Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Seremban Paling Mudah & Cepat Proses

Buntu tak tahu nak cari sumber untuk selesaikan kemelut kewangan anda di sekitar Seremban? Jangan risau, dalam perkongsian di bawah ini kami telah senaraikan beberapa senarai syarikat pinjaman wang berlesen Seremban berdaftar KPKT yang boleh bantu anda selesaikan segala masalah kewangan yang dihadapi!

Dengan proses yang cepat, mudah dan dipercayai, jom jadikan salah satu senarai syarikat pinjaman duit berlesen di bawah ini sebagai pilihan utama anda!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Seremban


1. Pht Maju Sdn.Bhd. (WL4636/05/01)

Pht Maju Sdn.Bhd. yang merupakan syarikat wang pinjaman berlesen dan berdaftar dengan KPKT, adalah pilihan terbaik bagi anda yang sedang mencari tempat untuk pinjam wang berlesen di Negeri Sembilan ini.

Proses pinjaman di agensi pinjaman berlesen ini sangat mudah dan ringkas. Syarat kelayakan pula amat mudah, dengan syarat bekerja lebih dari 3 bulan dan memiliki dokumen lengkap untuk permohonan.

Pht Maju Sdn.Bhd. juga menawarkan kadar faedah yang rendah, tiada bayaran upfront atau yuran, serta jaminan kerahsiaan maklumat pemohon adalah di antara keistimewaan yang ditawarkan.

Selain itu, syarikat pinjaman duit berlesen ini juga menyediakan fleksibiliti dalam tempoh pembayaran, kelulusan yang pantas dalam masa 1 jam jika dokumen lengkap, dan proses permohonan yang mudah dan mesra.

Anda juga boleh mendapatkan pinjaman peribadi berlesen pada hari yang sama dengan permohonan dan bantuan untuk menyelesaikan hutang di tempat lain.

Dengan lesen yang sah, Pht Maju Sdn.Bhd. adalah pilihan syarikat wang pinjaman berlesen bagi mereka yang memerlukan pinjaman wang berlesen dengan menyediakan perkhidmatan yang mudah, mesra, dan murah.

Anda boleh berurusan dengan syarikat pinjaman berlesen ini melalui maklumat di bawah:

Alamat: No.9, Tingkat 1, Lorong Sri Mawar 12/2, Taman Sri Mawar, Seremban, Negeri Sembilan.

Waktu Operasi: 10:00am – 5:30pm

Tel: 012-6578896

Whatsapp Pht Maju


2. Golden Sinma Pacific (WL6253/10/01-4/310824)

Golden Sinma Pacific Pinjaman Berlesen Seremban

Golden Sinma Pacific adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen di Seremban yang menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi yang mudah dan cepat diluluskan dengan kadar faedah serendah 1%.

Dokumen yang diperlukan untuk memohon pinjaman berlesen di Setia Resources adalah 3 bulan payslip terbaru, 3 bulan penyata bank statement terbaru, bil api, bil air, dan 2 keping gambar passport.

Antara kelebihan memilih Golden Sinma Pacific sebagai syarikat pinjaman wang berlesen anda adalah kadar faedah yang rendah, kemudahan melunaskan hutang dari tempat lain dengan kadar lebih rendah, dan proses kelulusan yang pantas, dengan wang pinjaman boleh diterima dalam masa 30 minit.

Tempoh pinjaman syarikat wang pinjaman berlesen ini juga adalah fleksibel sehingga 6 bulan hingga 2 tahun, tanpa yuran upfront atau yuran pendahuluan yang dikenakan.

Syarikat pinjaman peribadi berlesen ini juga menawarkan syarat kelulusan yang longgar, tanpa memerlukan penjamin, dan menjamin bahawa maklumat peribadi anda akan disimpan dengan selamat dan sulit.

Jadi, jika anda adalah seorang pekerja kerajaan atau swasta yang layak memohon dan gaji anda di-auto kreditkan ke dalam bank (tanpa cash deposit), maka Setia Resources adalah pilihan yang tepat untuk memenuhi keperluan kewangan anda.

Alamat: NO 34-2, Jalan S2 B18, Avenue Seremban2, 70300 Seremban, Negeri sembilan

Waktu Operasi: 10:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 10:00am – 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Tel: 019-5316887

Whatsapp Golden Sinma Pacific


3. Top Choice Resources Enterprise

pinjam wang berlesen

Top Choice Resources Enterprise menawarkan perkhidmatan pinjaman duit berlesen yang mudah dan cepat serta tersedia untuk kakitangan sektor swasta, kakitangan kerajaan, pekerja pasar raya, pekerja kilang, dan penerima kebajikan yang layak di Negeri Sembilan.

