Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 6 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kuching Terbaik

Pinjaman wang berlesen Kuching adalah perkhidmatan kewangan yang membolehkan penduduk di sekitar Kuching dan berhampiran mendapatkan pinjaman duit berlesen dengan pantas dan mudah. Pinjaman ini mematuhi undang-undang dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak berkuasa, menjadikannya pilihan yang selamat dan dipercayai.

Dengan ciri-ciri pinjaman berlesen yang fleksibel dan proses yang ringkas, penduduk Kuching boleh mendapatkan wang pinjaman berlesen yang mereka perlukan untuk memenuhi keperluan kewangan dengan lebih terjamin dan efisien.

Di bawah ini, kami kongsikan kepada anda beberapa senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT di Sarawak untuk dijadikan rujukan. Jom lihat!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kuching


1. Big Grain Credit (HenFen Financial Services) – Pinjaman Wang Berlesen Kuching

pinjam wang berlesen

Big Grain Credit (dikenali sebagai HenFen Financial Services) merupakan pemberi pinjaman berlesen yang menawarkan pelbagai perkhidmatan pinjaman dengan kadar faedah terendah, membantu meringankan beban kewangan anda.

Syarat permohonan yang tidak terlalu ketat memudahkan akses kepada bantuan kewangan dengan cepat.

Di Big Grain Credit, anda boleh mendapatkan pinjaman peribadi untuk pelbagai kegunaan seperti pinjaman kerajaan, cek rumah, kad kredit, emas, dan jam tangan dengan jumlah pinjaman yang tinggi dan tempoh pinjaman yang panjang.

Selain itu, mereka juga menyediakan perkhidmatan pinjaman hartanah dengan hartanah anda sebagai cagaran, serta pinjaman komersial yang sering digunakan untuk meningkatkan modal untuk perniagaan.

Big Grain Credit adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan pinjaman berlesen yang anda perlukan.

Alamat: 1st Floor, Lot 9032, Section 64, Lorong Sekama No.3, Jalan Sekama, KTLD, 93300,Kuching

Waktu Operasi: 9:00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 8:00am – 12:30pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


2. L.K.S Capital Resources Sdn Bhd – Pinjaman Wang Berlesen Kuching

pinjaman peribadi berlesen

L.K.S Capital Resources Sdn Bhd adalah syarikat kewangan yang menawarkan skim bayaran fleksibel dengan kadar faedah yang menarik antara 1.2% hingga 1.5%.

Syarikat ini menjanjikan kelulusan pinjaman walaupun anda berada dalam senarai hitam CCRIS/CTOS. Tiada penjamin atau cagaran diperlukan dengan syarat gaji anda dibayar melalui bank.

Tempoh bayaran boleh mencapai 60 bulan dengan kemudahan pembayaran yang fleksibel. Skim bayaran khas boleh diaturkan mengikut keperluan peminjam, dan hak milik harta gadai akan kekal di bawah nama pemilik.

Syarikat ini menawarkan pinjaman berlesen dengan pinjaman bernilai tinggi dan kelulusan yang cepat oleh perunding yang berkelayakan.

Tiada caj pendahuluan dikenakan. Jadi, jika anda mencari pinjaman duit berlesen, wang pinjaman berlesen, atau pinjaman berlesen yang berpatutan, L.K.S Capital Resources Sdn Bhd adalah pilihan yang tepat.

Alamat: No.167J, 1st Floor, Off Jalan Satok, Lorong 9, 93400 Kuching

Waktu Operasi: 8:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 8:00am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Perkhidmatan Kredit Komuniti Delta Star

wang pinjaman berlesen

Perkhidmatan Kredit Komuniti Delta Star menawarkan peluang istimewa dengan kadar faedah sebanyak 1.5% kepada anda yang menghadapi cabaran kewangan seperti CTOS, CCRIS, BANKCRUPTCY, BLACKLIST, atau pelbagai hutang termasuk tempat lain, kereta, kad kredit, dan PTPTN.

Perkhidmatan Kredit Komuniti Delta Star sedia membantu mengikut kemampuan anda. Jangan ragu untuk memperkenalkan ahli keluarga atau rakan-rakan yang turut menghadapi masalah serupa kepada Perkhidmatan Kredit Komuniti Delta Star.

Permohonan terbuka untuk semua dan pejabat Perkhidmatan Kredit Komuniti Delta Star berlokasi di Jalan Rubber, bersebelahan dengan Fuyu Cafe, tingkat satu di atas kedai runcit Nam Maw.

