cara atasi sakit pinggang

Adakah Anda Selalu Alami Masalah Ini?

  1. Selalu nak berhenti di R&R untuk menggeliat & betulkan pinggang bila drive kereta jauh2
  2. Rasa cramp urat kaki & belakang peha bila duduk lama-lama dalam bas atau flight
  3. Selalu lenguh kaki & terketar-ketar kepala lutut bila jalan kaki time makan angin
  4. Kaki jadi sembab & kebas bila duduk bersila ketika khutbah Jumaat
  5. Badan berat nak bangun pagi & sakit-sakit badan macam baru lepas main rugby

“Biasalah Tu Kalau Dah Makin Berumur..Normal lah”

BETUL ! Saya setuju..

Memang tidak dapat dielakkan. Chop ! tapi…tapi…takkan tiada cara nak selesaikan masalah ni? Rasa macam Bahaya pulak apabila…

  • Tak boleh nak beri tumpuan bila memandu jauh..risau jugak keselamatan keluarga & anak-anak apabila tak boleh nak fokus memandu bila selalu sakit belakang & mengantuk.
  • Kalau nak drive jauh pergi melancong ke negeri orang lain, selalu ambil masa lama nak memandu, rasa rugilah masa & duit minyak…hujung minggu 2 hari je…
  • Nak buat kerja selalu lambat. Prestasi kerja menurun, bos tengok semacam je, nanti kang tak pasal-pasal anak bini makan ‘buah anggur’. :(
  • Nak beribadah pun rasa tak khusyuk. Nak rukuk pun tak sampai 90 darjah. Nak bersila lama-lama pun rasa tak selesa. Macamana nak sempurna ibadah & hayati zikir kalau dlm kepala kite duk asyik berfikir…

” adoi sakitnya” “Allah~ nak patah pinggang ni”

Bagaimana kita nak selesaikan masalah-masalah macam ni? Minyak panas? Boleh tapi…tapi…

  • Bau dia kuatlah ! kalau bawak naik bas, naik flight, pergi ofis atau bawak ke masjid, berbau semerbak macam dalam farmasi nanti….kang semua orang pandang semacam pulak…malu..
  • Rasa berlengas & berminyak…kalau nak bersalam dengan orang terpaksa pergi cuci tangan dengan sabun dulu….leceh la..
  • Kulit sensitif…tak tahan panas…kalau yg jenis kulit tebal tu takpelah…
  • Lambat berkesan…minyak panas mostly dia melegakan sebabnya…rasa panas mengatasi rasa sakit…10 minit bila panas dia hilang, sakit datang balik…

Jadi, kalau minyak panas tak boleh…so kena guna minyak sejuk ke? ada ke minyak sejuk?

ADA. Nah Ini Dia Minyak Sejuk Wangi & BERKESAN Seawal 3 Minit Sahaja

Inilah dia minyak sejuk yang:

  1. Tidak Panas – rasa dia sejuk berangin & sesuai untuk mereka yang kulit nipis & sensitif
  2. Tidak Busuk – bauan dia menyegarkan & tidak ada langsung bau macam di kedai ubat
  3. Tidak Berminyak – walaupun nama dia minyak tetapi dia tidak berminyak. sebabnya? baca lagi.
  4. Kesan Segera– dalam masa 3 minit sahaja, sengal & sakit pada badan akan mula menghilang.

Apa Benda Minyak Sejuk Yang TIDAK Berminyak ini ? Canggih Sangat Ke Dia ?

Nama minyak yang bukan minyak ni adalah Spray Biobax Cool Therapy. Ini sebabnya anda perlu tahu kenapa Biobax sudah terjual lebih 31,000 unit & ramai yang dah ‘repeat order’.

  • Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
  • 100% Organik & Halal, tiada unsur-unsur haiwan yg ‘hidungnya pendek’
  • Berasaskan Herba Premium seperti za’faran, habbatus sauda, minyak kayu putih, menthol kristal, halia bara & minyak zaitun.
  • Tahan Lama Kesannya sehingga berjam-jam lamanya
  • Nano Molecule – menggunakan nano technology untuk menghasilkan molekul minyak yang super halus. Sebab itu ianya tidak berminyak & senang meresap dalam kulit
  • Jamin Bersih – dihasilkan di kilang yang ada piawaian & bukannya dibancuh di jalanan seperti bancuh air sirap guna baldi di kenduri kendara.
  • Produk Muslim Bumiputera – Jenama minyak popular ini adalah kebanggaan kita yang dihasilkan oleh orang Melayu kita yg sudah menembusi pasaran Brunei, Singapore & sebagainya.
  • Hasil Produk R&D – Melalui fasa proses R&D dan bukannya minyak urut yang jenis main tangkap muat & campur sesuka hati dia je.
  • Tiada Bahan Berbahaya. Sudah masuk makmal untuk uji kewujudan bahan logam berat & merbahaya pada kulit. Ujian LULUS bebas drp bahan berbahaya & disahkan oleh KKM.
  • Harga Murah tak rasa sampai nak ‘rabak’ poket ni.

Walaupun menggunakan herba premium & dihasilkan di kilang yang ‘canggih manggih’, tapi harga Biobax TIDAK SAMPAI pun RM 100 sebotol.

Bahkan harganya juga sebenarnya TIDAK SAMPAI juga RM 50.

Apa Yang Kita Dapat Kalau Ada Spray Biobax Ni? Berbaloi ke?

Dengan pelaburan TAK SAMPAI RM 50 pun tapi dapat memudahkan urusan harian kita. Kini,

  • Tidak perlu lagi berhenti banyak kali di R&R kalau drive jauh.
  • Tidak perlu lagi nak betulkan urat bila duduk bersila lama.
  • Tidak perlu lagi nak risau sakit badan bila buat overtime.
  • Tidak perlu lagi risau bau ubat kalau bawak naik flight, bas atau ke ofis.
  • Tidak perlu lagi rasa badan berat nak bangun pagi pergi kerja.

Yang PALING PENTING. Keselamatan nyawa keluarga & anak-anak di jalan raya lebih terjamin apabila kita memandu kereta jauh-jauh. Pemandu Lebih FOKUS ?

RM 50 vs Nyawa Keluarga = Mana Penting ???

“Pergh…Memang Rasa Cerah Terus Mata Ni, HILANG Terus Ngantuk”

“Kesan CEPAT Pakai Biobax di Ofis. Dah Tak Sakit Pinggang & Lenguh Tengkuk”

Dapatkan Spray Biobax anda yang ORIGINAL di BiobaxShop.com. Klik butang bawah.

BiobaxShop >