Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

6 Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam Terbaik

Majoriti rakyat Malaysia sekarang berdepan dengan masalah kewangan. Tekanan kos sara hidup yang semakin meningkat naik membuatkan ramai mulai buntu bagaimana cara untuk dapatkan wang segera bagi menampung pendapatan yang tidak mencukupi. Namun, jangan risau, bagi anda yang memerlukan wang dengan kadar segera dan menetap di Shah Alam, terdapat beberapa syarikat pinjaman wang berlesen Shah Alam yang mampu membantu menyelesaikan masalah anda!

Di bawah ini, kami kongsikan semua senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar KPKT di Shah Alam yang boleh anda berurusan. Jom lihat!

Senarai Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam


1. Oval Enterprise – Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam

pinjaman peribadi berlesen

Syarikat pinjaman wang berlesen Shah Alam yang pertama adalah Oval Enterprise. Oval Enterprise merupakan syarikat pinjaman wang berlesen yang diluluskan oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951.

Syarikat Oval Enterprise mempunyai pengalaman yang terbaik untuk membantu anda dalam memberi wang pinjaman berlesen dengan cara penyelesaian yang paling inovatif untuk transaksi komersil, serta memberi pinjaman peribadi dengan pinjaman kelulusan yang begitu cepat dan dipercayai.

Dengan perkhidmatan cemerlang dan terbaik, apa kata kalau anda turut jadikan Oval Enterprise ini sebagai pilihan utama!

Alamat: No. 37A (Tingkat 1) Jalan Utas B 15/B, Seksyen 15, 40000 Shah Alam Selangor Darul Ehsan

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Ulasan Bisnes


2. Eng Lai Sdn Bhd (1306883-P)

pinjaman duit berlesen

Eng Lai Sdn Bhd (1306883-P) adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang beroperasi di Seksyen 16, Shah Alam, Selangor.

Berdaftar di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951 yang diberi oleh Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan, syarikat ini menawarkan perkhidmatan terbaik bagi membantu menyelesaikan masalah kewangan anda tanpa rasa ragu.

Dengan layanan yang mesra pelanggan serta permohonan yang mudah diluluskan, anda perlu masukkan Eng Lai Sdn. Bhd. dalam senarai syarikat pinjaman duit berlesen pilihan anda.

Bukan itu sahaja, permohonan untuk pinjam wang berlesen di Eng Lai Sdn. Bhd ini juga boleh dilakukan tanpa perlu ada penjamin, tanpa sebarang cagaran dengan kadar bunga yang rendah.

Syarikat ini turut menawarkan nilai pinjaman yang tinggi dengan tempoh pembayaran yang sangat fleksibel. Menariknya lagi, individu yang telah disenarai hitam juga boleh membuat permohonan di sini!

Alamat: No. 4, Jalan Niaga 16/3A, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


3. Money Aim Enterprise

wang pinjaman berlesen

Pilihan syarikat pinjaman peribadi berlesen dan berdaftar dengan Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951 yang seterusnya adalah Money Aim Enterprise.

Syarikat ini menyediakan pelbagai jenis pinjaman peribadi termasuk untuk mereka yang tersenarai dalam BLACKLIST (CTOS / CCRIS), tanpa penjamin dengan tempoh kelulusan yang sangat cepat.

Money Aim Enterprise ini juga memiliki kakitangan yang berpengalaman untuk membantu anda dalam pinjaman wang serta menekankan aspek kerahsiaan maklumat pelanggan.

Alamat: No 41A (Tgkt 1), Jalan Utas B, 15B, Seksyen 15, 40000 Shah Alam, Selangor.

Waktu Operasi: 9.30AM – 5.30pm (Isnin – jumaat), 9.30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


4. Wang Maju Trading

pinjaman wang berlesen

Wang Maju Trading juga merupakan syarikat pemberi wang pinjaman berlesen. Sama seperti syarikat pinjaman duit berlesen di atas, syarikat Wang Maju Trading turut berdaftar dengan Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951.

Jangan risau jika anda baru pertama kali berurusan dengan urusan pinjaman wang kerana Wang Maju Trading mempunyai kakitangan yang berpengalaman dan terbaik untuk membantu anda dalam semua urusan yang berkaitan.

Selain permohonan yang diluluskan dengan pantas, Wang Maju Trading ini juga turut menekankan kerahsiaan mengenai maklumat dan butir-butir peribadi pelanggan dan tidak akan didedahkan kepada pihak ketiga atau sesiapa pun.

Proses pinjaman pula sangat ringkas, di mana anda hanya perlu mengikuti beberapa langkah iaitu:

  1. Pilih Jumlah Pinjaman
  2. Hantarkan Dokumen
  3. Pinjaman Diluluskan
  4. Terima wang

Alamat: No 29A Tingkat 1 Jalan Pinang B 18/B Seksyen 18 40200 Shah Alam

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


5. Kudat Enterprise

pinjaman duit berlesen

Syarikat ini menawarkan perkhidmatan pinjaman wang berlesen dengan kadar faedah tahunan (APR) sebanyak 18%.

