Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 6 Kedai Tayar Hulu Langat Terbaik

Di kawasan Hulu Langat, terdapat pelbagai pilihan kedai tayar yang menawarkan perkhidmatan yang murah dan cekap kepada pelanggan. Kedai tayar Hulu Langat ini tidak hanya menyediakan tayar dari pelbagai jenis, saiz, dan jenama, tetapi juga menekankan kualiti yang tinggi bagi setiap tawaran mereka.

Dengan pelbagai pilihan yang disediakan, pelanggan boleh memilih tayar yang sesuai dengan keperluan dan citarasa mereka tanpa perlu mengorbankan mutu.

Malah, melalui gabungan antara harga yang berpatutan dan tayar berkualiti tinggi, kedai-kedai tayar di Hulu Langat menjadi destinasi utama bagi mereka yang mencari penyelesaian berkaitan tayar.

Untuk mudahkan anda, lihat senarai terbaik pilihan kedai tayar di Hulu Langat yang kami kongsikan di bawah!

Senarai Kedai Tayar Hulu Langat


1. Kedai Tayar Anis

kedai tayar di kepong

Kedai Tayar Anis menawarkan perkhidmatan yang mesra pelanggan dengan harga yang baik dan perkhidmatan yang berkualiti.

Kedai yang kecil namun cekap ini menerima pembayaran dalam talian dan dikenali dengan kerja yang cepat dan cekap.

Di sini turut menawarkan harga yang murah dan pilihan untuk menukar minyak enjin serta perkhidmatan penyaman udara juga disediakan.

Bagi sesiapa yang kurang mahir, jangan risau, pemilik kedai akan berusaha untuk memberikan harga dan perkhidmatan terbaik.

Alamat: 10, Jalan Pinggiran Delima 2/5, Taman Pinggiran Delima, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 6.30pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


2. MZ TAYAR AUTOMOTIVE – Kedai Tayar Hulu Langat

kedai tayar di hulu langat

Perniagaan MZ Tayar Automotive merupakan destinasi terbaik bagi pemilik kenderaan yang mencari tayar terpakai berkualiti dengan harga yang berpatutan.

Dikenali dengan reputasi mereka yang memberikan perkhidmatan mesra pelanggan dan pantas, MZ Tayar Automotive menawarkan kombinasi unggul antara harga yang mampu milik dan khidmat pelanggan yang mesra.

Kepakaran mereka dalam tukar tayar yang efisien dan pantas merupakan kelebihan utama yang dicari oleh pelanggan.

Dengan reputasi mereka yang menjual tayar terpakai berkualiti dan memberikan khidmat berkualiti tinggi, MZ Tayar Automotive adalah pilihan tepat bagi anda yang mencari tayar terbaik tanpa perlu risau akan bajet.

Alamat: 5619, BATU 11 3/4, Jalan Hulu Langat, Sungai Serai, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 6.00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Ulasan Bisnes


3. Top Great Tyre & Auto Services

kedai tayar di hulu langat

Top Great Tyre & Auto Services adalah sebuah pusat servis yang terkenal dengan reputasi yang baik dalam menyediakan perkhidmatan tayar dan kenderaan.

Pusat servis ini sangat dikenali kerana harga yang berpatutan, perkhidmatan yang berkualiti tinggi, dan kakitangan yang mesra pelanggan.

Top Great Tyre & Auto Services menawarkan perkhidmatan yang mesra pelanggan serta sangat cekap, dengan kerja-kerja yang dilaksanakan dengan cepat dan berkualiti.

Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan dan terdapat banyak pilihan pelbagai jenis tayar baru dan terpakai untuk kenderaan anda.

Selain itu, perkhidmatan penyeimbangan dan penjajaran roda 3D menggunakan komputer dan servis membaik pulih untuk pelbagai jenis kenderaan juga turut disediakan di sini.

Alamat: 7, Jalan Tekali, Off, Jalan Besar, Batu 14 Hulu Langat, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 7.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Kedai Tayar Padil Hulu Langat

kedai tayar di hulu langat

Kedai Tayar Padil dikenali sebagai destinasi utama untuk keperluan tayar dengan pelbagai kelebihan serta menawarkan harga yang berpatutan dengan perkhidmatan yang mesra pelanggan.

