Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10 Paling Best Kedai Tayar Kota Tinggi

Kota Tinggi menawarkan pelbagai pilihan kedai tayar yang berkualiti tinggi dan anda boleh mendapatkan semua senarai tersebut dalam perkongsian kali ini. Bukan sahaja berkualiti, para pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan di semua senarai kedai tayar Kota Tinggi yang kami kongsikan kepada anda ini juga memberikan ulasan positif berdasarkan perkhidmatan, harga, serta sokongan pelanggan.

Selain itu, mereka juga turut menyediakan pelbagai jenis tayar, termasuk tayar baru, sport rims, sport springs, dan pelbagai lagi servis yang lain turut ditawarkan di sini. Dari menukar tayar hingga menyelesaikan masalah tayar kereta, semuanya boleh diuruskan dengan cekap.

Malah, dengan pelbagai jenama, saiz, dan kekuatannya yang tahan lasak, kedai-kedai tayar di Kota Tinggi ini adalah pilihan terbaik untuk semua keperluan tayar kenderaan anda.

Tanpa membuang masa, jom lihat senarai kedai tayar di Kota Tinggi di bawah!

Senarai Kedai Tayar Kota Tinggi


1. Tayaria – TM Era Auto Service

kedai tayar di kota tinggi

Tayaria – TM Era Auto Service merupakan bengkel yang terkenal dengan kebersihan tempatnya, kerja yang kemas, dan kakitangan yang sopan serta mesra.

Mereka menyediakan pelbagai kemudahan untuk membaiki kenderaan anda dengan menggunakan alat ganti yang original.

Bukan hanya itu, bengkel ini juga menawarkan perkhidmatan yang sangat cepat serta cekap dalam membaiki kereta, menukar tayar, dan menukar rim kereta anda.

Selain itu, mereka juga menawarkan harga yang berpatutan dengan servis perkhidmatan yang cemerlang.

Alamat: No1, Lot 41278, Jalan Tun Sri Lanang, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Pusat Servis Bateri Dan Tayar Maju

kedai tayar di kota tinggi

Pusat Servis Bateri Dan Tayar Maju telah menjadi destinasi pilihan bagi mereka yang mencari perkhidmatan berkaitan tayar dan bateri.

Dikenali atas kecekapan dan harga yang bersaing, pusat servis ini telah mengatasi harapan pelanggan dengan pengalaman luar biasa.

Kepakaran dan sikap profesional kakitangan pusat servis ini sungguh mengagumkan. Mereka tidak hanya memberikan khidmat yang berkualiti, tetapi juga mengambil inisiatif untuk memahami sepenuhnya keperluan setiap pelanggan, memberikan nasihat yang berharga berdasarkan jenis kenderaan dan gaya pemanduan.

Kebolehan dan teliti mereka dalam memberikan perkhidmatan telah mencipta keyakinan yang mendalam terhadap pusat servis ini.

Alamat: 18, Jalan Bendahara, Taman Bendahara, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu), 10:00am – 2:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Kedai Tayar Kota Tinggi – Sinwufu Enterprise S/B

kedai tayar di kota tinggi

Sinwufu Enterprise S/B merupakan sebuah syarikat yang terkenal dalam industri tayar. Syarikat ini menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar serta pelbagai saiz yang sesuai untuk pelbagai jenis kenderaan.

Keunggulan tayar-tayar yang dijual oleh syarikat ini ialah ia tahan lasak dan berkualiti tinggi.

Dengan harga yang berpatutan, serta pelbagai pilihan tayar yang disediakan di sini, Sinwufu Enterprise S/B mampu memberikan anda lebih pilihan untuk prestasi yang cemerlang.

Alamat: 59, Jalan Johor, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu), 9:00am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Kedai Tayar Kota Tinggi – City Tyre & Battery

kedai tayar di kota tinggi

City Tyre & Battery ialah destinasi utama anda untuk keperluan tayar dan bateri di bandar Kota Tinggi, Johor.

Dengan pelbagai jenis, jenama, dan saiz tayar yang ditawarkan, anda pasti dapat menemui pilihan yang sesuai untuk kenderaan anda.

Tayar-tayar ini terkenal dengan ketahanan yang luar biasa dan kualiti yang tinggi, memastikan bahawa mereka mampu bertahan dalam pelbagai keadaan lasak di jalan raya.

