlesen

Kim Kok Enterprise merupakan syarikat pinjaman berlesen yang menawarkan pinjaman segera dari RM1,000 hingga RM5,000 tanpa penjamin dan cagaran.

Anda hanya perlu menyediakan dokumen seperti slip gaji selama 3 bulan, penyata bank selama 3 bulan, bil api atau air, dan KWSP.

Selain itu, proses permohonan juga hanya memerlukan 1 jam dengan dokumen lengkap.

Jika anda menghadapi masalah dengan tempat pinjaman berlesen lain yang memberikan kadar faedah terlalu tinggi atau masih memiliki tunggakan pembayaran, Kim Kok Enterprise menawarkan tawaran Close Case dengan kadar faedah rendah, tanpa bayaran pendahuluan, dan tempoh bayaran yang fleksibel.

Alamat: Jalan Tun Ismail, 25000 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Syarikat Gunong Commercial Credit

pinjaman peribadi

Syarikat Gunong Commercial Credit, sebuah syarikat pinjaman duit berlesen di Taman Tas Kuantan Pahang, dengan komitmen untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada orang ramai.

Syarikat Gunong Commercial Credit menawarkan pinjaman wang berlesen dengan kelulusan segera, servis terbaik dari staff, dan kadar bayaran bulanan yang mengikut kemampuan anda.

Dengan kepercayaan sepenuhnya daripada masyarakat, Syarikat Gunong Commercial Credit menjanjikan 100% loan gerenti lulus dan kadar interest paling rendah.

Syarikat Gunong Commercial Credit juga turut menerima permohonan dari individu yang terdapat dalam senarai blacklist bank.

Dengan proses yang mudah, dokumen ringkas, dan tanpa bayaran pendahuluan, Syarikat Gunong Commercial Credit memastikan pelanggan mendapatkan duit dalam hari yang sama.

Jangan tunggu lagi! Sila hubungi Syarikat Gunong Commercial Credit untuk semak kelayakan dan urusan selanjutnya.

Alamat: b-4 tingkat, 1, Lor Pandan Damai 2/201, Taman Pandan Damai, 25150 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00 pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Wang Mesra Enterprise

pinjaman peribadi

Wang Mesra Enterprise merupakan syarikat kewangan yang menawarkan Program Penstrukturan Semula Hutang, yang mengubah hutang pelanggan menjadi aset.

Program ini terbuka kepada individu berpendapatan RM5,000/bulan ke atas serta layak memohon di bawah AKPK.

Dengan pinjaman mudah, cepat, dan tanpa tekanan, anda dapat mencapai matlamat kewangan anda tanpa ada rasa ragu.

Wang Mesra Enterprise juga menyediakan pembiayaan untuk pinjaman perlindungan Ride & Drive, pinjaman motosikal, dan pinjaman bayaran pendahuluan kereta.

Jika anda seorang usahawan yang memerlukan tambahan modal kerja bersih, Pembiayaan Pinjaman Syarikat Kecil Sederhana dengan jumlah maksimum RM1,000,000 boleh membantu meningkatkan penarafan dan pelan kewangan perniagaan anda.

Bagi yang berada di sektor awam, pembiayaan tunai WME serta Program Pembiayaan Geran boleh dipertimbangkan.

Semua pembiayaan ini menawarkan pembayaran balik yang fleksibel, kelulusan dalam hari yang sama, dan proses pinjaman yang pantas serta mudah untuk membantu anda mengawal kewangan anda dengan lebih baik.

Hubungi Wang Mesra Enterprise hari ini untuk memulakan perjalanan menuju kesejahteraan kewangan anda!

Alamat: No. A25 ,Tingkat 1 Lorong Tun Ismail 12, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Multi-Regional Enterprise

pinjaman peribadi

Sebagai sebuah syarikat pinjaman peribadi berlesen yang berpengalaman dan berwibawa, Multi-Regional Enterprise berbangga untuk menawarkan pelbagai skim pinjaman yang direka khas bagi memenuhi keperluan anda.

