Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

6 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Ampang Yang ‘Trusted’

Menemui syarikat pinjaman wang berlesen yang dipercayai adalah langkah penting untuk memastikan anda mendapatkan pengalaman pinjaman yang selamat dan dipatuhi undang-undang. Jika anda tinggal di Ampang, terdapat banyak syarikat pinjaman wang berlesen Ampang yang boleh anda mendapatkan perkhidmatan kewangan.

Di bawah ini, kami telah kongsikan senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT di Ampang untuk mudahkan anda membuat keputusan. Semua syarikat pinjaman wang berlesen yang kami senaraikan ini menawarkan pelbagai jenis pinjaman seperti pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, pinjaman rumah, dan lain-lain.

Ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Ampang


1. Forever Emax Enterprise

wang pinjaman berlesen

Forever Emax Enterprise antara syarikat pinjaman peribadi yang boleh dijadikan pilihan utama anda untuk mendapatkan pinjaman wang dengan kadar segera. Keistimewaan syarikat pinjam wang berlesen ini, pemohon akan mendapatkan pinjaman secara penuh tanpa ada sebarang potongan yang tidak masuk akal.

Selain itu, mereka turut menyediakan peluang kepada golongan yang mempunyai rekod CCRIS, CTOS, dan BLACKLIST untuk memohon pinjaman.

Oleh itu, jangan risau jika anda mempunyai rekod hutang kurang baik, kerana Forever Emax Enterprise tetap mempertimbangkan permohonan anda, kecuali jika anda tergolong dalam BLACKLIST MONEYLENDER.

Syarat kelulusan pinjaman wang berlesen di sini juga sangat longgar dan mudah di mana hanya beberapa dokumen ringkas diperlukan. Paling penting, syarikat pinjaman duit berlesen ini turut mengutamakan privasi pelanggan dan segala maklumat peribadi anda tidak akan dikongsi dengan pihak ketiga.

Anda juga boleh mendapatkan pinjaman segera tanpa cagaran, yuran, bayaran awal, atau penjamin. Selain itu, Forever Emax Enterprise juga menawarkan peluang untuk menyelesaikan hutang di syarikat lain dengan kadar faedah yang lebih murah.

Jadi, jangan tunggu lagi! Segeralah datang memohon pinjaman anda hari ini dengan Forever Emax Enterprise!

Alamat: No: 28-A, Jalan Mamanda 7, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. East Valley Enterprise

pinjaman duit berlesen

Pilihan syarikat pinjam wang berlesen seterusnya adalah East Valley Enterprise yang terletak di Ampang Point, Kuala Lumpur. Anda boleh jadikan ia pilihan terbaik untuk mendapatkan pinjaman yang sesuai dengan keperluan anda.

Dengan kadar faedah rendah dan berpatutan iaitu dengan hanya 1% – 1.5% sebulan, anda dapat menjimatkan kos pembayaran. Tempoh pinjaman yang fleksibel juga memudahkan anda untuk menyesuaikan pembayaran dengan gaya hidup dan komitmen kewangan anda.

Jangan risau tentang kelulusan! Ini adalah kerana East Valley Enterprise menyediakan perkhidmatan kelulusan pinjaman yang segera dan menerima pemohon yang berada dalam senarai blacklist, CCRIS, CTOS, dan lain-lain lagi.

Menepati misi mereka iaitu memberikan perkhidmatan yang mesra dan professional, East Valley Enterprise adalah pilihan terbaik untuk mendapatkan pinjaman anda.

Namun, terdapat beberapa syarat yang perlu dipatuhi antaranya anda mestilah berumur 18 tahun dan ke atas, memiliki gaji bulanan minimum RM 1100, dan merupakan warganegara Malaysia.

Hanya pemohon pinjaman yang menerima gaji secara autocredit sahaja akan diterima, bagi pemohon yang menerima gaji tunai anda tidak memenuhi syarat kelayakan.

Jadi, dengan tawaran menarik di atas, jangan tunggu lagi! Pilih East Valley Enterprise untuk memenuhi keperluan kewangan anda dengan cara yang mudah dan cepat.

Alamat: No. 90-M, Lorong Mamanda 1, Ampang Point, Ampang, 68000, Ampang, Selangor

Waktu Operasi: Dibuka setiap hari 10.00am – 10.00pm

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Top Pioneer Capital Sdn. Bhd.

pinjaman peribadi berlesen

Top Pioneer Capital Sdn. Bhd. adalah pemberi pinjaman wang berlesen dengan reputasi yang kukuh. Syarikat pinjaman peribadi ini juga berdaftar dengan Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951.

Antara tawaran pinjaman yang diberikan adalah seperti perkhidmatan pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan, pinjaman gadai janji, dan pemindahan baki.

Menariknya, syarikat wang pinjaman berlesen ini turut menawarkan pinjaman berjangka dan pinjaman pusingan.

Pinjaman berjangka dikeluarkan dengan pembayaran balik prinsip berjadual dalam tempoh tertentu, baik secara sekaligus atau secara progresif.

Manakala, pinjaman pusingan pula disediakan untuk pengeluaran oleh peminjam, tetapi perlu dibayar balik sepenuhnya apabila matang, dan ia juga boleh ditarik semula oleh peminjam dalam tempoh pinjaman tertentu.

Dengan keistimewaan yang diberikan, anda perlu jadikan Top Pioneer Capital Sdn Bhd sebagai pilihan anda!

