Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Skudai Paling Terkenal

Di Skudai, sebuah daerah yang terletak di negeri Johor, Malaysia, mempunyai banyak syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi untuk membantu masyarakat tempatan mengatasi kesempitan kewangan. Semua syarikat pinjaman wang berlesen Skudai ini merupakan alternatif pilihan bagi anda yang sedang dalam kebuntuan untuk mencari jalan bagaimana cara paling mudah bagi mengatasi masalah kewangan yang disebabkan oleh beberapa faktor terutama keadaan ekonomi negara yang semakin cabaran.

Untuk mengetahui apakah senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT yang terdapat di Skudai Johor, jom ikuti perkongsian di bawah!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Skudai


1. Premium Lestari Sdn. Bhd.

wang pinjaman berlesen

Premium Lestari Sdn. Bhd. merupakan syarikat pinjaman berlesen dan berdaftar di Johor Bahru yang menawarkan pakej kewangan untuk membantu anda memenuhi keperluan kewangan di luar jangkaan.

Dengan kelulusan cepat dalam tempoh masa 1 JAM, syarikat ini menjamin penyelesaian masalah kewangan anda. Pinjaman peribadi adalah salah satu pilihan, dengan kadar faedah tidak melebihi 12% setahun (bercagar) atau 18% setahun (tidak bercagar).

Syarikat ini menerima permohonan dari pelbagai golongan termasuk pekerja kerajaan, badan berkanun, pesara, dan juga golongan pekerja kilang dan swasta yang bekerja tetap atau sekurang-kurangnya anda perlu bekerja dalam tempoh 3 bulan.

Selain itu, mereka juga menawarkan pinjaman penstrukturan untuk membantu pelanggan menyelesaikan baki di syarikat pinjaman lain dengan jadual pembayaran yang lebih murah dan fleksibel.

Bagi anda yang berumur 50/55 tahun, terdapat kemudahan memohon pinjaman melalui KWSP (Kumpulan Wang Simpanan Pekerja) mengikut syarat tertentu.

Proses permohonan pinjaman ini mudah dan cepat, dengan dokumen yang diperlukan termasuk slip gaji 3 bulan terkini, penyata online banking atau penyata bank 3 bulan terkini, bil elektrik dan air 2 bulan terkini, serta kad pesara untuk pesara.

Hubungi maklumat di bawah untuk berurusan dan elakkan dari ditipu dengan mana-mana individu atau syarikat lain yang meminta anda untuk membayar wang pendahuluan!

Alamat: 149A, Jalan Nb2 2/2, Taman Nusa Bestari 2, 81300 Skudai, Johor

Waktu Operasi: 9.00am – 6.00pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Kekal Impian Sdn. Bhd.

pinjam wang berlesen

Kekal Impian Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat pinjaman peribadi berlesen yang terletak berhadapan dengan Aeon Taman Universiti, bersebelahan CIMB Bank, di mana kedudukannya berada di atas kedai Hotlink.

Syarikat wang pinjaman berlesen ini menawarkan bantuan kepada pemohon yang mempunyai baki hutang di mana-mana syarikat pinjaman dengan tujuan untuk membantu mereka menyelesaikan pinjaman tersebut dan mengurangkan bayaran bulanan sebelumnya.

Tawaran ini sesuai untuk pemohon yang merupakan pekerja tetap atau ahli perniagaan.

Manfaat yang ditawarkan oleh Kekal Impian Sdn Bhd antara lain:

  • Tidak memerlukan deposit atau penjamin.
  • Pilihan ansuran pendek atau panjang.
  • Faedah serendah 1.5%.
  • Tidak memerlukan bayaran pendahuluan, cagaran, atau penjamin.
  • Memiliki pejabat tetap dan berdaftar.
  • Proses pinjaman yang segera, mudah, dan selamat.

Syarikat ini juga menyediakan kemudahan untuk melayani pemohon dari berbagai latar belakang, termasuk yang memiliki masalah ctos, baru bekerja sebulan, kakitangan kerajaan, pesara, perkeso, pekerja kilang, dan pekerja swasta.

Bagi anda yang berminat atau memiliki pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi mereka melalui maklumat yang disediakan di bawah!

Alamat: No.19A, Jalan Kebudayaan 4 Taman Universiti, Skudai, 81300 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Jom Tunai Komuniti – Pinjaman Wang Berlesen Skudai

pinjaman peribadi berlesen

Jom Tunai Komuniti menawarkan pakej pinjaman yang menarik bagi mereka yang menghadapi masalah kewangan. Perkhidmatan mereka boleh diakses oleh individu yang tersenarai di CCRIS atau AKPK.

Pakej pinjaman ini mempunyai beberapa kelebihan, antaranya tiada penjamin diperlukan, permohonan pinjaman cepat dan mudah, serta kelulusan yang pantas.

Jumlah pinjaman yang ditawarkan adalah sehingga RM100,000 dengan jadual pembayaran balik yang fleksibel sehingga 36 bulan.