Dengan proses kelulusan yang cepat, Multi-Regional Enterprise berusaha untuk meluluskan wang pinjaman berlesen anda dalam secepat mungkin.

Selain itu, Multi-Regional Enterprise juga menawarkan pembayaran balik yang fleksibel, yang boleh disesuaikan mengikut kemampuan anda.

Anda juga boleh memohon Pinjaman Peribadi dengan pelan rancangan menarik, pilihan pembayaran balik yang mudah, dan kadar faedah yang kompetitif.

Jika anda memerlukan pinjaman dengan jaminan, Pinjaman Bercagar Multi-Regional Enterprise menawarkan nilai cagaran yang tinggi untuk menyelesaikan masalah kewangan anda.

Kadar faedah Multi-Regional Enterprise juga kompetitif, tidak melebihi 18% setahun (untuk pinjaman tanpa cagaran) atau 12% setahun (untuk pinjaman bercagar).

Dengan semua kemudahan dan kelebihan yang ada, mulai hari ini jom jadikan Multi-Regional Enterprise pilihan utama untuk keperluan kewangan anda!

Alamat: No. 134 & 136 Jalan Besar 25000 Kuantan Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. YPL Capital Sdn. Bhd. (Kredit Komuniti)

pinjaman duit berlesen

YPL Capital Sdn. Bhd. adalah syarikat perkhidmatan kredit komuniti yang menyediakan perkhidmatan pinjaman wang segera, penyelesaian hutang di syarikat lain, dan penyelesaian masalah kad kredit tanpa kesudahan.

Proses pinjaman mereka mudah, dengan berbagai jenis pembiayaan seperti Pinjaman Peribadi, Pinjaman Bercagar, dan Pinjaman Perniagaan.

Syarikat pinjam wang berlesen ini juga turut menawarkan kelulusan cepat dan faedah bulanan sebanyak 1.5%, serta tempoh pembayaran balik selama 5 tahun tanpa memerlukan penjamin.

Mereka juga menerima permohonan bagi para pelanggan yang nama mereka tersenarai dalam senarai hitam kredit.

Dokumen yang diperlukan termasuk slip gaji 3 bulan terkini, penyata bank 3 bulan terkini, salinan kad pengenalan, bil elektrik dan air terkini, serta penyata KWSP terkini.

YPL Capital Sdn. Bhd. bersedia untuk membantu dengan pelbagai keperluan pembiayaan anda.

Alamat: No. 83, Mezzanine Floor, Jalan Tun Ismail, 25300 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Emerald City Trading – Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kuantan

wang pinjaman berlesen

Emerald City Trading merupakan syarikat pinjaman peribadi berlesen yang menawarkan pelbagai keistimewaan kepada pelanggan.

Untuk memohon pinjaman berlesen, anda hanya perlu memberikan kepada mereka slip gaji 3 bulan terkini, 3 bulan penyata bank, salinan kad pengenalan, bil elektrik & air terkini, serta penyata KWSP terkini.

Kelebihan lain termasuk faedah rendah sebanyak 1.5% sebulan, tempoh pembayaran balik selama 5 tahun, dan proses kelulusan yang cepat tanpa memerlukan penjamin.

Syarikat ini juga menyediakan peluang untuk pelanggan yang berada dalam senarai hitam untuk memohon.

Alamat: 20, Jalan Putra Square 1, Putra Square, 25200 Kuantan, Pahang

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan adanya senarai syarikat pinjaman duit berlesen di atas, anda semua tidak perlu lagi tertekan dan dapat menyelesaikan masalah kewangan anda dengan sebaiknya.

Semoga membantu!

Baca lagi – Pinjaman Wang Berlesen di Pahang

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Pahang

Dewasa kini, generasi muda seharusnya berfikir dengan lebih matang dan menghindari diri daripada meminjam wang daripada ceti haram atau lebih dikenali sebagai Along. Along...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x