Dengan pelbagai ciri menarik seperti kadar faedah yang rendah, tempoh pembayaran balik sehingga 30 minit, pilihan pembayaran yang fleksibel dan kelulusan pinjaman yang cepat, ia merupakan antara syarikat wang pinjaman berlesen yang tidak membebankan pemohon.

Selain itu, syarikat pinjaman peribadi berlesen ini turut melindungi maklumat peribadi anda agar sentiasa selamat dan sulit bagi memastikan privasi anda dilindungi.

Tiada bayaran pendahuluan atau awal diperlukan, dan pakej pinjaman disesuaikan mengikut keperluan dan keupayaan khusus anda.

Selain itu, pemohon dengan gaji minimum RM1000 juga layak memohon.

Dengan perkhidmatan berlesen dan bereputasi, jadikan Top Choice Resources Enterprise sebagai pilihan utama anda untuk pinjaman berlesen.

Alamat: Persiaran Senawang 1, 153-1, Jalan Tmn Komersial Senawang, Taman Komersil Senawang, 70450 Senawang, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am – 3:00pm (Sabtu)

Lokasi


4. Islamic Express Loan Fastlink Enterprise

duit pinjam berlesen

Fastlink Enterprise adalah syarikat KREDIT KOMUNITI yang beroperasi di Negeri Sembilan dan menyediakan pinjaman peribadi yang dipercayai. Dengan lebih dari 10 tahun pengalaman, syarikat ini telah memperoleh reputasi yang baik dengan ramai pelanggan yang memberikan maklum balas positif.

Pinjaman peribadi berlesen yang disediakan oleh Fastlink Enterprise adalah mudah, cepat, dan selamat, dengan kelulusan dijamin sebanyak 99%.

Proses permohonan hanya mengambil masa 30 minit sahaja, dan dokumen yang diperlukan adalah ringkas. Pelanggan juga dijamin tiada wang pendahuluan yang perlu dibayar, dan tidak akan ada penolakan dalam bayaran.

Syarikat pinjaman duit berlesen ini berdaftar di bawah kementerian KPKT dan menjaga kerahsiaan maklumat peminjam.

Setiap permohonan wang pinjaman berlesen akan diberikan perhatian mesra dan jujur dengan servis pantas dan tepat. Tiada bayaran proses atau caj perkhidmatan yang dikenakan, dan kelulusan akan diberikan dalam masa 30 minit sahaja.

Jadi, jika anda mencari pinjaman peribadi berlesen dan dipercayai di Seremban, Negeri Sembilan, bertindaklah sekarang dengan Fastlink Enterprise untuk mendapatkan pinjaman berlesen yang mudah, selamat, dan terbaik untuk keperluan anda.

Alamat: No 552 Tingkat 1, Jalan Bandar Senawang 16, Pusat Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: Sentiasa dibuka

Lokasi


5. HICHAMP ENTERPRISE HQ

pinjam duit berlesen

HICHAMP ENTERPRISE HQ merupakan sebuah syarikat yang menawarkan pelbagai skim pinjaman peribadi tanpa memerlukan wang pendahuluan atau cagaran.

Syarikat ini memberikan keutamaan kepada keselesaan pelanggan dengan kelulusan yang segera. Pelanggan akan menikmati kadar faedah yang menguntungkan dan berbaloi, yang disesuaikan dengan keadaan kewangan mereka.

Kadar bayaran semula yang ditawarkan oleh HICHAMP ENTERPRISE HQ adalah fleksibel dan sesuai dengan kehendak pelanggan, tidak akan membebankan mereka.

Syarikat ini menyediakan pelbagai jenis pinjaman peribadi, dan syarat-syarat pemohonannya mudah serta tidak memerlukan dokumen yang rumit.

Bagi mereka yang telah pencen dan tidak bekerja lagi, HICHAMP ENTERPRISE juga menyediakan skim pinjaman pencen dengan kadar pinjaman yang tinggi dan faedah yang berpatutan. Ini pasti dapat membantu mengatasi masalah kewangan pasca pencen anda.

Sama ada anda memerlukan duit untuk pengubahsuaian rumah, kos rawatan hospital, melancong, pembelajaran, perkahwinan, atau menyelesaikan hutang di tempat lain, HICHAMP ENTERPRISE HQ menawarkan skim pinjaman peribadi pelbagai guna untuk memenuhi keperluan kewangan anda.

Alamat: No. Pt 5722, Jalan Ts 2/1d, Negeri Sembilan NILAI, 71800 Seremban, Negeri Sembilan

Waktu Operasi: Sentiasa dibuka

Lokasi


Diharapkan dengan perkongsian di atas ini, segala masalah kewangan anda dapat diselesaikan dengan kadar segera. Semoga membantu!

Baca lagi – Pinjaman Wang Berlesen di Negeri Sembilan

5/5 - (5 votes)

Anda Mungkin Berminat

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x