Selain itu, komisen yang tinggi diberikan kepada anda yang memperkenalkan pemohon lain. Pelanggan juga boleh memindahkan baki hutang pinjaman sehingga RM100,000.

Semua ini ditawarkan tanpa yuran tersembunyi dan wang pendahuluan, dan syarikat ini memegang lesen pinjaman wang yang sah.

Kadar faedah yang ditawarkan adalah rendah dan berpatutan, bermula dari 3.88% APR untuk pinjaman peribadi dan perniagaan. Jadual pembayaran pinjaman pula adalah sangat fleksibel, dengan tempoh bayaran minimum 6 bulan hingga maksimum 60 bulan.

Tiada cagaran atau penjamin diperlukan, dan semakan kelayakan pinjaman tidak dikenakan caj. Dengan kelulusan pinjaman yang paling cepat dalam 2 jam, individu boleh memohon pinjaman dengan kadar yang segera.

Alamat: 71, Jalan Kebudayaan 4, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor

Waktu Operasi: 9.00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 2:30pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Pinjaman Tunai Cepat – Makmur Juali Trading

pinjam loan

Pinjaman tunai cepat adalah pilihan terbaik bagi mereka yang memerlukan bantuan kewangan dalam masa yang pantas. Syarikat pinjaman duit berlesen ini menawarkan kelulusan cepat dan segera, menjadikannya pilihan yang dipercayai oleh penduduk di Skudai.

Dengan pinjaman peribadi di sini, anda boleh mendapatkan dana segera untuk menangani pelbagai masalah tunai, seperti kecemasan perubatan, pembayaran untuk komputer riba, atau membiayai percutian.

Syarat pinjaman peribadi yang dikenakan juga sangat mudah dengan ansuran bayaran balik yang berpatutan serta proses pemohonan yang mudah dengan dokumen yang ringkas.

Jika anda memerlukan pinjaman dengan segera, sama ada untuk tujuan tertentu atau sebagai wang tunai jangka pendek, anda hanya perlu mengisi borang permohonan atau menghubungi syarikat pinjam wang berlesen ini melalui WhatsApp.

Jika permohonan anda diterima, anda dapat menerima pinjaman pada hari yang sama, dengan fleksibiliti bayaran balik selama 3 hingga 36 bulan.

Jadi, jika anda berada dalam situasi kecemasan kewangan, pinjaman tunai cepat adalah penyelesaian yang tepat untuk membantu anda melepasi masa sulit anda dengan mudah dan cepat!

Alamat: 50, Jalan Padi 1, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Top Good Capital Sdn. Bhd.

pinjaman

Top Good Capital Sdn. Bhd. adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berdaftar dengan Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan, dan Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pinjaman Wang 1951.

Syarikat ini menawarkan perkhidmatan pinjaman berlesen dengan kadar faedah yang boleh dibayar untuk memenuhi keperluan pelanggan.

Selain mempunyai perunding kewangan profesional yang berpengalaman untuk menyelesaikan masalah kewangan, syarikat pinjaman berlesen ini juga menyediakan pinjaman bernilai tinggi seperti Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Cagaran dengan skim kelulusan yang cepat.

Skim pembayaran disesuaikan supaya tidak membebankan kehidupan pelanggan dan syarikat ini juga menawarkan kelulusan tanpa cagaran dalam tempoh segera, iaitu dalam tempoh masa di antara 1 jam hingga 2 jam.

Bagi peminjam yang berstatus CTOS/CRISS/Blacklist, jangan bimbang kerana anda juga layak untuk memohon.

Alamat: No. 195A, Jalan Skudai Batu 4 1/2, Kampung Skudai Kiri, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Setiap syarikat pinjaman duit berlesen ini mungkin menawarkan kadar faedah, tempoh pinjaman, dan syarat-syarat lain yang berbeza, jadi anda perlu mengkaji dan membandingkan penawaran yang ada untuk memastikan ia sesuai dengan keperluan dan keupayaan kewangan mereka.

Semoga membantu!

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Batu Pahat Mudah Lulus

Kewangan yang stabil adalah asas untuk mencapai kebebasan kewangan dan kestabilan hidup. Walau bagaimanapun, dalam kehidupan ini, kita mungkin menghadapi situasi kecemasan yang memerlukan...

Top 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Muar

Muar, sebagai salah satu bandar utama di negari Johor, menawarkan banyak pilihan syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi secara sah dan beretika untuk membantu...

10+ TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Johor

Beberapa hari yang lalu, kerajaan telah memberikan sedikit bantuan kewangan untuk membantu rakyat mereka yang terjejas. Adakah bantuan tersebut mencukupi atau berkurang bagi anda?...

Top 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Johor Bahru

Anda terdesak perlukan wang? Tak tahu cara nak dapat wang dengan cara mudah dan cepat? Jangan risau! Dalam perkongsian kali ini, kami akan kongsikan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x