Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Petaling Jaya Yang Mudah Dan Cepat

Anda memerlukan pembiayaan pantas untuk keperluan kewangan dan sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen terbaik di sekitar Petaling Jaya? Walaupun terdapat banyak syarikat pinjaman wang berlesen Petaling Jaya yang boleh anda pohon, untuk membuat pilihan tepat adalah sangat sukar.

Oleh itu, bagi membantu anda membuat pilihan tepat, dalam artikel kali ini, kami akan kongsikan lima firma pinjaman wang berlesen terkemuka yang terdapat di Petaling Jaya.

Syarikat-syarikat ini juga sangat terbukti dalam memberikan perkhidmatan yang cepat dan senang kepada para pelanggan dengan proses permohonan yang mudah dan nilai pinjaman yang tinggi.

Jom ikuti perkongsian di bawah untuk ketahuinya!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Petaling Jaya Paling Terbaik


1. Pinjaman Wang Prospek Ganda Sdn. Bhd.

pinjam loan

Dapatkan pinjaman peribadi segera di Seksyen 16, Petaling Jaya dengan Prospek Ganda Sdn. Bhd. Syarikat pinjaman wang berlesen ini sangat mematuhi peraturan dan undang-undang KPKT.

Syarikat Prospek Ganda Sdn. Bhd. menawarkan pinjaman dengan kadar faedah yang rendah dengan pelbagai jenis pilihan seperti Pinjaman Bercagar, Pinjaman Perniagaan, dan Pemindahan Baki Hutang.

Selain kadar faedah yang paling rendah, terdapat pelbagai lagi tawaran menarik yang lain seperti jumlah pinjaman lebih tinggi, tempoh pinjaman lebih panjang, bayaran ansuran bulanan lebih murah di mana ke semua ini dapat membantu anda melangsaikan hutang dengan cepat dan mudah.

Paling penting, semua proses permohonan anda adalah sulit dan dijaga dengan selamat. Istimewanya lagi, anda boleh mendapatkan pinjaman dalam tempoh masa hanya dari 30 minit hingga 1 jam sahaja.

Tidak kira sama ada anda merupakan pekerja kerajaan, swasta, atau pencen, anda layak untuk memohon pinjaman wang berlesen dengan bayaran yang sangat fleksibel. Malah, setiap permohonan juga tidak memerlukan upfront payment, deposit, dan penjamin.

Jangan tunggu lagi, hubungi maklumat di bawah untuk menyelesaikan masalah kewangan anda hari ini juga!

Alamat: 15, Lorong Universiti C, Seksyen 16, 46350 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 1.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


2. Top Power Biz Sdn. Bhd.

pinjam loan petaling jaya

Pilihan syarikat pinjaman berlesen di Petaling Jaya yang seterusnya adalah Top Power Biz Sdn. Bhd. Syarikat wang pinjaman berlesen merupakan pilihan terbaik bagi mereka yang memerlukan pinjaman wang dengan beberapa kelebihan yang menarik.

Tidak seperti syarikat pinjaman peribadi berlesen yang lain, Top Power Biz Sdn. Bhd. boleh membantu anda menyelesaikan pinjaman atau hutang yang anda lakukan di tempat lain tanpa sebarang peraturan ketat.

Proses permohonan di sini juga sangat cepat, hanya dalam masa 1 jam sahaja anda sudah boleh tahu permohonan diluluskan atau tidak. Bukan itu sahaja, di sini juga tidak memerlukan anda untuk membuat upfront payment atau bayaran muka serta deposit.

Satu lagi perkara penting dan sangat dititikberatkan, maklumat peribadi anda juga akan dirahsiakan dan memberi anda jaminan privasi.

Kadar faedah yang ditawarkan juga adalah sangat rendah dan anda turut dibolehkan untuk membuat bayaran balik pinjaman secara ansuran dengan jadual pembayaran yang fleksibel dan sesuai dengan keperluan anda.

Top Power Biz Sdn. Bhd. yang merupakan syarikat pinjaman wang berlesen di Petaling Jaya, menawarkan peluang pinjaman kepada semua golongan pekerja, termasuk yang berstatus blacklist bank, CTOS, dan CCRIS.

Tempoh pinjaman yang ditawarkan juga cukup panjang, sehingga 60 bulan (5 tahun), memberikan anda fleksibiliti dalam menguruskan pembayaran balik pinjaman.

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk berurusan dengan Top Power Biz Sdn. Bhd. yang merupakan pilihan terbaik untuk mengatasi masalah kewangan anda dengan mudah dan cepat.

Alamat: No.C2, Lorong 8/1e, Bangunan Khas, Seksyen 8 Petaling Jaya, 46050 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Pinjaman Wang Berlesen Sanjung Sinar Resources

pinjam wang berlesen

Sanjung Sinar Resources merupakan syarikat pemberi pinjam wang berlesen di Petaling Jaya yang berperanan sebagai Perunding Kewangan.

Mereka memberi bantuan kepada pelanggan untuk menyelesaikan masalah kewangan tanpa memerlukan penjamin atau cagaran, dan pelanggan yang berada dalam senarai Blacklist juga layak memohon tanpa bayaran pendahuluan.

Syarikat ini turut berdaftar dengan Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT).