Kecekapan dan kelajuan dalam menjalankan kerja menjadi kelebihan utama kedai tayar ini, selain sikap profesionalisme yang ditunjukkan, kualiti yang tinggi dalam produk dan perkhidmatan, serta responsif terhadap kehendak pelanggan.

Semua ini menjadikan Kedai Tayar Padil pilihan tepat bagi anda yang mencari tayar yang berkualiti dalam persekitaran yang mesra pelanggan.

Alamat: 126A, B52, Kampung Rantau Panjang, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu), 3:00pm – 6:00pm (Jumaat)

Lokasi | Ulasan Bisnes


5. Bangd Auto Service & Tyre Centre

bengkel tayar kereta

Bangd Auto Service & Tyre Centre merupakan pusat servis dan tayar yang terkenal dengan reputasi yang baik dalam memberikan harga yang mampu milik, khidmat pelanggan yang mesra, serta kerja yang dilakukan dengan pantas dan cekap.

Dengan tawaran harga yang murah dan reputasi yang cemerlang, Bangd Auto Service & Tyre Centre merupakan pilihan utama yang sangat disyorkan.

Alamat: 6, Jalan Lagenda Suria 3, Taman Lagenda Suria, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 8:30am – 6:30pm (Isnin – sabtu), 8:30am – 4:30pm (Ahad)

Lokasi | Ulasan Bisnes


6. Kin Aik Tyre Service Centre

bengkel tayar kereta

Kin Aik Tyre Service Centre adalah sebuah pusat perkhidmatan automotif yang terkenal dengan pelbagai perkhidmatan berkualiti yang ditawarkan.

Pusat perkhidmatan ini khusus dalam menjalankan kerja-kerja berkaitan tayar seperti penukaran tayar, penyelarasan roda, serta penambahbaikan sistem penyaman udara automotif.

Selain itu, pusat perkhidmatan ini juga menawarkan pelbagai pilihan tayar dengan harga yang berpatutan berbanding bengkel kereta lain dalam kawasan ini.

Kin Aik Tyre Service Centre turut dikenali kerana kecekapan mereka yang tinggi dalam melakukan kerja yang cepat dan berkualiti.

Alamat: Jalan Lagenda Suria 1, Taman Lagenda Suria, 43100 Hulu Langat, Selangor

Waktu Operasi: 10:00am – 7:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai kedai tayar yang terdapat di sekitar Hulu Langat ini, anda dapat menyelesaikan masalah tayar kenderaan anda dengan cukup mudah dan pantas!

Baca lagi: Kedai Tayar di Kajang yang Berkualiti dengan Harga Berbaloi

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

9 Kedai Motor dengan Servis Terbaik di Shah Alam

Kesesakan jalan raya merupakan perkara yang tidak asing lagi bagi penduduk Shah Alam. Maka, ramai yang memilih untuk menaiki motosikal demi memudahkan perjalanan. Oleh...

TOP 10 Kedai Tayar Puchong Terbaik

Puchong, sebuah kawasan yang padat di Malaysia, tidak hanya dikenali sebagai sebuah destinasi yang mempunyai banyak tawaran komersial, tetapi juga sebagai tempat di mana...

8 Kedai Aircond Kereta di Shah Alam yang Murah Tapi Superb!

Kita sering memandang ringan terhadap keadaan aircond kereta kita. Tanpa kita sedar, ianya membuatkan prestasinya menurun dan kemungkinan akan rosak. Warga Shah Alam pastinya...

6 Kedai Cat Kereta di Shah Alam dengan Servis Terbaik

Anda bosan dengan warna kereta anda? Inginkan kelainan agar tampak lebih bergaya dan menarik? Tunggu apa lagi, anda boleh menukarkan warna kereta mengikut keinginan...

6 Kedai Motor dengan Servis Terbaik di Sekitar Puchong, Selangor

Sudah masuk tahun baru, motor pun kenalah nampak baru! Jadi, kepada penunggang motosikal dan penggemar aksesori motor, anda harus mengunjungi enam kedai motor dengan...

10 Kedai Tayar Subang Jaya Terbaik

Di Subang Jaya, terdapat beberapa kedai tayar yang menawarkan harga yang baik dan perkhidmatan yang memuaskan. Semua kedai tayar Subang Jaya ini sangat disyorkan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x