Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

Top 4 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Rawang

Dalam usaha untuk memenuhi keperluan kewangan, ramai yang sebenarnya buntu untuk memilih syarikat pinjaman wang berlesen Rawang yang paling terbaik. Ini adalah kerana di
Rawang, ia merupakan sebuah kawasan yang terdapat pelbagai jenis syarikat pinjaman wang berlesen sama ada berdaftar atau tidak.

Salah satu syarikat pinjaman yang berdaftar dan sah adalah Kym Capital Sdn. Bhd. dan kebanyakan syarikat-syarikat lain di kawasan ini menawarkan pelbagai pakej pinjaman yang fleksibel dan dipercayai oleh penduduk tempatan serta beroperasi secara sah di bawah kawalan penguatkuasaan kerajaan.

Untuk memudahkan anda membuat pilihan tepat dengan cara yang pantas, di bawah ini kami kongsikan senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT di Rawang untuk elakkan anda daripada ditipu. Jom lihat!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Rawang


1. Kredit Komuniti M-Qirad (Pinjaman Wang Berlesen Rawang)

pinjaman peribadi berlesen

Dengan sokongan kewangan daripada syarikat pinjaman duit berlesen M-Qirad, anda dapat mencapai kestabilan kewangan dan penyelesaian untuk masalah kewangan peribadi anda.

Sebagai syarikat perunding kewangan peribadi, syarikat ini akan memberikan laporan analisis kewangan berdasarkan maklumat yang anda berikan kepada mereka.

M-Qirad akan berkomunikasi dengan rakan kerjasama mereka untuk mencari apakah cara yang paling terbaik bagi anda untuk mendapatkan bantuan kewangan.

Perkhidmatan yang disediakan di syarikat pinjaman duit berlesen ini termasuklah penilaian status kewangan individu, perundingan pakej pinjaman, dan penyelesaian masalah kewangan peribadi.

Syarikat pinjaman duit berlesen ini juga akan memastikan anda mendapat pinjaman dengan jumlah tertinggi dan kadar faedah yang terendah, serta dengan tawaran pembayaran yang fleksibel.

Setiap permohonan pinjaman berlesen yang anda pohon juga akan mendapat kelulusan yang cepat, mudah, dan selamat dengan kadar faedah serendah 1.5% melalui tempoh bayaran yang fleksibel.

Alamat: 13A, Jalan Bandar Rawang 2, Pusat Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9.30am – 5.30pm (Isnin – jumaat), 9.30am – 2.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


2. KYM CAPITAL SDN. BHD.

pinjaman peribadi berlesen

Pilihan senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT yang seterusnya adalah KYM CAPITAL SDN. BHD. Ia merupakan sebuah syarikat pinjaman peribadi berlesen yang telah beroperasi selama 6 tahun sebagai agensi pinjaman berlesen profesional.

Syarikat pinjaman peribadi berlesen ini menawarkan pelbagai pakej pinjaman yang fleksibel, dengan jumlah pinjaman yang lebih tinggi seperti RM1000, RM5000, RM10000, RM30000, RM50000, RM80000, dan RM100000 mengikut keperluan kewangan anda.

Kelebihan jika anda pinjam wang berlesen dari KYM CAPITAL SDN. BHD. ini, permohonan boleh dibuat tanpa sebarang deposit, tanpa penjamin, tanpa cagaran, dan tandatangan majikan.

Tempoh bayaran juga adalah sangat fleksibel iaitu bermula dari 6 bulan hingga 10 tahun dengan bayaran tetap setiap bulan. Proses permohonan pinjaman berlesen yang dipohon juga sangat cepat, iaitu hanya mengambil masa selama 5-25 minit untuk menyemak dokumen dan mendapatkan kelulusan wang.

Paling menarik, syarikat pinjaman peribadi berlesen ini turut menawarkan 0% faedah, serta kemudahan bayaran bulanan yang mudah. Pelanggan juga diberi peluang untuk menyelesaikan semua pinjaman yang sedang mereka lakukan di tempat lain dan memohon pinjaman baru di sini.

Jadi, bagi anda yang memerlukan pinjaman wang serta inginkan syarat-syarat pinjam wang berlesen yang mudah dengan pemprosesan yang cukup pantas, KYM CAPITAL SDN. BHD. adalah pilihan yang sesuai untuk anda pertimbangkan!

Alamat: No 51 A 1st Floor, Jalan Bandar Rawang 2, Bandar Selangor, 48000 Rawang, Selangor

Waktu Operasi: 9:00am – 5:00pm (Isnin – jumaat), 9:00am - 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Suterajaya Utama Resources Sdn. Bhd. (1175567-M)

pinjam wang berlesen

Pilihan lain untuk syarikat wang pinjaman berlesen yang boleh anda pertimbangkan adalah Suterajaya Utama Resources Sdn. Bhd. (1175567-M). Syarikat wang pinjaman berlesen ini merupakan pilihan terbaik untuk anda kerana ia menawarkan banyak kelebihan yang memudahkan anda mendapatkan pinjaman.