Yang lebih menarik, semua produk dan servis ini disediakan dengan harga yang berpatutan, menjadikan City Tyre & Battery pilihan yang tepat untuk semua jenis kenderaan dan memastikan kenderaan anda berada dalam keadaan yang optimum.

Alamat: 75, Jalan Baiduri, Taman Daiman Jaya, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu), 9:30am – 2:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Pusat Servis Bateri Dan Tayar Sri Jaya

kedai tayar di kota tinggi

Pusat Servis Bateri Dan Tayar Sri Jaya menawarkan perkhidmatan yang berkualiti tinggi untuk pelbagai jenis kereta.

Harga yang ditawarkan adalah berpatutan dan anda berpeluang untuk meminta anggaran perkhidmatan sebelum bersetuju untuk diteruskan.

Antara kelebihan lain, Pusat Servis Bateri Dan Tayar Sri Jaya ini turut mempunyai staff yang berhemat, menjalankan kerja dengan teliti dan kemas.

Mereka juga pantas dalam melaksanakan kerja dan menawarkan harga yang munasabah dengan pelbagai pilihan disediakan bersama perkhidmatan terbaik.

Alamat: 1 & 3 , Jalan Baiduri, Taman Daiman Jaya, Kota Tinggi, Malaysia

Waktu Operasi: 10:00am – 8:30pm (Isnin), 10:30 am – 8:30pm (Selasa & khamis), 10:00am – 8:00pm (Rabu), 10:30 am – 10:30pm (Jumaat), 10:30am – 9:00pm (Sabtu & ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Continental Sin Tong Ah Sdn. Bhd.

kedai tayar di kota tinggi

Continental Sin Tong Ah Sdn. Bhd. ialah sebuah syarikat yang terkenal dalam industri tayar dan telah mengkhususkan diri dalam menyediakan pelbagai jenis dan jenama tayar dengan pelbagai saiz yang sesuai untuk keperluan pelanggan.

Tayar-tayar ini dikenali kerana kekuatan dan ketahanan mereka yang tinggi, serta kualiti yang terjamin.

Selain itu, kesemua tayar ini juga sangat tahan lasak dan sesuai untuk pelbagai jenis keadaan jalan.

Syarikat ini juga mempunyai pasukan mekanik yang berkemahiran tinggi dan mempunyai pengetahuan luas dalam bidang tayar, memberikan perkhidmatan yang berkualiti kepada pelanggan.

Alamat: 1, Lot 2389, Batu 1 ¼, Jalan Mawai, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


7. Speed Tayar & Car Services

kedai tayar di kota tinggi

Speed Tayar & Car Services adalah destinasi utama bagi pemilik kenderaan yang mencari tayar berkualiti tinggi dan perkhidmatan berkaitan. Mereka menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar serta berbagai saiz yang sesuai untuk pelbagai jenis kenderaan.

Tayar-tayar ini tidak hanya tahan lasak, tetapi juga dipilih untuk keunggulan kualiti mereka.

Selain itu, Speed Tayar & Car Services dikenali dengan harga yang berpatutan, menjadikan mereka pilihan yang baik untuk semua golongan.

Mereka juga memiliki pasukan mekanik yang berkemahiran tinggi dan berpengetahuan luas, siap untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.

Alamat: No. 10(c),Jalan Abdullah ,81900 Kota Tinggi,Johor , Kota Tinggi, Malaysia

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


8. Tayar Murah Kota Tinggi – RR Gemilang Enterprise

bengkel tayar kereta

RR Gemilang Enterprise, yang terletak di Kota Tinggi, dikenali sebagai destinasi utama untuk tayar dengan harga mampu milik.

Mereka menawarkan pelbagai jenis dan jenama tayar serta saiz yang berbeza untuk memenuhi keperluan pelanggan. Keunggulan tayar yang ditawarkan tidak hanya terletak pada tahan lasak dan kualiti yang tinggi, tetapi juga pada harga yang berpatutan.

Mekanik yang berpengalaman dan berkemahiran luas turut terdapat di sini, memberikan keyakinan kepada pelanggan bahawa mereka akan mendapatkan khidmat nasihat dan pemasangan tayar yang terbaik.

