Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 5 Kedai Tayar Kuala Lumpur Terbaik

Perkembangan dan perubahan dalam industri tayar semakin berkembang pesat di Kuala Lumpur. Terdapat pelbagai pilihan kedai tayar Kuala Lumpur yang menawarkan jenis dan jenama tayar yang berbeza-beza, termasuk dari segi saiz dan kualiti untuk memenuhi keperluan pelbagai jenis kenderaan. Tayar-tayar ini tidak hanya dikenali kerana tahan lasak dan berkualiti tinggi, tetapi juga datang dengan harga yang berpatutan.

Untuk mudahkan anda membuat pilihan bijak, jom lihat senarai kedai tayar di Kuala Lumpur yang mempunyai kepelbagaian dalam pemilihan tayar kenderaan anda dalam perkongsian di bawah ini!

Senarai Kedai Tayar Kuala Lumpur


1. Perniagaan Tayar Sing Yu Huat Sdn Bhd

kedai tayar kereta

Perniagaan Tayar Sing Yu Huat Sdn. Bhd. dikenali sebagai salah satu tempat terbaik yang menawarkan perkhidmatan yang pantas, kakitangan yang cekap, dan mekanik yang mahir dalam industri ini.

Mereka akan mendiagnos masalah kereta anda, dan anda boleh meminta sebut harga terlebih dahulu sebelum memulakan kerja pembaikan atau penyelenggaraan kenderaan anda.

Jika anda berada di Kuala Lumpur, sebarang masalah dengan tayar boleh diselesaikan di bengkel ini.

Mereka memiliki pengalaman yang sangat luas dan telah berkecimpung dalam industri ini selama bertahun-tahun. Mekaniknya juga berkebolehan tinggi dan mesra pelanggan.

Bengkel ini menyediakan pelbagai jenis dan jenama tayar serta pelbagai saiz yang tahan lasak dan berkualiti tinggi, semua dengan harga yang berpatutan.

Alamat: 70, Jalan Datuk Haji Eusoff, Titiwangsa Sentral, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:00am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Lim Tayar Bangsar – Kedai Tayar Kuala Lumpur

kedai tayar di kuala lumpur

Ditubuhkan sejak tahun 1985, Lim Tayar telah menjadi salah satu pusat penyelenggaraan kereta yang terkenal di seluruh Lembah Klang.

Sebagai sebahagian daripada komitmen Lim Tayar yang berperanan sebagai pusat perkhidmatan penyelenggaraan kereta serba lengkap, Lim Tayar menawarkan pelbagai produk daripada jenama terkemuka untuk memenuhi keperluan kebanyakan kenderaan di jalan raya pada masa kini.

Dengan pelbagai jenis dan jenama tayar, serta saiz yang berbeza, tayar-tayar ini direka untuk kekuatan yang tahan lasak dan kualiti yang tinggi, sambil menawarkan harga yang berpatutan.

Selain itu, Lim Tayar turut memiliki mekanik yang berkemahiran dalam membaiki enjin dan sistem aircond, dan juga menyediakan jualan alat ganti yang diperlukan.

Dengan gabungan kemudahan-kemudahan ini, Lim Tayar menjadi destinasi utama untuk pemeliharaan dan pembaikan komprehensif bagi pemilik kereta.

Alamat: 7, Jalan Tandok, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:15am – 6:00pm (Isnin – sabtu), 9:15am – 4:30pm (Ahad)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Tyreplus – RSR Tyre & Tuning

kedai tayar di kuala lumpur

Tyreplus – RSR Tyre & Tuning adalah pusat servis automotif yang menekankan standard tertinggi dalam penyelenggaraan, pembaikan, dan servis kenderaan terutama tayar.

Tyreplus – RSR Tyre & Tuning dengan senang hati menawarkan pelbagai perkhidmatan yang meliputi tukar tayar, pemasangan dan penyeimbangan, pertukaran bateri kenderaan, pengisian nitrogen, penggantian wisel cermin hadapan, sistem brek, pembaikan tayar, penggantian minyak, serta pemeriksaan pra-teknikal.

Selain itu, kedai tayar Tyreplus – RSR Tyre & Tuning ini juga mempunyai pelbagai kemudahan seperti bilik menunggu, tandas, dan tempat letak kereta.

Tyreplus – RSR Tyre & Tuning menyediakan pelbagai jenis, saiz, dan jenama tayar yang tahan lasak serta berkualiti tinggi, semua dengan harga yang berpatutan.

Pasukan mekanik Tyreplus – RSR Tyre & Tuning juga sangat berkemahiran dalam menjalankan kerja-kerja tersebut.