Pertama sekali, anda tidak perlu membayar deposit untuk memohon pinjaman dan boleh melakukan semakan kelayakan secara percuma untuk mengetahui sama ada anda layak atau pun tidak.

Proses permohonan yang anda pohon juga sangat pantas dengan mengambil masa hanya 30 minit sahaja. Selain itu, syarikat wang pinjaman berlesen Suterajaya Utama Resources Sdn. Bhd. ini turut menawarkan pakej pinjaman yang sangat fleksibel dan sesuai dengan keperluan anda.

Sekiranya nama anda terdapat dalam senarai CTOSS/CRISS, jangan risau! Suterajaya Utama Resources Sdn. Bhd. tetap menerima permohonan anda.

Paling penting, segala maklumat peribadi anda akan dijaga kerahsiaannya tanpa perlu anda merasa bimbang.

Dengan syarat kelayakan yang mudah, apa kata kalau anda jadikan Suterajaya Utama Resources Sdn. Bhd. ini sebagai pilihan utama untuk dapatkan bantuan kewangan dengan kadar yang cepat dan mudah.

Alamat: No. 35, Tkt 1, Jalan Adenium 2G/7, Pusat Perniagaan Adenium, Seksyen BB5, Bandar Bukit Beruntung, 48300. Rawang, Selangor.

Waktu Operasi: 9:00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:00am - 3:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


4. Borasmas Enterprises (AL-Rahn)

pinjaman peribadi

Dengan kelulusan daripada Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951, Perkhidmatan Kredit Komuniti Borasmas Enterprises (AL-Rahn) telah beroperasi dengan jayanya selama lebih dari 13 tahun di Bandar Baru Rawang.

Syarikat ini menawarkan pinjaman peribadi yang mudah, cepat, dan fleksibel dengan jumlah pinjaman sehingga RM30,000 dengan tempoh ansuran bulanan selama 3 hingga 4 tahun.

Proses dokumen juga adalah cepat iaitu dengan hanya dalam tempoh 1 jam, anda boleh ketahui sama ada permohonan lulus atau tidak dan yang menariknya lagi, pinjaman wang tersebut akan diserahkan pada hari yang sama.

Jika anda berada jauh dari pejabat dan tidak boleh datang untuk berurusan, jangan risau! Syarikat ini akan menghantar wakil mereka ke lokasi anda tanpa sebarang caj tambahan.

Selain itu, mereka juga turut menawarkan pinjaman penuh (full payout) tanpa potongan caj dan jika anda sedang berhadapan dengan masalah BLACKLIST/CTOS/CCRIS dan gagal membuat pinjaman di bank, Borasmas Enterprises (AL-Rahn) adalah pilihan alternatif yang bersedia untuk membantu masalah kewangan anda.

Alamat: 21A Jalan Bandar Rawang 2 Bandar Baru, Bandar Rawang, 48000 Rawang, Selangor Malaysia

Waktu Operasi: Mon: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am -  2:00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Semoga dengan perkongsian di atas, anda sudah tahu syarikat manakah yang mendapat kepercayaan anda untuk bantuan kewangan.

Oleh itu, jangan lengahkan waktu untuk hantar permohonan bagi mendapatkan bantuan kewangan supaya krisis kewangan anda alami sekarang dapat diselesaikan dengan segera.

Diharapkan dengan bantuan syarikat pinjaman berlesen ini, anda dapat mencapai penyelesaian kewangan yang sesuai dengan keperluan peribadi anda, serta mengurangkan bebanan kewangan anda melalui cara yang mudah dan cekap.

5/5 - (2 votes)

Anda Mungkin Berminat

6 Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam Terbaik

Majoriti rakyat Malaysia sekarang berdepan dengan masalah kewangan. Tekanan kos sara hidup yang semakin meningkat naik membuatkan ramai mulai buntu bagaimana cara untuk dapatkan...

TOP 5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Puchong

Terlalu banyak pilihan juga merupakan perkara yang mengganggu fikiran terutama jika ia melibatkan hal yang penting terutama kewangan. Sama seperti syarikat pinjaman wang berlesen,...

4 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kajang Paling Dipercayai

Anda sedang menghadapi cabaran kewangan? Bank terus menolak permohonan pinjaman anda? Jangan risau! Terdapat banyak syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kajang yang mampu membantu menyelesaikan...

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Petaling Jaya Yang Mudah Dan Cepat

Anda memerlukan pembiayaan pantas untuk keperluan kewangan dan sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen terbaik di sekitar Petaling Jaya? Walaupun terdapat banyak syarikat pinjaman...

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Klang Paling Pantas Dan Mudah

Adakah anda sedang mencari penyelesaian kewangan yang paling cepat dan mudah di Klang? Antara jalan yang paling membantu anda dalam menyelesaikan masalah sumber kewangan...

TOP 3 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh

Hai, saya berminat nak buat pinjaman, boleh bagi info? Dengan keadaan ekonomi dunia yang semakin teruk sekarang, ramai individu dan keluarga sedang berdepan dengan cabaran...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x