Oleh itu, jadikan Syarikat pinjaman berlesen Sanjung Sinar Resources ini sebagai salah satu pilihan terbaik anda!

Alamat: B2-2, Signature Park, 3, Jalan Teknologi 2/1B, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 2.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Pinjaman Peribadi Islamik

pinjaman peribadi berlesen

Pinjaman Peribadi Islamik adalah pusat pembiayaan yang menyediakan pakej pinjaman berdasarkan prinsip Syariah kepada Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun, dan GLC yang terdiri daripada 20 koperasi, yayasan, dan bank yang menawarkan pelbagai pakej pembiayaan tanpa unsur riba ataupun pinjaman berlesen.

Beberapa pakej popular ditawarkan oleh Pinjaman Peribadi Islamik ini seperti pakej dengan kadar rendah, pakej komitmen tinggi, pakej proses cepat, pakej luar payslip, pakej suami isteri, dan pakej tutup AKPK.

Pakej pinjaman yang disediakan juga adalah sangat menarik dengan amaun pembiayaan dari RM10,000 (minimum) hingga RM200,000 (maksimum). Tempoh pembiayaan pula sehingga 10 tahun dengan kadar untung bermula dari 2.38%.d

Menariknya lagi, syarikat ini turut menawarkan perlindungan Takaful kepada pelanggan, dan mereka dapat memilih untuk membayar ansuran melalui biro angkasa atau bayaran luar slip gaji melalui arahan Autodebit. Penggunaan slip gaji juga tidak memerlukan tanda tangan majikan atau penjamin.

Pinjaman Peribadi Islamik ini telah mula beroperasi sejak tahun 2009 lagi. Ia sangat dikenali dengan reputasi tinggi sebagai pusat pembiayaan yang tulus, selamat, dan transparan tanpa pembayaran pendahuluan atau caj-caj tersembunyi.

Alamat: Jalan PJU 10/3C, Damansara Damai, 47830 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 6.00pm (Isnin – jumaat)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes 


5. Syarikat Maju Jaya – Pinjaman Wang Berlesen Petaling Jaya

pinjaman wang berlesen

Berdaftar di bawah Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan, dan Kerajaan Tempatan berdasarkan Akta 1951 Pemberi Pinjaman Wang, Syarikat Maju Jaya turut menawarkan pembiayaan pinjaman dengan jumlah pinjaman yang lebih tinggi, kadar faedah yang rendah, pilihan skim/pakej pinjaman, dan pelan ansuran yang fleksibel.

Selain itu, Syarikat Maju Jaya juga turut menyediakan proses permohonan yang mudah dan walaupun nama anda telah disenarai hitam, mempunyai CTOS, atau CCRIS, anda tetap layak memohon.

Dengan tawaran yang menarik ini, apa kata kalau anda mula mohon sekarang melalui borang dalam talian. Kelulusan juga akan diberikan dengan pantas iaitu hanya dalam masa satu jam.

Alamat: 628 B TKT, Plaza Seri Setia, 2, Jalan Besar, Sungai Way Free Trade Industrial Zone, 47300 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Pinjaman wang berlesen ialah pilihan terbaik yang boleh membantu anda untuk mengatasi cabaran kewangan dengan cara yang selamat dan boleh dipercayai terutama di Petaling Jaya ini.

Jadi, jika anda sedang mencari pembiayaan yang sesuai dengan pelan ansuran bulanan yang berpatutan dan kadar faedah yang rendah di sekitar Petaling Jaya, cuba berurusan dengan mana-mana syarikat pinjaman wang berlesen yang kami kongsikan di atas!

Jangan lepaskan peluang yang menarik ini dan sila mohon sekarang untuk dapatkan dana yang anda perlukan dengan kemudahan dan kelulusan yang begitu cepat dan mudah!

Semoga membantu!

3.7/5 - (3 votes)

Anda Mungkin Berminat

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Bangi Berdaftar

Pinjaman wang berlesen ialah satu bentuk pinjaman yang disediakan oleh institusi kewangan berlesen sah. Di kawasan Bangi, pinjaman duit berlesen adalah pilihan popular bagi...

6 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Ampang Yang ‘Trusted’

Menemui syarikat pinjaman wang berlesen yang dipercayai adalah langkah penting untuk memastikan anda mendapatkan pengalaman pinjaman yang selamat dan dipatuhi undang-undang. Jika anda tinggal...

Top 4 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Rawang

Dalam usaha untuk memenuhi keperluan kewangan, ramai yang sebenarnya buntu untuk memilih syarikat pinjaman wang berlesen Rawang yang paling terbaik. Ini adalah kerana di Rawang,...

TOP 3 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh

Hai, saya berminat nak buat pinjaman, boleh bagi info? Dengan keadaan ekonomi dunia yang semakin teruk sekarang, ramai individu dan keluarga sedang berdepan dengan cabaran...

6 Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam Terbaik

Majoriti rakyat Malaysia sekarang berdepan dengan masalah kewangan. Tekanan kos sara hidup yang semakin meningkat naik membuatkan ramai mulai buntu bagaimana cara untuk dapatkan...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Selangor

Pandemik covid-19 terlihat tanpa penghujungnya. Sebahagian syarikat terpaksa ditutup dan sebilangan pekerja kehilangan kerja. Kehidupan yang terdesak memaksa mereka memohon pinjaman wang demi kelangsungan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x