Alamat: 10, Jalan Sultan Yahya Petra, Kampung Datuk Keramat, Wilayah Persekutuan, Federal Territory of Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 8:30am – 6:30pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Hua Hin Tyres Services Sdn. Bhd.

bengkel

Hua Hin Tyres Services Sdn. Bhd. merupakan kedai tayar dan rim yang terkemuka di Kuala Lumpur. Mereka menawarkan pelbagai pilihan rim yang sangat banyak dan stok tayar yang berbeza jenama.

Tempat ini sentiasa dipenuhi dengan kereta yang sedang mengservis tayar dan rim mereka. Harga yang ditawarkan adalah munasabah dan perkhidmatan yang diberikan adalah luar biasa.

Kedai ini juga merupakan salah satu daripada kedai terbaik di Kuala Lumpur. Staf mereka sangat membantu dan mesra pelanggan, serta terdapat pelbagai reka bentuk tayar yang berbeza untuk dipilih.

Anda boleh meluangkan masa selama sejam untuk memilih pelbagai rim baru yang terpampang di rak.

Dengan pelbagai jenis, jenama, dan saiz tayar yang ditawarkan, tayar-tayar ini adalah tahan lasak, berkualiti tinggi, dan ditawarkan dengan harga yang berpatutan.

Mereka juga mempunyai mekanik yang berkemahiran tinggi untuk memastikan pemasangan dan penyelenggaraan berjalan lancar.

Alamat: 8, Jalan Emas, Salak South, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Tayaria – KW CARCARE SDN BHD (Sungai Besi)

bengkel tayar kereta

KW Carcare Sdn. Bhd. merupakan sebuah kedai tayar yang terletak di Sungai Besi yang menawarkan pelbagai perkhidmatan berkaitan tayar dan sport rim sama ada yang baru dan terpakai.

Selain daripada itu, KW Carcare Sdn. Bhd. juga menyediakan perkhidmatan penjualan dan pemasangan bateri kereta, serta servis dan pembaikan kereta.

Kedai ini juga mempunyai perkhidmatan pengecatan, penyelenggaraan, dan penyambungan semula bagi sport rim.

KW Carcare Sdn. Bhd. juga dikenali kerana menyediakan pelbagai jenama tayar dan menawarkan tayar yang tahan lasak, berkualiti tinggi, dan dengan harga yang berpatutan serta mempunyai mekanik yang berkemahiran untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.

Alamat:368-1, Ground Floor, BATU, 3.5, Jln Sungai Besi, Sungai Besi, 57100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Dengan pelbagai kelebihan yang ditawarkan oleh kedai-kedai tayar ini, pemilik kenderaan kini mempunyai lebih banyak pilihan untuk meningkatkan prestasi dan keselamatan kenderaan mereka.

Semoga dengan perkongsian mengenai senarai kedai tayar di Kuala Lumpur di atas, anda sudah dapat mengenal pasti yang mana satukah kedai tayar idaman hati.

Semoga membantu!

Baca lagi – Kedai Tayar yg Pro di Putrajaya

5/5 - (2 votes)

Anda Mungkin Berminat

8 Kedai Motor di Sentul yang Boleh Dipercayai

Motor anda mengalami kerosakan? Atau anda penggemar aksesori motor? Atau mungkin anda sedang mencari motor baru? Kami telah menyenaraikan 8 kedai motor di Sentul...

12 Kedai Tayar Cheras Paling Pro & Murah

Jika anda sedang mencari senarai kedai tayar yang terdapat di Cheras, anda boleh dapatkannya dalam perkongsian ini. Terdapat pelbagai pilihan kedai tayar Cheras yang...

TOP 11 Kedai Tayar Kepong Yg BEST

Di kawasan Kepong, terdapat berbagai pilihan kedai tayar yang menyediakan pelbagai perkhidmatan utama seperti pertukaran tayar dan bateri kenderaan serta perkhidmatan berkaitan lain. Tambahan...

11 Kedai Tayar Ampang Yg TOP

Jika anda tinggal di kawasan Ampang, anda boleh dapatkan pelbagai pilihan kedai tayar Ampang yang menawarkan perkhidmatan yang murah, berkualiti dan cekap dalam mengendalikan...

6 Pilihan Terbaik Kedai Aksesori Kereta di Sekitar Kuala Lumpur

Semua pemandu sudah pasti mempunyai impian untuk mencantikkan atau menambah baik aksesori kereta mereka. Dalam pada itu, pemandu atau pemilik kereta akan mencari aksesori...

10 Kedai Motor di Kuala Lumpur dengan Servis yang Terbaik

Motor merupakan antara jenis pengangkutan yang popular kerana harganya yang lebih murah dan lebih mudah untuk memintas kenderaan besar yang lain. Bagi yang sedang...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x