Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

TOP 3 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh

Hai, saya berminat nak buat pinjaman, boleh bagi info?

Dengan keadaan ekonomi dunia yang semakin teruk sekarang, ramai individu dan keluarga sedang berdepan dengan cabaran kewangan yang serius. Dalam situasi seperti ini, ramai yang beralih kepada syarikat pinjaman wang berlesen untuk mencari bantuan kewangan terutama bagi individu dan keluarga yang tinggal di kawasan Sungai Buloh. Sebenarnya, terdapat beberapa syarikat pinjaman wang berlesen Sungai Buloh yang dapat memberikan bantuan yang anda perlukan.

Untuk ketahui apakah senarai syarikat pinjaman wang berlesen tersebut, ikuti perkongsian di bawah!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh


1. AGH CAHAYA RESOURCES

pinjaman berlesen

AGH CAHAYA RESOURCES merupakan syarikat yang terhad dalam pemberian pinjaman di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur. Melalui syarikat ini, anda tidak memerlukan sebarang pembayaran fees apabila pinjaman telah diluluskan.

Perlu diingat juga, AGH CAHAYA RESOURCES tidak menyediakan perkhidmatan pinjaman melalui surat kelulusan loan melalui talian atau WhatsApp. Semua urusan pinjaman hanya boleh dilakukan di pejabat urusan rasmi syarikat tersebut.

Bagi pengguna yang mungkin menerima tawaran pinjaman daripada ejen yang menuntut pembayaran fees dan lain-lain, disarankan untuk menyemak kebenaran maklumat tersebut di pejabat atau WhatsApp rasmi AGH CAHAYA RESOURCES.

Proses permohonan juga adalah cepat, mudah, dan selamat dengan kelulusan yang dijangka dapat diperoleh dalam tempoh 30 minit sahaja.

Untuk anda yang sedang berdepan cabaran kewangan, bolehlah jadikan AGH CAHAYA RESOURCES pilihan utama!

Alamat: 1st Floor, 61A, Jalan TSB 10A, Taman Industri Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am - 5:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am - 2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. Pasti Tunai Jaya Trading (001514739-X)

pinjaman duit berlesen

Pasti Tunai Jaya Trading (001514739-X) adalah sebuah syarikat pinjam wang berlesen menawarkan pinjaman tanpa sebarang pembayaran sebelum loan anda diluluskan.

Pinjaman yang disediakan termasuk pinjaman koperasi yang khas kepada kakitangan kerajaan, pinjaman peribadi khas kepada kakitangan kerajaan, syarikat swasta, golongan pencen, dan perkeso, serta pinjaman EPF untuk mengeluarkan wang dari akaun EPF.

Syarikat ini juga menerima pinjaman dengan cagaran telefon bimbit atau laptop yang boleh menukar wang.

Antara kelebihan memilih syarikat ini termasuk komisen lumayan yang diberikan jika anda memperkenalkan kawan kepada mereka, had pinjaman yang lebih tinggi, faedah yang rendah, tempoh pembayaran yang panjang dan fleksibel, kemudahan untuk melangsaikan hutang di syarikat lain termasuk ALONG, serta kemudahan pembayaran wang pendahuluan untuk kereta, rumah, motosikal, dan lain-lain.

Permohonan pinjaman ini akan diluluskan dalam masa 1/2 jam, dan perkhidmatan yang sangat selamat, di mana semua maklumat peribadi anda akan dirahsiakan.

Bukan sahaja di Sungai Buloh, syarikat pinjam wang berlesen ini juga turut menerima permohonan dari seluruh Selangor dan Kuala Lumpur.

Untuk syarat-syarat permohonan pinjaman pula, anda perlu menyediakan I/C Photostat, buku bank yang telah dikemaskini atau penyata bank 3 bulan, penyata gaji terkini 3 bulan, dan bil air serta bil elektrik terkini.

Perlu diingat bahawa syarikat ini tidak menerima permohonan daripada individu yang bekerja sendiri dan menerima gaji dalam bentuk tunai.

Alamat: No.385 (Tingkat 1), Jalan 1a/3, Bandar Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor.