Beroperasi di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor, Kudat Enterprise menawarkan pinjaman wang berlesen segera dengan prosedur yang mudah dan tanpa caj upfront.

Kudat Enterprise juga merupakan sebuah syarikat pemberi pinjam wang berlesen yang diluluskan oleh Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951.

Pelanggan juga dapat menikmati fleksibiliti dalam tempoh pembayaran balik pinjaman dari 6 bulan sehingga 36 bulan.

Selain itu, semua maklumat peminjam juga akan dijaga dengan rapi dan selamat. Untuk sebarang pertanyaan atau pinjaman, hubungi Kudat Enterprise melalui maklumat yang kami lampirkan di bawah!

Alamat: No. 33A, Tkt 1, Jalan Pinang B 18/B, Seksyen 18, Shah Alam, 40200 Selangor D.E

Waktu Operasi: 9:30am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9:30am – 3.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


6. Golden Bestop Enterprise – Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Shah Alam

wang pinjaman peribadi

Golden Bestop Enterprise adalah salah satu syarikat pinjaman yang bereputasi di Malaysia dengan menyediakan perkhidmatan pinjaman peribadi berlesen dan pinjaman perniagaan yang telah pun beroperasi lebih dari 10 tahun.

Syarikat ini terus berkembang maju dan menawarkan pakej pinjaman berlesen dengan terma pembayaran balik yang sangat fleksibel, di mana para pelanggan boleh memilih tempoh bayaran dari 1 bulan hingga 60 bulan.

Kelebihan lain yang ditawarkan oleh syarikat pinjaman berlesen ini, anda boleh melakukan proses semakan kelulusan tanpa menunggu masa yang lama iaitu dengan tempoh kelulusan dalam masa 30 minit sahaja.

Apa yang menarik lagi, permohonan ini juga tidak dikenakan sebarang bayaran pendahuluan.

Permohonan untuk pinjam wang berlesen melalui Golden Bestop Enterprise ini terbuka kepada semua individu sama ada pekerja swasta/kerajaan, pencen, atau individu yang berdaftar dalam CCRIS, CTOS, blacklist, PTPTN, dan lain-lain lagi.

Alamat: 8A, Jalan Perbahan Satu 26/2a, Seksyen 26, 40000 Shah Alam, Selangor

Waktu Operasi: 9.00am – 5:30pm (Isnin – jumaat), 9.00am – 1.00pm (Sabtu)

Lokasi | Laman Web | Facebook | Ulasan Bisnes


Kesimpulannya, dengan meningkatnya tekanan kos sara hidup dan kekurangan pendapatan di kalangan majoriti rakyat Malaysia, syarikat pinjaman wang berlesen di Shah Alam menawarkan penyelesaian yang berkesan untuk mengatasi masalah kewangan.

Syarikat-syarikat seperti Oval Enterprise, Eng Lai Sdn Bhd, Money Aim Enterprise, Wang Maju Trading, Kudat Enterprise, dan Golden Bestop Enterprise menyediakan perkhidmatan pinjaman wang dengan kelulusan cepat, proses mudah, serta kerahsiaan maklumat yang dijaga.

Oleh itu, bagi anda yang memerlukan wang segera, pilihan-pilihan ini dapat menjadi penyelamat dalam menampung keperluan kewangan dengan efisien dan selamat.

Semoga membantu!

Lihat juga pinjaman berlesen di lain lain kawasan dalam Selangor.

5/5 - (4 votes)

Anda Mungkin Berminat

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Klang Paling Pantas Dan Mudah

Adakah anda sedang mencari penyelesaian kewangan yang paling cepat dan mudah di Klang? Antara jalan yang paling membantu anda dalam menyelesaikan masalah sumber kewangan...

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Gombak Yang Popular

Masalah kewangan adalah sesuatu yang boleh dialami oleh sesiapa sahaja pada suatu ketika dalam hidup mereka. Dalam keadaan di mana keperluan kewangan amat diperlukan,...

5 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Petaling Jaya Yang Mudah Dan Cepat

Anda memerlukan pembiayaan pantas untuk keperluan kewangan dan sedang mencari syarikat pinjaman wang berlesen terbaik di sekitar Petaling Jaya? Walaupun terdapat banyak syarikat pinjaman...

TOP 3 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Sungai Buloh

Hai, saya berminat nak buat pinjaman, boleh bagi info? Dengan keadaan ekonomi dunia yang semakin teruk sekarang, ramai individu dan keluarga sedang berdepan dengan cabaran...

Top 4 Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Rawang

Dalam usaha untuk memenuhi keperluan kewangan, ramai yang sebenarnya buntu untuk memilih syarikat pinjaman wang berlesen Rawang yang paling terbaik. Ini adalah kerana di Rawang,...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Selangor

Pandemik covid-19 terlihat tanpa penghujungnya. Sebahagian syarikat terpaksa ditutup dan sebilangan pekerja kehilangan kerja. Kehidupan yang terdesak memaksa mereka memohon pinjaman wang demi kelangsungan...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x