Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Limastiga Villa Melaka: Penginapan di alam semulajadi yg aman

Selamat datang di Limastiga Villa, sebuah destinasi yang memikat hati di tengah-tengah keindahan alam dalam negeri Melaka. Terletak di kawasan yang tenang dan damai, Limastiga Villa menawarkan pengalaman penginapan yang unik dan menakjubkan.

Dengan tanah hijau yang luas, Limastiga Villa memancarkan pesona semulajadi dengan hutan yang lebat dan pemandangan bukit yang menakjubkan. Setibanya di sini, anda akan disambut oleh suasana yang tenang, jauh dari kesibukan bandar. Ini adalah tempat yang sempurna untuk melarikan diri dari rutin harian dan menikmati ketenangan yang sebenar.


Jenis penginapan di Limastiga Villa

Limastiga Villa Melaka Jenis Bilik

Di Limastiga Villa, anda akan memasuki dunia yang menawarkan pelbagai kemudahan dan aktiviti yang menarik. Anda boleh memilih untuk menginap di vila mewah yang dirancang dengan elegan, dilengkapi dengan perabotan yang mewah dan peralatan moden untuk memenuhi keperluan anda. Setiap vila juga menawarkan pemandangan yang menakjubkan dari luar jendela, membenamkan anda dalam keindahan semula jadi sekeliling.

Villa 1: Limas Suites Villa

Limastiga Villa Melaka

Limas Suites Villa memaparkan gabungan reka bentuk asli dan kontemporari. Limas Suites Villa dihasilkan dengan indah menunjukkan bahan mentah yang terungkap. Ia menampilkan ruang tamu pusat tiga tingkat yang memisahkan bilik tidur di kedua-dua sisi.

Selain itu, ia menawarkan pemandangan dalaman ke halaman tengah, menghadap kolam renang sebagai pusat ruang. Bilik tidur di tingkat bawah menghubungkan dengan halaman luar untuk memberikan pengalaman eksotik yang mengagumkan kepada anda.

Villa 2: Limastiga Villa+:

Limastiga Villa Melaka

Limastiga Villa + menawarkan bilik tambahan yang direka secara eksklusif yang boleh muat sehingga 30 orang, dengan satu bilik memberikan suasana tinggal di sekitar halaman tengah, sementara yang lainnya terhubung dengan dekat dengannya.

Limastiga Villa + juga menawarkan kolam air yang berterusan di dalam halaman dalaman, mencipta perasaan sebuah vila peribadi. Jika anda mencari suasana santai dan persekitaran ikatan keluarga, tidak ada tempat yang lebih baik daripada berkumpul di pelbagai ruang saku di sekitar kolam renang yang menjadi pusat dan jantung ruang tersebut.


Kemudahan dan aktiviti

Limastiga Villa Melaka Kemudahan

Selain daripada penginapan yang eksklusif, Limastiga Villa juga menawarkan pelbagai aktiviti luar yang seru. Villa ini menawarkan pelbagai kemudahan yang mengasyikkan termasuk ruang karaoke yang menyeronokkan dan kolam renang yang menarik.

Nikmati saat-saat meriah dalam ruang karaoke yang dilengkapi dengan peralatan moden. Anda dan rakan-rakan boleh bergembira dengan menyanyikan lagu-lagu kegemaran dan mencipta kenangan yang tak terlupakan.

Selain itu, kolam renang yang menawan di villa ini menyediakan tempat yang sempurna untuk bersantai dan berenang dengan kawan kawan. Nikmati kesegaran air dan terapung di dalam kolam yang luas sambil menikmati panorama sekitar.

Dengan kemudahan-kemudahan seperti ruang karaoke dan kolam renang yang ditawarkan, villa ini merupakan tempat yang ideal untuk menghabiskan masa berkualiti bersama keluarga dan kawan kawan, mencipta kenangan yang penuh keceriaan.


Lokasi dan cara ke Limastiga Villa

Limastiga terletak di kampung yang tenang, Umbai, Melaka – hanya 15 minit dari Banda Hilir Melaka. Jangan tersalah sangka, walaupun tempat ini sunyi, tradisi dan keunikan kampung Melayu masih hidup dan anda bebas untuk mengamati dan mengalami suasana ini. Kampung Umbai terkenal sebagai hentian gastronomi untuk “ikan bakar” yang menarik pelancong tempatan dan juga pelancong dari dalam dan luar negara. Jika anda ingin menjelajahi Pulau Besar yang terkenal dengan legenda menariknya, anda boleh pergi ke sana dengan bot dari jeti Umbai/Pernu. Perjalanan dengan bot mengambil masa kira-kira 20 minit.

Alamat: 2046 Jalan Bukit Tembakau, 77300, Umbai Melaka

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Pelanggan

WhatsApp Limastiga


Dengan semua tarikan ini dan banyak lagi, Limastiga di Umbai Melaka adalah pilihan percutian yang tidak boleh anda lepaskan, sama ada dengan orang yang tercinta, keluarga atau kawan kawan.

Dengan kemudahan yang lengkap, pemandangan semulajadi yang menakjubkan, dan aktiviti yang menyeronokkan, Limastiga Villa adalah destinasi yang sempurna untuk mengisi waktu lapang anda dengan kegembiraan dan ketenangan yang seimbang. Sambutlah pengalaman tak terlupakan di Limastiga Villa, di mana keunikan dan kegembiraan berpadu menjadi satu.

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

Tempat Membeli Belah di Melaka

Bercakap mengenai tempat membeli belah di Melaka, pilihan destinasinya memanglah tidak sebanyak di Kuala Lumpur ataupun di Selangor. Namun sekiranya anda ingin cuci cuci...

Pantai Klebang Melaka – Ini Aktiviti WAJIB Pelancong Buat

Bercuti & melawat ke tempat bersejarah di Melaka itu pasti & memang tak dinafikan sangat best. Tetapi kalau jadual melancong di Melaka anda asyik dengan...

7 Homestay di Alor Gajah yang Pasti Anda Suka!

Alor Gajah merupakan daerah yang tidak asing lagi bagi pengunjung yang suka bercuti ke Melaka. Antara tempat-tempat menarik yang boleh anda add to list...

Muzium Senibina Malaysia Melaka – Keindahan Bangunan Ikonik Malaysia bawah Satu Bumbung

Bandar Hilir Melaka mempunyai banyak tempat bersejarah menarik untuk dilawati. Sekiranya anda berjalan kaki menerusi Jalan Kota dari Stadthuys Red Square menuju ke Kota...

Muzium Setem Melaka – Harga Tiket & Waktu Operasi Terkini

Muzium Setem Melaka yang terletak hanya beberapa meter dari Kota A Famosa ini merupakan sebuah bangunan lama yang telah dibina sejak era penjajahan Belanda....

10 Hotel Murah di Melaka untuk Percutian Bajet

Melaka merupakan bandar yang bersejarah dan mempunyai pelbagai tempat tarikan pelancong. Oleh itu, terdapat banyak hotel dan rumah penginapan yang murah dan selesa di...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x