Waktu Operasi: 9.00am – 5.00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. BARCELONA RESOURCES

wang pinjaman berlesen

Pilihan seterusnya adalah BARCELONA RESOURCES. Syarikat pinjaman duit berlesen ini menawarkan pakej pinjaman yang mudah, pantas, mesra, dan sulit, dengan kelulusan serta-merta dengan kadar faedah serendah 1-1.5%.

Menariknya, anda tidak memerlukan penjamin atau cagaran, dan pakej-pakej pinjaman yang disediakan turut sesuai untuk golongan kerja swasta, kerajaan, pencen, PERKESO, SOCSO, dan KWSP.

Jumlah pinjaman yang boleh diperoleh antara RM500 hingga RM100,000 ke atas dengan jangka masa bayaran dari 30 minit hingga 2 jam.

Jadi, jika anda memerlukan wang dengan segera untuk keperluan peribadi atau perniagaan anda, hubungi maklumat di bawah untuk berurusan!

Alamat: no tingkat 1, 377, Jalan 1a/3, Bandar Baru Sungai Buloh, 47000 Sungai Buloh, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 6:00pm (Isnin – sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Cara Kenalpasti Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Berdaftar atau Tidak

Antara cara untuk kenal pasti sama ada syarikat pinjaman yang anda ingin berurusan adalah berdaftar atau tidak adalah seperti berikut:

  • Memiliki Lesen

Pemberi pinjam wang yang berlesen memiliki lesen sah dari pihak berkuasa dengan menyertakan nombor lesen dan tarikh pengesahan dalam iklan mereka.

  • Nombor Permit Iklan

Selain itu, iklan mereka juga harus mempunyai nombor permit iklan yang sah. Dalam iklan, mereka juga wajib menyertakan nama, alamat, dan nombor telefon pemberi pinjam wang berlesen untuk memudahkan pelanggan menghubungi mereka.

  • Lampirkan Kadar Faedah dalam Iklan

Satu lagi perkara penting yang ditunjukkan dalam iklan adalah kadar faedah yang jelas. Pemberi pinjam wang berlesen menunjukkan kadar faedah dengan terang, membolehkan pelanggan membandingkan dan memilih pilihan yang sesuai dengan bajet dan keperluan mereka.

Sebaliknya, pemberi pinjam wang yang tidak berlesen tidak memiliki lesen sah, dan iklan mereka cenderung tidak menyediakan butir-butir penting.

Oleh itu, anda perlu berhati-hati dan mengelakkan berurusan dengan pemberi pinjam wang yang tidak berlesen untuk menghindari masalah atau risiko yang tidak diingini.

Semoga dengan perkongsian di atas, semua urusan anda akan dipermudahkan!

5/5 - (1 vote)

Anda Mungkin Berminat

6 Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam Terbaik

Majoriti rakyat Malaysia sekarang berdepan dengan masalah kewangan. Tekanan kos sara hidup yang semakin meningkat naik membuatkan ramai mulai buntu bagaimana cara untuk dapatkan...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Selangor

Pandemik covid-19 terlihat tanpa penghujungnya. Sebahagian syarikat terpaksa ditutup dan sebilangan pekerja kehilangan kerja. Kehidupan yang terdesak memaksa mereka memohon pinjaman wang demi kelangsungan...

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Puchong

Terlalu banyak pilihan juga merupakan perkara yang mengganggu fikiran terutama jika ia melibatkan hal yang penting terutama kewangan. Sama seperti syarikat pinjaman wang berlesen,...

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Bangi Berdaftar

Pinjaman wang berlesen ialah satu bentuk pinjaman yang disediakan oleh institusi kewangan berlesen sah. Di kawasan Bangi, pinjaman duit berlesen adalah pilihan popular bagi...

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen di Cheras

Dalam dunia kewangan, pinjaman wang berlesen menjadi pilihan utama bagi mereka yang memerlukan bantuan kewangan segera. Bagi anda yang tinggal di kawasan Cheras, jangan...

6 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Ampang Yang ‘Trusted’

Menemui syarikat pinjaman wang berlesen yang dipercayai adalah langkah penting untuk memastikan anda mendapatkan pengalaman pinjaman yang selamat dan dipatuhi undang-undang. Jika anda tinggal...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x