Alamat: 1st floor, lot 514, lorong10,jalan rubber, 93400,kuching, Kuching, Malaysia

Waktu Operasi: 8:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 8:00am – 1:00pm (Sabtu)

LokasiFacebook | Ulasan Bisnes


4. Richer Premium Money Lender

pinjam wang berlesen

 

Richer Premium Money Lender adalah sebuah syarikat pinjaman wang berlesen yang menyediakan pinjaman berlesen bagi mereka yang bekerja dan mempunyai perniagaan serta memerlukan tunai segera.

Dokumen yang diperlukan untuk memohon pinjaman termasuk fotostat IC, penyata gaji 3 bulan terkini, penyata bank terkini, bil air/elektrik terkini, dan lesen perniagaan (untuk perniagaan).

Syarikat ini juga menerima cagaran seperti kereta, rumah, dan tanah. Surat perjanjian turut disediakan untuk setiap pinjaman.

Alamat: BH 208, Jalan Batu Kawa, Batu Kawah New Township, 93250 Kuching, Sarawak

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 1.00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Factory Capital Money Lenders

pinjaman peribadi

Factory Credit Sdn. Bhd. adalah syarikat pinjaman berlesen yang menawarkan pelbagai pilihan pinjaman, dari pinjam sementara hingga pinjaman jangka panjang selama 90 bulan.

Pelanggan dari pelbagai latar belakang pekerjaan seperti kerajaan, swasta, kilang, kebajikan, guru, pencen, PERKESO, offshore, hotel, dan pemotongan EPF juga boleh memohon pinjaman di sini.

Proses kelulusan adalah mudah dan cepat, dengan hanya dokumen-dokumen mudah seperti slip gaji, penyata EPF, penyata bank, dan bil air atau elektrik diperlukan.

Pelanggan akan menikmati khidmat tanpa cas tersembunyi dan pilihan pembayaran yang fleksibel mengikut kemampuan diri dan gaji.

Jadi, segera dapatkan perkhidmatan pinjaman berlesen dari Factory Credit Sdn. Bhd. untuk keperluan kewangan anda.

Alamat: 1st Floor No. 17, 18, Jalan Khoo Hun Yeang, 93000 Kuching, Sarawak

Waktu Operasi: 8:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 8:00am – 1:00pm (Sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Mewah Money Lender Sdn. Bhd.

Mewah Money Lender Sdn. Bhd. adalah sebuah syarikat pemberi pinjaman berlesen yang menawarkan pelbagai perkhidmatan kewangan untuk perniagaan kecil dan individu.

Dengan fokus kepada perniagaan kecil, Mewah Money Lender Sdn. Bhd. menyediakan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman perumahan, dan pinjaman penstrukturan semula hutang dengan tempoh pembayaran fleksibel dari 12 hingga 60 bulan.

Keistimewaan Mewah Money Lender Sdn. Bhd. termasuk kadar faedah yang rendah, hanya 0.5% hingga 1%. Jom ketahui perkhidmatan syarikat pinjam wang berlesen ini melalui maklumat yang kami lampirkan di bawah.

Dapatkan pinjaman berlesen anda sekarang dengan Mewah Money Lender Sdn. Bhd.

Alamat: Tingkat 1, Bangunan Bee San, No. 309, Jalan Chan Bee Kiew, Off, Jln Padungan, 93450 Kuching, Sarawak

Waktu Operasi: 9.00am – 6.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas, anda dapat mengenalpasti syarikat manakah yang menjadi pilihan anda.

Semoga dengan sedikit makluman yang kami berikan ini, segala masalah anda dapat diselesaikan dengan segera.

Semoga membantu!

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sarawak

Banyak keputusan pada masa kini melibatkan meminjam wang dan mengambil pinjaman. Keperluan untuk mengambil pinjaman boleh menjadi penting dan diperlukan pada masa yang berlainan. Salah...

1 komen

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
10 months ago

Artikel ini menyediakan maklumat yang berguna mengenai syarikat-syarikat pinjaman wang berlesen di Kuching, Sarawak. Ia memberikan gambaran ringkas tentang beberapa pilihan yang boleh dipertimbangkan oleh penduduk setempat yang mencari perkhidmatan pinjaman berlesen. Maklumat seperti kadar faedah, syarat-syarat permohonan, dan lokasi pejabat juga disertakan. Bagi penduduk Kuching yang memerlukan bantuan kewangan, artikel ini memberikan rujukan yang berguna untuk memulakan proses permohonan pinjaman berlesen. Well Done Caridestinasi team!

Hubungi Kami

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x