Pinjaman Peribadi, Loan 10K, dapat 10K!

Promo Raya dgn Kadar Terendah!

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Terengganu

Segala-galanya di dunia ini sekarang seolah-olah diukur dari segi wang. Tanpa wang, dalam bentuk apa pun seperti tunai, simpanan di bank, atau kad kredit, kehidupan nampaknya terhenti. Contohnya, anda perlukan wang untuk beli makanan, bayar bil harian, bayar sewa rumah, dan sebagainya. Malahan, tempat letak kenderaan dan tandas pun kadang-kadang berbayar. Maka, jelaslah disini bahawa wang sememangnya amat penting buat kita. Anda tentu dapat memperolehnya, tetapi bagi mereka yang memperoleh gaji rata-rata mungkin timbul situasi di mana dia ingin mempunyai sejumlah wang untuk dibelanjakan untuk sesuatu yang peribadi, sesuatu yang biasanya harus dia simpan. Tetapi keinginan untuk mendapatkannya mungkin sangat penting buatnya dan di sinilah pinjaman peribadi sangat membantu. Sebelum membuat permohonan pinjaman, pastikan diri anda mengetahui jumlah pinjaman yang diperlukan dan jumlah pembayaran balik pinjaman yang anda perolehi. Anda mempunyai kerisauan berkaitan kewangan? Pening memikirkan mana nak dapat wang dalam waktu yang sangat singkat? Jika ya, anda boleh meminjam di salah satu syarikat pinjaman yang tersenarai di bawah. Pinjaman kewangan juga memberikan kemudaratan dan kebaikan buat peminjam.

Pinjaman Wang Berlesen Kemaman


1. Titan Star Trading, Kampung Gong Pauh

memenuhi keperluan kewangan anda

Titan Star Trading mempunyai cawangan lain yang terletak di Bandar Baru Maran, Pahang. Syarikat ini menawarkan pinjaman peribadi dan bercagar dengan faedah sebanyak 1.5% sebulan. Kelulusan yang cepat dan penjamin tidak diperlukan. Pinjaman wang berlesen Kemaman ini dapat memenuhi keperluan kewangan anda dan skim kelulusan yang cepat. Anda boleh menuntut kembali barang cagaran dengan menunjukkan resit cagaran barang tersebut dalam tempoh yang ditetapkan. Syarikat ini berdekatan dengan kedai komputer Itsreet Solution Sdn Bhd dan Hong Huat Motors.

Alamat: Lot 105, Jalan Sulaimani, Kampung Gong Pauh, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: Sabtu–rabu: 9am–6pm & khamis: 9am–4pm, Jumaat (tutup)

Lokasi | Laman web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6011-10881339

Whatsapp Titan Star Trading

 

2. Pinjaman wang berlesen Terengganu dan Pahang, Chukai

Pinjaman wang berlesen Terengganu dan Pahang

Pinjaman wang berlesen Terengganu dan Pahang ini beroperasi di bawah syarikat Cahaya Utama Resources Sdn Bhd. Antara jenis pinjaman yang ditawarkan ialah pinjaman perniagaan, peribadi, rumah, dan konsolidasi hutang. Syarikat pinjaman kewangan yang berlesen ini memastikan setiap permohonan mendapat kelulusan yang cepat. Syarikat ini juga sederet dengan syarikat pinjaman yang lain seperti syarikat Pintas Satu Enterprise dan berdekatan Hong Leong bank. Syarikat ini juga termasuk dalam senarai syarikat pinjaman wang berlesen berdaftar kpkt.

Alamat: 5711, Tingkat, PT, 1, Jalan Kubang Kurus, 24000 Chukai, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu–rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | Facebook | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6019-6721600

Whatsapp Pinjaman wang berlesen Terengganu dan Pahang

 

3. Emerald Titan Sdn Bhd, Jalan Sulaimani

pinjaman wang berlesen Kemaman

Syarikat ini menawarkan pinjaman wang berlesen Kemaman seperti pinjaman perniagaan dan pinjaman peribadi dengan kelulusan yang cepat. Pinjaman kewangan peribadi yang tinggi dan kadar bunga yang rendah. Faedah yang sangat rendah iaitu 1% sebulan dan memerlukan slip gaji 3 bulan terkini untuk membuat setiap pinjaman.