Alamat:10, Kg Semangar Dalam 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 10:00am – 9:00pm (Sabtu – khamis)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


9. Good Job Tyre & Service Centre

bengkel tayar kereta

Good Job Tyre & Service Centre adalah sebuah pusat servis yang menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan berkaitan kenderaan.

Mereka menawarkan pelbagai servis seperti pembaikan transmisi dan komponen elektrik, penggantian penapis udara dan kabin, tayar serta pembaikan stereng dan suspen.

Selain itu, mereka juga menyediakan perkhidmatan pembaikan dan ujian diagnostic enjin kenderaan, penjajaran roda, pembaikan transmisi, sistem brek, dan perkhidmatan serta pembaikan brek.

Pusat servis ini juga menawarkan perkhidmatan berkaitan bateri dan perubahan minyak. Dengan rangkaian perkhidmatan yang komprehensif, Good Job Tyre & Service Centre menjadi destinasi utama untuk pemeliharaan dan pembaikan kenderaan.

Alamat: Lot 776 Batu 1, 1/2, Jalan Mawai, 81900 Kota Tinggi

Waktu Operasi: 9:00am – 7:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


10. Kedai Tayar Kota Tinggi – Sin Tong Ah Sdn. Bhd.

bengkel tayar kereta

Kedai Tayar Kota Tinggi – Sin Tong Ah Sdn. Bhd. merupakan destinasi utama untuk semua keperluan tayar di Kota Tinggi.

Menawarkan pelbagai jenis tayar dari pelbagai jenama terkenal, dengan saiz yang berbeza untuk memenuhi keperluan pelbagai jenis kenderaan, tayar-tayar ini juga sangat terkenal dengan keupayaan untuk tahan lasak, sesuai untuk pelbagai jenis jalan dan keadaan.

Ditangani oleh mekanik-mekanik yang berkemahiran tinggi dan memiliki pengetahuan luas mengenai tayar, kedai ini menjamin bahawa pelanggan akan menerima perkhidmatan yang memenuhi atau melebihi jangkaan dalam setiap lawatan.

Alamat: 3M, Jalan Lombong, Johor, Jalan Tun Habab, Bandar Kota Tinggi, 81900 Kota Tinggi, Johor

Waktu Operasi: 9:00am – 6:30pm (Isnin – sabtu), 10:00am – 5:00pm (Ahad)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


Diharapkan dengan perkongsian di atas mengenai kedai tayar yang terdapat di sekitar Kota Tinggi ini, anda dapat menyelesaikan masalah tayar kenderaan anda dengan cukup mudah dan pantas!

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

8 Kedai Spare Part Kereta Tip Top di Johor Bahru!

Menurut statistik kajian yang direkodkan pada Januari-September 2022, kematian akibat kemalangan jalan raya telah meningkat kepada 52% berbanding pada tahun 2021. Selain dari sikap...

TOP 10 Kedai Tayar Segamat yg Pro & Murah

Perkongsian kali ini akan membawa anda merentasi pelbagai pilihan kedai tayar berkualiti tinggi di Segamat. Dalam senarai kedai tayar Segamat ini, anda akan menemui...

10 Kedai Tayar Pasir Gudang yg Popular

Pasir Gudang menawarkan pelbagai pilihan kedai tayar yang menyediakan perkhidmatan utama seperti pertukaran tayar dan bateri kenderaan serta perkhidmatan lain berkaitan. Selain itu, terdapat...

7 Bengkel Kereta di Johor Bahru dengan Harga dan Servis Terbaik!

Menservis kereta merupakan perkara penting yang perlu dilakukan oleh individu yang memiliki kereta. Terdapat dua jenis servis kereta yang perlu dilakukan, iaitu servis jangka...

10 Terbaik Kedai Tayar Batu Pahat

Bagi anda yang sedang mencari senarai kedai tayar Batu Pahat dan keliru yang mana satukah dapat memberi perkhidmatan terbaik, boleh dapatkan senarai lengkap dalam...

10 Kedai Tayar di Sekitar Johor Bahru yang Berkualiti dan Terbaik!

Sejak bermulanya era endemik ini, ramai di kalangan kita sudah mula keluar bersiar-siar dan melancong bersama rakan-rakan dan keluarga tersayang. Namun, anda patut pastikan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x