Alamat: 60B, Jalan Wawasan Ampang 2/3, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang HL Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 6.00am (Isnin – jumaat), 9:30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Winguan Sdn. Bhd. – Pinjaman Wang Berlesen Ampang

mohon loan

Syarikat Winguan Sdn. Bhd. adalah sebuah agensi pinjaman peribadi yang sangat dipercayai dan terkenal di Ampang. Dikenali kerana perkhidmatan yang mesra, pantas, dan berkualiti tinggi, mereka telah membantu ramai individu dengan kemudahan kewangan yang menyeluruh.

Berdasarkan prestasi perkhidmatan yang membanggakan, Syarikat Winguan adalah pilihan terbaik dengan perundingan kewangan yang menyenangkan dan servis yang pantas. Mereka berdedikasi untuk memberikan idea dan penyelesaian yang sesuai bagi pelanggan mereka.

Sebagai sebuah agensi pinjaman wang berlesen, syarikat ini menjadikan proses pinjaman anda menjadi begitu mudah dan cepat serta menawarkan jadual bayaran yang fleksibel untuk memenuhi keperluan anda.

Jadi, bagi anda yang sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen yang boleh dipercayai, Syarikat Winguan Sdn. Bhd. adalah pilihan yang sangat disyorkan untuk mendapatkan khidmat pembiayaan kewangan yang terbaik!

Alamat: 45b, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, 55100 Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Malaysia

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am - 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


5. Multi Rainbow Express Sdn. Bhd.

pinjam loan ampang

Multi Rainbow Express Sdn. Bhd. juga merupakan syarikat pemberi pinjaman wang berlesen yang menawarkan perkhidmatan perundingan pinjaman yang profesional, mesra, dan cepat untuk kakitangan kerajaan & swasta, termasuk mereka yang telah disenarai hitam.

Peminjam turut mempunyai pelbagai pilihan skim pinjaman berdasarkan jumlah kelulusan pinjaman dan tempoh bayar balik dengan syarat-syarat pembayaran balik yang berbeza mengikut skim ansuran dengan kadar faedah yang rendah dan murah untuk mengurangkan beban kewangan peminjam.

Syarikat ini juga menawarkan pinjaman peribadi dengan nilai tinggi dan kelulusan yang cepat, tanpa mengenakan caj upfront, serta menawarkan skim bayaran yang fleksibel dengan kadar faedah yang menarik.

Selain itu, Multi Rainbow Express Sdn. Bhd. ini turut menjamin kelulusan hutang untuk individu yang tersenarai dalam blacklist/CCRIS/CTOS tanpa memerlukan penjamin atau cagaran.

Alamat: No. 13C, Jalan Mamanda 7/1, Taman Dato Ahmad Razali, 68000 Ampang Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 8:30am – 5.00pm (Isnin – jumaat), 8:30am – 2.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Pinjaman wang berlesen Jie xing tat enterprise

syarikat loan ampang

Jie Xing Tat Enterprise adalah antara pilihan terbaik untuk memenuhi keperluan kewangan anda. Dengan pelbagai tempoh bayaran yang fleksibel, pinjaman peribadi syarikat pinjaman berlesen ini direka khas untuk memudahkan gaya hidup anda.

Selain itu, kelebihan lain ialah kelulusan yang pantas di mana setiap permohonan hanya mengambil masa di antara 30 minit hingga 1 jam sahaja.

Alamat: Lot 460 Wisma Central, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur Malaysia

Waktu Operasi: Dibuka 24 jam setiap hari.

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


Ingatlah bahawa pinjaman perlu dilakukan dengan bijaksana dan bertanggungjawab. Sebelum membuat sebarang keputusan, anda perlu pertimbangkan kesesuaian pinjaman dengan keperluan dan kemampuan kewangan anda.

Jika perlu, dapatkan nasihat daripada penasihat kewangan sebelum membuat keputusan akhir.

Semoga dengan adanya senarai di atas, ia dapat membantu anda dalam mencari syarikat pinjaman wang berlesen yang sesuai di Ampang. Selamat mencari dan semoga berjaya dalam rancangan kewangan anda!

Rate this post

Anda Mungkin Berminat

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen di Cheras

Dalam dunia kewangan, pinjaman wang berlesen menjadi pilihan utama bagi mereka yang memerlukan bantuan kewangan segera. Bagi anda yang tinggal di kawasan Cheras, jangan...

Top 4 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Rawang

Dalam usaha untuk memenuhi keperluan kewangan, ramai yang sebenarnya buntu untuk memilih syarikat pinjaman wang berlesen Rawang yang paling terbaik. Ini adalah kerana di Rawang,...

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Bangi Berdaftar

Pinjaman wang berlesen ialah satu bentuk pinjaman yang disediakan oleh institusi kewangan berlesen sah. Di kawasan Bangi, pinjaman duit berlesen adalah pilihan popular bagi...

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Gombak Yang Popular

Masalah kewangan adalah sesuatu yang boleh dialami oleh sesiapa sahaja pada suatu ketika dalam hidup mereka. Dalam keadaan di mana keperluan kewangan amat diperlukan,...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Selangor

Pandemik covid-19 terlihat tanpa penghujungnya. Sebahagian syarikat terpaksa ditutup dan sebilangan pekerja kehilangan kerja. Kehidupan yang terdesak memaksa mereka memohon pinjaman wang demi kelangsungan...

TOP 3 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh

Hai, saya berminat nak buat pinjaman, boleh bagi info? Dengan keadaan ekonomi dunia yang semakin teruk sekarang, ramai individu dan keluarga sedang berdepan dengan cabaran...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x