Alamat: K526 Tingkat Bawah, Jalan Sulaimani, 24000 Kemaman, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu – rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–3pm

Lokasi | Laman web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +609-8592339

Whatsapp Emerald Titan Sdn Bhd

 

4. Zuwana Emas Trading, Taman Cukai Utama

syarikat Zuwana Emas Trading

Zuwana Emas Trading menjalankan segala urusniaga pinjaman hanya di pejabat. Tiada cas perkhimatan dikenakan untuk menyemak kelayakan permohonan pinjaman. Beberapa dokumen diperlukan untuk membuat permohonan pinjaman wang berlesen melayu ini seperti 3 bulan slip gaji terkini, penyata bank, 1 bulan bil utiliti, dan penyata KWSP.

Alamat: K-7786, Jalan Kubang Kurus, Taman Cukai Utama, 24000, Kemaman, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu–rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–4pm

Lokasi | Laman web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +6011-10686733

Whatsapp Zuwana Emas Trading

 

Pinjaman Wang Berlesen Kuala Terengganu


5. Emerald City Trading, Jalan Tok Lam

kredit komuniti Kuala Terengganu

Emerald City Trading merupakan syarikat pinjaman peribadi kredit komuniti Kuala Terengganu yang sangat terkenal di kalangan mereka yang ingin mendapatkan pinjaman kewangan. Syarikat pinjaman wang berlesen yang boleh dipercayai dan berjaya mendapat rating yang sangat bagus. Berdasarkan ulasan dari google, hampir 263 orang terutama pelanggan telah memberikan komen positif mengenai staff syarikat dan perkhidmatan pinjaman yang ditawarkan oleh kredit komuniti Terengganu ini. Lokasi pinjaman wang berlesen Kuala Terengganu yang strategik kerana berada di bandar Kuala Terengganu.

Alamat: No.59-F, Tingkat Bawah, Jalan Tok Lam, 20100, Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu – rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–4pm

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +6011-10886733

Whatsapp Emerald City Trading

 

6. Pinjaman Segala Emas Corp. Sdn Bhd, Jalan Banggol

pinjaman wang Jalan Banggol

Pinjaman Segala Emas Corp. Sdn Bhd menawarkan pinjaman kewangan berlesen khas untuk orang Terengganu sahaja terutama bagi mereka yang bekerja kerajaan, swasta, perkeso, dan pencen. Syarikat ini mempunyai pejabat yang tetap dan berlesen secara sah.  Penasihat kewangan akan membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda. Faedah yang terendah dan kelulusan pinjaman wang berlesen Kuala Terengganu yang cepat.

Alamat: Jalan Banggol, 20100 Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu – rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–4pm

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +609-6232148

Whatsapp Pinjaman Segala Emas Corp. Sdn Bhd  

 

7. J Permai Trading Sdn Bhd, Jalan Sultan Ismail

pinjaman wang Terengganu

J Permai Trading Sdn Bhd menawarkan pinjaman bercagar, pinjaman perniagaan, dan pinjaman peribadi. Proses pinjaman kewangan yang sangat mudah. Staff syarikat J Permai Trading Sdn Bhd bersedia untuk membantu anda dengan menawarkan pelbagai jenis keperluan pinjaman. Pembayaran balik pinjaman dalam tempoh 5 tahun dan dikenakan faedah 1.5% sebulan untuk setiap pinjaman. Anda mempunyai soalan? Jika ya, boleh hubungi mereka pada waktu operasi.

Alamat: No. 42, Tingkat 1, Jalan Sultan Ismail, 20200, Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Sabtu–rabu: 9am–6pm, khamis: 9am–4pm & Jumaat(tutup)

Lokasi | Laman web | Email | Ulasan Bisnes | Tel: +609-6227078

Whatsapp J Permai Trading Sdn Bhd

 

8. Kerjaya LCJ Sdn Bhd, Dataran Austin

syarikat pinjaman di Dataran Austin

Syarikat pinjaman ini mengenakan bunga yang rendah untuk setiap pinjaman kewangan. Walaupun anda termasuk dalam blacklist ctos atau ccris, anda layak memohon pinjaman ini. Adakah anda layak memohon pinjaman ini jika gaji anda terima melalui terus tanpa bank atau anda tiada caruman KWSP? Jawapannya ya, anda layak memohon. Anda boleh memohon pinjaman melalui laman web atau whatsapp. 

Alamat: PT35475-1, Dataran Austin, Jalan Gong Badak, Kampung Wakaf Tembesu, 21300, Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat(tutup), Sabtu–rabu: 9am–6pm & khamis: 9am–4pm

Lokasi | Laman web | Facebook | Ulasan Bisnes | Tel: +609-6627979

Whatsapp Kerjaya LCJ Sdn Bhd

 

9. Titan Legacy Trading, Paya Keladi

syarikat Titan Legacy Trading

Titan Legacy Trading menawarkan pinjaman bercagar dan peribadi. Syarikat ini berdekatan kedai emas Sri Gelugor dan Batik Payang Design. Pinjaman kewangan ini akan membantu menyelesaikan masalah anda. Adakah anda yang berada di Terengganu dan memerlukan pinjaman dengan segera? Jika jawapannya ya, anda boleh memohon di laman web syarikat.

Alamat: 52, First Floor Paya Keladi, Jalan Banggol, 20100, Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu-rabu: 9am–6pm, jumaat: 9am–4pm

Lokasi | Laman web | EmailUlasan Bisnes | Tel: +6011-10885633

Whatsapp Titan Legacy Trading

 

10. Smart Ethic Resources, Jalan Sultan Ismail

syarikat Smart Ethic Resources

Smart Ethic Resources menawarkan pinjaman peribadi yang sah dan cepat. Syarikat ini bersebelahan kedai motosikal Yamaha. Bayaran balik pinjaman mengikut perbincangan pelanggan dan tiada bayaran pendahuluan. Anda tertanya-tanya, adakah anda layak atau tidak? Jika ya, hubungi mereka di talian tertera untuk mendapatkan info dengan lebih jelas.

Alamat: No 12 A, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu

Waktu Operasi: Jumaat (tutup), Sabtu-khamis: 9am–5:30pm

Lokasi | Laman web | Ulasan Bisnes | Tel: +609-6249500

 

4/5 - (4 votes)

Anda Mungkin Berminat

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Penang

Pinjaman Peribadi akan menjadi pilihan anda atau jalan terakhir untuk anda memohon pinjaman kecemasan bagi membayar pinjaman seperti perbelanjaan pengebumian, menampung bil perubatan atau...

9 Bank yg Tawarkan Pinjaman Peribadi di Malaysia

Pinjaman peribadi merupakan pinjaman yang dibekalkan oleh bank atau institusi kewangan yang berlesen di Malaysia. Ia disediakan untuk peminjam yang perlukan dana yang berlebihan...

11 Best Agensi Kewangan utk Pinjaman Wang Segera

Adakah anda tahu maksud pinjaman? Pinjaman merujuk kepada sejumlah wang yang anda pinjam dari bank atau institusi kewangan, biasanya dalam jangka masa yang tetap...

10+ Best Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Negeri Sembilan

Apa yang anda fikirkan apabila ada rakan atau ahli keluarga anda menyebut pasal pinjaman? Mungkin anda setuju, membantah, melarang atau meragui tindakan mereka. Namun...

10 TOP Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Kedah

Adakah anda bersetuju sekiranya kami mengatakan bahawa proses pinjaman sememangnya susah dan sebahagian daripada anda mungkin tidak mendapat pinjaman seperti yang diinginkan? Jika ya,...

10 Top Syarikat Pinjaman Wang Berlesen Pahang

Dewasa kini, generasi muda seharusnya berfikir dengan lebih matang dan menghindari diri daripada meminjam wang daripada ceti haram atau lebih dikenali sebagai Along. Along...
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Hubungi Kami

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x